Kiki_Musampa wrote: ↑25/07/2023 14:49
Throttle wrote: ↑25/07/2023 14:22
159ka ima dojajan dizajn. Al je sansa vidjet dobru skoro kao dobit na lutriji. Slicna situacija kao s bmwovima.
Dok vidis 6 ejnđl ajsova naprijed bježi
Ja sam sebi prvo auto uzeo renoa 19,nema se šta pokvariti, a popravke svako zna odraditi. Nakon 25 g vožnje sam uzeo sebi 159, i nakon sada već godinu dana sam prezadovoljan. Ja volim da je sve ispravno na autu,zbog sebe i zbog porodice, te sam nekim čudom izgleda pogodio jednu od tih 10,% očuvanijih.
Momčići ovo nit mogu održvati,nit znaju voziti
Ma kad pogodis, i ja sam svoju pogodio pa sad nakon 7 godina voznje na nasim cestama dolaze stvari na naplatu.
Set kvacila, 250 000km izdrzao orginalni (lamela, zamajac je bio u dobrom stanju ali sve sam zamijenio), dva gornja ramena, oba prednja lezaja (jedan na 230 000km, a drugi je vec kod prijasnjeg vlasnika na 120 000km i onda kod mene opet na 200 000 (cim skines orginal djelove kraj price) i tad sam ubacio polovan s druge i sluzi jos, donje lafete jedna je jos fabricka a drugu sam zamijenio prosle godine radi kuckanja (mislio sam da je do nje ali se na kraju ispostavio da nije jer se kuckanje cuo jos mozda mjesec dana i prestalo, nikad nisam skontao sta je).
I nedavno magicno crijevo serva, koje sam samo prepakova i sad imam malo vibracija ako motam desno a ne krecem se, malo gasa i sve ok, u voznji se nista ne primjeti.
(ne daje mi se preko 600KM za novo, a polovno tesko naci a i ako nadjes hoce 300km za njega bez neke garancije)
I da, jos uvijek DPF i EGR su na vozilu i ne stvaraju probleme.