@emko, pošto mi se ne da citirati tvoju kakofoniju od argumenata, opet ću ti reći da griješiš i samo griješiš...
napišemo ti objašnjenje što Alfa slabo posluje, ti opet nešto kakiš, bla, bla, bla...treba li da ponesem blok 5, pa da ti crtam?
ali, evo idemo redom...
prvo oko 2,4 JTD motora...zašto mijenjati nešto što valja i što se pokazalo dobrim? nije to smeće od Audijvog 2,5 TDI motora da traje tri ili manje godina na tržištu...uz manje preinake, dobiješ povećanje snage, a ne kvariš mogućnosti motora...ali šta znaju inžinjeri, 3.0 TDI VW, nema dalje...btw, i to je motor koji se proizvodi već više od pet godina (možda i više), znači li to da su u VAG grupaciji glupi i da ne znaju napraviti novi motor? nemoj mi se sad vaditi kako ima 4,2 ili 5,0 TDI, koji btw služi samo za vuču aviona i prodaja mu je ravna nuli, tako da je već izbačen iz ponude...
AR tj. FIAT grupacija ima i druge motore..Jesi čuo za 1.9 JTTD, najbolji motor klase, a da li si možda čuo da FIAT ima i 3.0 JTD V6? ma naravno da nisi, ti si ograničen razmišljanjem o Audiju...
a ovaj argument ti je najbolji kako nemaju para za pravi premium, a nekoliko postova iznad se žališ kako je MiTo jako skup...
gdje piše ako imaš facelift modela da imaš spreman novi model? nemoj se provaljivati...to samo važi kod VW-a, koji izbacuje NOVE modele svake četiri godine...
Alfa je firma koja će nastaviti svoje poslovanje, bilo da bude pod kapom FIAT-a ili ako je kupi VW, pa počne u nju ubacivati Porsche motore...od takve kombinacije mi jednostavno dođe muka...jadni SEAT...