a kad ja kazem da su vozaci vw pretezno passata najbahatiji i najbezobrazniji vozaci meni se smiju
Alfa 159 kupovina?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Don Zivconi
#501 Re: Alfa 159 kupovina?
Last edited by Don Zivconi on 29/05/2014 15:10, edited 1 time in total.
- madner
#502 Re: Alfa 159 kupovina?
Najjeftiniji dizel model C klase jeste tacno.
Gle cuda, Reno ima dobar mali dizel motor.
Gle cuda, Reno ima dobar mali dizel motor.
- Industrialyzer
#503 Re: Alfa 159 kupovina?
Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi 
- Don Zivconi
#504 Re: Alfa 159 kupovina?
Pa vala ovo mercedesa sto sam upoznao u zadnje vrijeme po kvaliteti motora se ne moze porediti sa zastavom, ja ne znam da nekom autu od 150k maraka moze zveknut motor kroz par hiljada kilometaraIndustrialyzer wrote:Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi
- Industrialyzer
#505 Re: Alfa 159 kupovina?
Jeste! Haj sad kad si se ispraznio nastavi sa temom.Don Zivconi wrote:Pa vala ovo mercedesa sto sam upoznao u zadnje vrijeme po kvaliteti motora se ne moze porediti sa zastavom, ja ne znam da nekom autu od 150k maraka moze zveknut motor kroz par hiljada kilometaraIndustrialyzer wrote:Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi
-
f_ar
#506 Re: Alfa 159 kupovina?
A i sAUDIjci (vozaci AUDI-ja) su isti, mozda i gori... niko ni zmigavca ne upali, a ponasaju se kao da su 3 trake samo za njih napravljene...Don Zivconi wrote:a kad ja kazem da su vozaci vw pretezno passata najbahatiji i najbezobrazniji vozaci meni se smiju
- A_R
#507 Re: Alfa 159 kupovina?
Tema odavno nije na pravom putuIndustrialyzer wrote:Jeste! Haj sad kad si se ispraznio nastavi sa temom.Don Zivconi wrote:Pa vala ovo mercedesa sto sam upoznao u zadnje vrijeme po kvaliteti motora se ne moze porediti sa zastavom, ja ne znam da nekom autu od 150k maraka moze zveknut motor kroz par hiljada kilometaraIndustrialyzer wrote:Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi
- Don Zivconi
#508 Re: Alfa 159 kupovina?
Jest! a ti ides cerecit mecku jelIndustrialyzer wrote:Jeste! Haj sad kad si se ispraznio nastavi sa temom.Don Zivconi wrote:Pa vala ovo mercedesa sto sam upoznao u zadnje vrijeme po kvaliteti motora se ne moze porediti sa zastavom, ja ne znam da nekom autu od 150k maraka moze zveknut motor kroz par hiljada kilometaraIndustrialyzer wrote:Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi
-
emko1234
#509 Re: Alfa 159 kupovina?
moj mentali sklop, nacin izrazavanja kao i pisanja i odabir izraza i rijeci u odgovorima su varijabilnog karaktera. kako neko sa mnom tako i ja s njim._mufljuz_ wrote:izgleda da ti nemas kurca - jer samo pizde ovako vrijedjaju zasticeni forumskim nikovima....emko1234 wrote:kad vw kupio sve sto magneti marelli prodaje, opet bi nasljednika alfe 159, 166 i ove ostale najave cekali godinama.![]()
![]()
![]()
tako da ako ista od tog smeca bude izaslo u skorije vrijeme, ko neko ko redovno kupuje vw proizvode, osobno na forumu pred svima i javno cu ti dozvolit da me poljubis u K.
jer ces onda imati materijala za pricu.![]()
a o mentalnom sklopu seljacine da ne pricam....
ovom duduku odgovaram onako kako on meni pise, a ako postove vratis unazad vidjet ces da je on poceo. prema tome, moj savjet ti je da budes odmjeren ako neces da te upoznam sa svojim kurcem da ga mozes premjerit.
moje postove mozes slobodno preskocit.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#510 Re: Alfa 159 kupovina?
Ma nije to vec ne znaju..i oni bi htjeli da nisu iskompleksirani...pola njih je babu dojilo umjesto matere, zbog toga su takviDon Zivconi wrote:a kad ja kazem da su vozaci vw pretezno passata najbahatiji i najbezobrazniji vozaci meni se smiju
- Don Zivconi
#511 Re: Alfa 159 kupovina?
Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
- A_R
#512 Re: Alfa 159 kupovina?
popravi mi danDon Zivconi wrote:Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
-
GaRGa
#513 Re: Alfa 159 kupovina?
ziv bio ne medju klasama nego nutar klase opcija sa renaultovim motorom ce biti jeftinija nego sa merceedsovim dizel motorom... znaci C klasa sa Merc dizelom skuplja od C klase sa Renault dizelom i isto tak za A i CLA klasu...johntra wrote:tebi treba bunar hladne vode...evo da zanemarimo CLA, kako može C klasa biti jeftini model Mercedesa, a u gami se nalazi u samoj sredini, nije na početku, kao A klasa? i stvarno je smiješno da riječ Mercedes i jeftino stavljaš u jednu rečenicu...hladan.preminger wrote:
Treba tebi lavor pun hladne vode.
Uzmi cjenovnik pa ces vidjeti da su to najjeftiniji modeli. Ovako samo ispadaš glup.
-
GaRGa
#514 Re: Alfa 159 kupovina?
Don Zivconi wrote:Sa hebete covjeka vise dodijali ste i meni, covjek po cio dan gugla da bi iznio neke cinjenice-vijesti on sam sa sampinjonom a vas deset ima, ohladite malo
nego kako ja nikad nisam vidio i cuo za neki susret zaljubljenika u vw, audi itd. samo za susrete Alfista. Cuo sam da postoje ovi susreti tacnije sam izguglao, samo mi je susret obozavalaca opela srenuo paznju ovo ostalo ne znam ni da postoji al fakat. Jel i kod vas ovakva situacija ili vi primjetite cujete il idete na te susrete
ti bas negdje ispod kamena zivis...
http://de.wikipedia.org/wiki/GTI-Treffen
-
IcedFlame
#515 Re: Alfa 159 kupovina?
Cujem da je ove godine bilo super, ko u najbolja vremena na VrbanjiGaRGa wrote: ti bas negdje ispod kamena zivis...
Nadam se da ce se javiti kolega sa lica mjesta i iz prve ruke detaljnije opisati ovaj skup
- johntra
#516 Re: Alfa 159 kupovina?
idi gore unazad, pa fino pročitaj šta je napisao...prvi post mu nije bio vezan za najjeftinije MODELE Mercedesa, nego samo za najjeftinije MERCEDESE, što je jako širok pojam i zato smo reagovali...ali i tebi kažem, meni je smiješno riječ jeftino i Mercedes stavljati u jedno, a i sa tim motorom C klasa neće biti ispod 50 milja...doduše, možda je i tebi to jeftino...GaRGa wrote:
ziv bio ne medju klasama nego nutar klase opcija sa renaultovim motorom ce biti jeftinija nego sa merceedsovim dizel motorom... znaci C klasa sa Merc dizelom skuplja od C klase sa Renault dizelom i isto tak za A i CLA klasu...
-
GaRGa
#517 Re: Alfa 159 kupovina?
johntra wrote:idi gore unazad, pa fino pročitaj šta je napisao...prvi post mu nije bio vezan za najjeftinije MODELE Mercedesa, nego samo za najjeftinije MERCEDESE, što je jako širok pojam i zato smo reagovali...ali i tebi kažem, meni je smiješno riječ jeftino i Mercedes stavljati u jedno, a i sa tim motorom C klasa neće biti ispod 50 milja...doduše, možda je i tebi to jeftino...GaRGa wrote:
ziv bio ne medju klasama nego nutar klase opcija sa renaultovim motorom ce biti jeftinija nego sa merceedsovim dizel motorom... znaci C klasa sa Merc dizelom skuplja od C klase sa Renault dizelom i isto tak za A i CLA klasu...
i ja nasao kome cu objasnjavat...
- Industrialyzer
#518 Re: Alfa 159 kupovina?
Hajmo ovako pokusati, najjeftinija A klasa ce biti ona sa Renault motorom, isto vazi i za CLA i C. Nebitna je cijena tog modela, poenta je da je jeftiniji nece postojati.
- Don Zivconi
#519 Re: Alfa 159 kupovina?
ni ti nisi shvatio moj postGaRGa wrote:Don Zivconi wrote:Sa hebete covjeka vise dodijali ste i meni, covjek po cio dan gugla da bi iznio neke cinjenice-vijesti on sam sa sampinjonom a vas deset ima, ohladite malo
nego kako ja nikad nisam vidio i cuo za neki susret zaljubljenika u vw, audi itd. samo za susrete Alfista. Cuo sam da postoje ovi susreti tacnije sam izguglao, samo mi je susret obozavalaca opela srenuo paznju ovo ostalo ne znam ni da postoji al fakat. Jel i kod vas ovakva situacija ili vi primjetite cujete il idete na te susrete
ti bas negdje ispod kamena zivis...
ako te bas interesuje konstantno sam na kamariji
-
emko1234
#520 Re: Alfa 159 kupovina?
argumenti s vama ne vrijede.Don Zivconi wrote:Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
kakav argument dat covjeku koji me ubjedjuje da razmatra polovnu alfu koja 6 godina stara kosta 80 000, ili recimo tebi koji me ubjedjujes da si mogao umjesto alfe kupit audija za iste pare, pa onda kazes kako je to zapravo bio audi a3 sa 60 000km vise. pa dje to isto? i sta, sad ja s vama trebam ulazit jos dublje u polemiku,
covjek me vrijedja u 5 postova, i kad mu na kraju odgovorim kako treba, ja primitivac?
ma nabijem vas sve redom. ko vas jebe, sa stokom se pricam motikom, a ne rijecima. a s glupanima se ne prica nikako.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#522 Re: Alfa 159 kupovina?
Evo ja placem,ali od smijehacitroen xm wrote:Ajd sad malo plači
- johntra
#523 Re: Alfa 159 kupovina?
fakat, šta se ti javljaš, niko ovdje ne spominje Audi...a meni nestalo kreona za crtanje, izvini...GaRGa wrote:
i ja nasao kome cu objasnjavat...
-
arhivasvega
#524 Re: Alfa 159 kupovina?
Nemoj me samo tati reci da sam te provocirao smrc smrcemko1234 wrote:argumenti s vama ne vrijede.Don Zivconi wrote:Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
kakav argument dat covjeku koji me ubjedjuje da razmatra polovnu alfu koja 6 godina stara kosta 80 000, ili recimo tebi koji me ubjedjujes da si mogao umjesto alfe kupit audija za iste pare, pa onda kazes kako je to zapravo bio audi a3 sa 60 000km vise. pa dje to isto? i sta, sad ja s vama trebam ulazit jos dublje u polemiku,
covjek me vrijedja u 5 postova, i kad mu na kraju odgovorim kako treba, ja primitivac?
ma nabijem vas sve redom. ko vas jebe, sa stokom se pricam motikom, a ne rijecima. a s glupanima se ne prica nikako.
i Alfu isto kao sto i tvoj VW sanja
- omega369
#525 Re: Alfa 159 kupovina?
ja izgleda fulio najbolju temu na forumu