Alfa 159 kupovina?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Don Zivconi

#501 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Don Zivconi »

a kad ja kazem da su vozaci vw pretezno passata najbahatiji i najbezobrazniji vozaci meni se smiju :lol:
Last edited by Don Zivconi on 29/05/2014 15:10, edited 1 time in total.
madner

#502 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by madner »

Najjeftiniji dizel model C klase jeste tacno.
Gle cuda, Reno ima dobar mali dizel motor. :D
Industrialyzer

#503 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Industrialyzer »

Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi 8-)
Don Zivconi

#504 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Don Zivconi »

Industrialyzer wrote:Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi 8-)
Pa vala ovo mercedesa sto sam upoznao u zadnje vrijeme po kvaliteti motora se ne moze porediti sa zastavom, ja ne znam da nekom autu od 150k maraka moze zveknut motor kroz par hiljada kilometara :-)
Industrialyzer

#505 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Industrialyzer »

Don Zivconi wrote:
Industrialyzer wrote:Nemojte da mjesate Mercedes gdje mu nije mjesto. Nastavite sa Alfa vs. Audi 8-)
Pa vala ovo mercedesa sto sam upoznao u zadnje vrijeme po kvaliteti motora se ne moze porediti sa zastavom, ja ne znam da nekom autu od 150k maraka moze zveknut motor kroz par hiljada kilometara :-)
Jeste! Haj sad kad si se ispraznio nastavi sa temom.
f_ar

#506 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by f_ar »

Don Zivconi wrote:
a kad ja kazem da su vozaci vw pretezno passata najbahatiji i najbezobrazniji vozaci meni se smiju :lol:
A i sAUDIjci (vozaci AUDI-ja) su isti, mozda i gori... niko ni zmigavca ne upali, a ponasaju se kao da su 3 trake samo za njih napravljene...
A_R

#507 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by A_R »

Industrialyzer wrote:
Don Zivconi wrote:
Tema odavno nije na pravom putu :evil:
Don Zivconi

#508 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Don Zivconi »

Industrialyzer wrote:
Don Zivconi wrote:
Jest! a ti ides cerecit mecku jel :lol:
emko1234

#509 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by emko1234 »

_mufljuz_ wrote:
emko1234 wrote:kad vw kupio sve sto magneti marelli prodaje, opet bi nasljednika alfe 159, 166 i ove ostale najave cekali godinama. :lol: :lol: :lol:
tako da ako ista od tog smeca bude izaslo u skorije vrijeme, ko neko ko redovno kupuje vw proizvode, osobno na forumu pred svima i javno cu ti dozvolit da me poljubis u K.
jer ces onda imati materijala za pricu. :run: :run:
izgleda da ti nemas kurca - jer samo pizde ovako vrijedjaju zasticeni forumskim nikovima....
a o mentalnom sklopu seljacine da ne pricam....
moj mentali sklop, nacin izrazavanja kao i pisanja i odabir izraza i rijeci u odgovorima su varijabilnog karaktera. kako neko sa mnom tako i ja s njim.
ovom duduku odgovaram onako kako on meni pise, a ako postove vratis unazad vidjet ces da je on poceo. prema tome, moj savjet ti je da budes odmjeren ako neces da te upoznam sa svojim kurcem da ga mozes premjerit.

moje postove mozes slobodno preskocit.
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#510 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by A1fa »

Don Zivconi wrote:
Ma nije to vec ne znaju..i oni bi htjeli da nisu iskompleksirani...pola njih je babu dojilo umjesto matere, zbog toga su takvi :D
Don Zivconi

#511 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Don Zivconi »

Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
A_R

#512 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by A_R »

Don Zivconi wrote:Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
popravi mi dan :thumbup:
GaRGa

#513 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by GaRGa »

johntra wrote:
hladan.preminger wrote:
Treba tebi lavor pun hladne vode.

Uzmi cjenovnik pa ces vidjeti da su to najjeftiniji modeli. Ovako samo ispadaš glup.
tebi treba bunar hladne vode...evo da zanemarimo CLA, kako može C klasa biti jeftini model Mercedesa, a u gami se nalazi u samoj sredini, nije na početku, kao A klasa? i stvarno je smiješno da riječ Mercedes i jeftino stavljaš u jednu rečenicu...
ziv bio ne medju klasama nego nutar klase opcija sa renaultovim motorom ce biti jeftinija nego sa merceedsovim dizel motorom... znaci C klasa sa Merc dizelom skuplja od C klase sa Renault dizelom i isto tak za A i CLA klasu...
GaRGa

#514 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by GaRGa »

Don Zivconi wrote:Sa hebete covjeka vise dodijali ste i meni :-) , covjek po cio dan gugla da bi iznio neke cinjenice-vijesti on sam sa sampinjonom a vas deset ima, ohladite malo

nego kako ja nikad nisam vidio i cuo za neki susret zaljubljenika u vw, audi itd. samo za susrete Alfista. Cuo sam da postoje ovi susreti tacnije sam izguglao :) , samo mi je susret obozavalaca opela srenuo paznju ovo ostalo ne znam ni da postoji al fakat. Jel i kod vas ovakva situacija ili vi primjetite cujete il idete na te susrete :?:

ti bas negdje ispod kamena zivis...
http://de.wikipedia.org/wiki/GTI-Treffen
IcedFlame

#515 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by IcedFlame »

GaRGa wrote: ti bas negdje ispod kamena zivis...
Cujem da je ove godine bilo super, ko u najbolja vremena na Vrbanji :D
Nadam se da ce se javiti kolega sa lica mjesta i iz prve ruke detaljnije opisati ovaj skup :)
johntra

#516 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by johntra »

GaRGa wrote:
ziv bio ne medju klasama nego nutar klase opcija sa renaultovim motorom ce biti jeftinija nego sa merceedsovim dizel motorom... znaci C klasa sa Merc dizelom skuplja od C klase sa Renault dizelom i isto tak za A i CLA klasu...
idi gore unazad, pa fino pročitaj šta je napisao...prvi post mu nije bio vezan za najjeftinije MODELE Mercedesa, nego samo za najjeftinije MERCEDESE, što je jako širok pojam i zato smo reagovali...ali i tebi kažem, meni je smiješno riječ jeftino i Mercedes stavljati u jedno, a i sa tim motorom C klasa neće biti ispod 50 milja...doduše, možda je i tebi to jeftino...
GaRGa

#517 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by GaRGa »

johntra wrote:
GaRGa wrote:
idi gore unazad, pa fino pročitaj šta je napisao...prvi post mu nije bio vezan za najjeftinije MODELE Mercedesa, nego samo za najjeftinije MERCEDESE, što je jako širok pojam i zato smo reagovali...ali i tebi kažem, meni je smiješno riječ jeftino i Mercedes stavljati u jedno, a i sa tim motorom C klasa neće biti ispod 50 milja...doduše, možda je i tebi to jeftino...

i ja nasao kome cu objasnjavat...
Industrialyzer

#518 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Industrialyzer »

Hajmo ovako pokusati, najjeftinija A klasa ce biti ona sa Renault motorom, isto vazi i za CLA i C. Nebitna je cijena tog modela, poenta je da je jeftiniji nece postojati.
Don Zivconi

#519 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by Don Zivconi »

GaRGa wrote:
Don Zivconi wrote:Sa hebete covjeka vise dodijali ste i meni :-) , covjek po cio dan gugla da bi iznio neke cinjenice-vijesti on sam sa sampinjonom a vas deset ima, ohladite malo

nego kako ja nikad nisam vidio i cuo za neki susret zaljubljenika u vw, audi itd. samo za susrete Alfista. Cuo sam da postoje ovi susreti tacnije sam izguglao :) , samo mi je susret obozavalaca opela srenuo paznju ovo ostalo ne znam ni da postoji al fakat. Jel i kod vas ovakva situacija ili vi primjetite cujete il idete na te susrete :?:

ti bas negdje ispod kamena zivis...
ni ti nisi shvatio moj post :kiss:
ako te bas interesuje konstantno sam na kamariji :lol:
emko1234

#520 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by emko1234 »

Don Zivconi wrote:Obicno se predje na kurac kad nema vise argumenata i kad google nista novo ne izbacuje, a da probas sa yahoo.konj
argumenti s vama ne vrijede.
kakav argument dat covjeku koji me ubjedjuje da razmatra polovnu alfu koja 6 godina stara kosta 80 000, ili recimo tebi koji me ubjedjujes da si mogao umjesto alfe kupit audija za iste pare, pa onda kazes kako je to zapravo bio audi a3 sa 60 000km vise. pa dje to isto? i sta, sad ja s vama trebam ulazit jos dublje u polemiku,
covjek me vrijedja u 5 postova, i kad mu na kraju odgovorim kako treba, ja primitivac?
ma nabijem vas sve redom. ko vas jebe, sa stokom se pricam motikom, a ne rijecima. a s glupanima se ne prica nikako.
citroen xm

#521 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by citroen xm »

Ajd sad malo plači
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#522 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by mali_milojica »

citroen xm wrote:Ajd sad malo plači
Evo ja placem,ali od smijeha :lol:
johntra

#523 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by johntra »

GaRGa wrote:

i ja nasao kome cu objasnjavat...
fakat, šta se ti javljaš, niko ovdje ne spominje Audi...a meni nestalo kreona za crtanje, izvini...
arhivasvega

#524 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by arhivasvega »

emko1234 wrote:
argumenti s vama ne vrijede.
kakav argument dat covjeku koji me ubjedjuje da razmatra polovnu alfu koja 6 godina stara kosta 80 000, ili recimo tebi koji me ubjedjujes da si mogao umjesto alfe kupit audija za iste pare, pa onda kazes kako je to zapravo bio audi a3 sa 60 000km vise. pa dje to isto? i sta, sad ja s vama trebam ulazit jos dublje u polemiku,
covjek me vrijedja u 5 postova, i kad mu na kraju odgovorim kako treba, ja primitivac?
ma nabijem vas sve redom. ko vas jebe, sa stokom se pricam motikom, a ne rijecima. a s glupanima se ne prica nikako.
Nemoj me samo tati reci da sam te provocirao smrc smrc :( :( :( haj ti fino sad crtane pregledaj pa lezi spavaj i sanjaj
i Alfu isto kao sto i tvoj VW sanja :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
omega369

#525 Re: Alfa 159 kupovina?

Post by omega369 »

ja izgleda fulio najbolju temu na forumu :D :D

:kiss:
Post Reply