Alergo testovi iz krvi

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Lace

#1 Alergo testovi iz krvi

Post by Lace »

Zanima me da li se negdje u Sarajevu mogu uraditi ovi testovi a da nije na KCUS.

Tamo je grupa osoba (ne znam kako bi ih nazvala) koji testove obradjuju 15 dana pa nakon 17 kazu dodji za 2 (to je vec 20 dana) pa onda dodji u srijedu sto nas dovodi do broja od 25 dana a ni to mi nije pouzdano...pa sam pitala mogu li doci u petak umjesto u srijedu...jer vec znam da ce me u srijedu vratiti...kao da sam besposlena pa mogu landarai okolo i dolaziti svako malo...jer prvi put im nije radio koagulator ili kako se to vec zove a sada nisu imali reagensa (svih)...a plus sto reagens na duhan nemaju nikako niti ce ga imati (kazu "vidi u Tuzli")...a ko zna sta ce im faliti u srijedu...i povrh svega...obicno je u dvije spojene sobe nekih 10 besposlicara od kojih cak nemaju svi ni svoje mjesto...samo su tri stola...ah da...nemaju cak ni anketne listice za prutuzbe i pohvale...ali su na vidno mjesto postavili obavijest da se to moze uraditi.

dakle...nakon sto sam se istresla, mene zanima mogu li ja negdje drugo uraditi ove testove i konacno utvrditi svoju dijagnozu
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: Alergo testovi iz krvi

Post by mIRCerka »

Lace

#3 Re: Alergo testovi iz krvi

Post by Lace »

mIRCerka wrote:moze dusho, u Sanasi, samo kosta
http://www.poliklinikasanasa.com/index. ... 1&jezik=bh

hvala mirci, gledala sam ovu stranicu al nikako nisam ovo vidjela...to na KCUS je i uredjeno tako da bi privatne imale posla...ali kada ti treba lijek onda placas...hvala ti, cekat cu do petka a onda uraditi ove ako ne bude nista od onih mojih...vec mislim da su ih i zijanili
akcija007

#4 Re: Alergo testovi iz krvi

Post by akcija007 »

i ja isto dugooo cekam nalaze po 15-tak dana, ovo sam radio na Klinickoj imunologiji, EXTRA SU ljubazni primaju materijal do 10h, ja dosao u 10:45h i bez ikakve veze me primili i izvadili krv i jedina sluzba na Kosevu koja mene kao pacijenta persira.

P.S. ima zgodna medicinska sestra radi :)
Post Reply