Mršodesveuhonduras wrote:nek smo mi živi i zdravijeza u ledja wrote:Takodje.
Alen Halilovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#101 Re: Alen Halilovic
-
BosnianHardcore
#102 Re: Alen Halilovic
Moje skromno misljenje je da postoji samo jedna sansa da taj mali zaigra za nas.
Tako da mi igramo na svjetskom u Brazilu,a Hrvatska ne!
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#103 Re: Alen Halilovic
Mali če tad imati 17 godina, i nešto baš ne vjerujem da će igrati za bilo koga ko se plasira tamo.BosnianHardcore wrote:Moje skromno misljenje je da postoji samo jedna sansa da taj mali zaigra za nas.
- alphonse kauders
#104 Re: Alen Halilovic
Haj sad malo ozbiljno - momak ima 16! godina, znači dijete još uvijek, tek prebačen u prvi tim (da li je to Maminjovo maslo da ga više cijeni, saznaće se), ništa važno još nije postigao u fudbalu, a bilo je koliko hoćeš talenata za koje se smatralo da će postati super zvijezde, pa na kraju srednja žalost ostane od njih.
Koga god da klinac izabere, sretno mu bilo, ali mišljenja sam da treba igrati za reprezentaciju koju osjeća svojom (ako zasluži da igra u bilo kojoj reprezentaciji).
To što se on zove Alen, nema nikakve veze, ako se čovjek osjeća Hrvatom to je njegova stvar, ne treba odmah sve napuhivati i smatrati veleizdajom u slučaju da se momak ne odluči za BH dres.
Prije svega, klinac se tek treba dokazati sa "odraslom" rajom na terenu, pa se onda tek može voditi ova diskusija. Ova priča Real, Barselona - to treba uzeti s rezervom, jer ti timovi imaju toliko jaku scouting mrežu da bi čitav posao već odavno bio završen da stvarno ima nešto u tome. Ovako još ostane bojazan da ga Maminjo ne upropasti nekim štetnim ugovorom, slanjem na tribine i sl..
Koga god da klinac izabere, sretno mu bilo, ali mišljenja sam da treba igrati za reprezentaciju koju osjeća svojom (ako zasluži da igra u bilo kojoj reprezentaciji).
To što se on zove Alen, nema nikakve veze, ako se čovjek osjeća Hrvatom to je njegova stvar, ne treba odmah sve napuhivati i smatrati veleizdajom u slučaju da se momak ne odluči za BH dres.
Prije svega, klinac se tek treba dokazati sa "odraslom" rajom na terenu, pa se onda tek može voditi ova diskusija. Ova priča Real, Barselona - to treba uzeti s rezervom, jer ti timovi imaju toliko jaku scouting mrežu da bi čitav posao već odavno bio završen da stvarno ima nešto u tome. Ovako još ostane bojazan da ga Maminjo ne upropasti nekim štetnim ugovorom, slanjem na tribine i sl..
-
ajvaz_dedo
#105 Re: Alen Halilovic
Umorih se,za dva sata ste napisali 5 stranica...
Cestitam!
A sto se malog tice,Aj hev â drim,da postanemo svjetski prvaci,a u zivot se mogu kladiti da mi ga jedan Halilovic,ostvariti nemoze!!!
Cestitam!
A sto se malog tice,Aj hev â drim,da postanemo svjetski prvaci,a u zivot se mogu kladiti da mi ga jedan Halilovic,ostvariti nemoze!!!
- jeza u ledja
#106 Re: Alen Halilovic
Jest, eto vidi Boksica.alphonse kauders wrote: To što se on zove Alen, nema nikakve veze, .
-
todd_smith
#107 Re: Alen Halilovic
Zasto igrac za kojeg je receno da nece igrati za BIH ima svoju temu, a jedan Seferovic koji je osvojio u-17 SP i bio prvi strijelac i koji zeli da igra za BIH, se ignorise?
- Bosanski_kralj
#108 Re: Alen Halilovic
Siguran sam da mali nije ni upola talenat kao što se piše. Kad Hrvati nafale nekog svog, umanji mu vrijednost bar za pola. Za par godina se neće ni čuti za ovoga. Živi bili pa vidjeli.
- ganjeta
#109 Re: Alen Halilovic
Edin H. wrote:Nije Jevrej pa da se po majci gledaR_v_P20 wrote:A Hrvatska mamu ?![]()
Da mu je ćale kao što nije, ovdje se nebi ni polemisalo o ovome. Kakve veze što je rođen u Zg.? Pošto mu stari nije patriota logično je da igra za kockaste. Ali ne mogu da zamislim ti Bošnjo mrtvi i dobiješ sina u Hondurasu
Ne kažu džaba ljudi : kakav otac, takav sin...
- luckylaka
#110 Re: Alen Halilovic
Jebo te napravise za dan od krelca Messija.Ovakvih je na Youtube koliko hoces.Ja sam od sebe napravim Messija,Ronalda,Dzeka sta hocete,BiH po euro klubovima ima ovakvih na stotine samo ih treba naci(a necu ih valjda ja traziti imaju skauti za to)Na kraju o malom ce se jos malo pricati a reprezentacije on nece vidjeti ni Hrvatske ni BiH-
- Infaze Studio
#111 Re: Alen Halilovic
Misimovic bi i igrao za drugu zemlju da ga, kako on kaze, Pizon nije prekrizio. Onda je druga opcija bila BiH, ali hvala mu velika i nemam nista protiv sto igra za BiH, cak sta vise....Ali da bi igrao za Srbiju da mu je pruzena pomoc oko papira i, prvenstevnu, da su ga htjeli kao igraca u to vrijeme, igrao bi. To se barem da zakljuciti iz njegovog nedavnog intervjua.jeza u ledja wrote: ali po nekoj logici i Begovic i Pjanic i Medunjanin i Mujdza i Misimovic trebali igrati za druge zemlje. Po nekoj logici bi i milion drugih igraca u svijetu trebali igrati za neke druge zemlje, pa ne igraju. No nas ne interesuje logika, vec mogucnosti.
Ali neka nama Misketa
I da...sta ste se primili teme oko ovoga malog, k'o da je Neymar
- Infaze Studio
#112 Re: Alen Halilovic
Ne vidjeh...uze mi rijec iz ustaluckylaka wrote:Jebo te napravise za dan od krelca Messija.Ovakvih je na Youtube koliko hoces.Ja sam od sebe napravim Messija,Ronalda,Dzeka sta hocete,BiH po euro klubovima ima ovakvih na stotine samo ih treba naci(a necu ih valjda ja traziti imaju skauti za to)Na kraju o malom ce se jos malo pricati a reprezentacije on nece vidjeti ni Hrvatske ni BiH-
- cyprus
#113 Re: Alen Halilovic
Mene nervira zašto svaki naš igrač i važniji klub moraju imat svoju temu... To bar za mene čini 90% ovog podforuma nečitljivim...todd_smith wrote:Zasto igrac za kojeg je receno da nece igrati za BIH ima svoju temu, a jedan Seferovic koji je osvojio u-17 SP i bio prvi strijelac i koji zeli da igra za BIH, se ignorise?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#114 Re: Alen Halilovic
I jos se za dan napise 5-6 stranica o njemutodd_smith wrote:Zasto igrac za kojeg je receno da nece igrati za BIH ima svoju temu, a jedan Seferovic koji je osvojio u-17 SP i bio prvi strijelac i koji zeli da igra za BIH, se ignorise?
- hrastov žižak
#115 Re: Alen Halilovic
Ko misli da sport ima veze sa mentalitetom je lud.ArthurSpooner wrote:Ko misli da sport nema veze sa mentalitetom (i emocijama uopste) je lud.
- Edin H.
#116 Re: Alen Halilovic
Pa ja to drugim rijecima rekoh na pocetku teme, ali dzabaTomahawk11 wrote:I jos se za dan napise 5-6 stranica o njemutodd_smith wrote:Zasto igrac za kojeg je receno da nece igrati za BIH ima svoju temu, a jedan Seferovic koji je osvojio u-17 SP i bio prvi strijelac i koji zeli da igra za BIH, se ignorise?Novi Messi, Modric
Mlacenje prazne slame
- Charuga
- Globalni moderator
#117 Re: Alen Halilovic
Ima tema o bh reprezentativcima i potencijalnim reprezentativcima pa opletite po njoj. Zar ovaj zasluzuje da ima svoju temu i cemu uopste rasprave oko njega?!