Dakle, sve ono sto je sada Dodik, da to isti preuzme Aleksandra Pandurevic?

Vala je milfaca sto jes' jes'.kingofsnake wrote:Može vala, ali prvo da je ja dobro izjeb... nešto pitam
Jašta je. Ima onaj kurvanjski seksipil, ma e danima bi je mazio.dezurni_ucenik wrote:Vala je milfaca sto jes' jes'.kingofsnake wrote:Može vala, ali prvo da je ja dobro izjeb... nešto pitam

E ti me podsjeti. Nema ruznijih zena od norveskih politicarki.azea wrote:Ne moze bit sirovina ko Dodo da je jebes.
Za politiku - vidjet cemo.
A sad, nije da nas neko pita da li prihvatamo ili ne tako da sve ovo ostaje na nivou kafanske price...
-------PaljanskiPravoslavac wrote:Realno bolje Aleksandra nego Dodik. Makar je iz moje sredine.
E ti me podsjeti. Nema ruznijih zena od norveskih politicarki.azea wrote:Ne moze bit sirovina ko Dodo da je jebes.
Za politiku - vidjet cemo.
A sad, nije da nas neko pita da li prihvatamo ili ne tako da sve ovo ostaje na nivou kafanske price...
Onaj Jens bas manga, fino se drzi za svoje godine al ode u Nato, i na kraju dodje ona baba na vlast.
Koja je ovo zmija.karanana wrote:nista posebno ali bi je mazno.
a inace, ova je 100 puta zajebanija od dodika u smislu nacionalizma i velikosprstva.
Jeste, no zato je 100 manje zajebana sto se tice harizme i sposobnosti.karanana wrote:nista posebno ali bi je mazno.
a inace, ova je 100 puta zajebanija od dodika u smislu nacionalizma i velikosprstva.
madner wrote:Jeste, no zato je 100 manje zajebana sto se tice harizme i sposobnosti.karanana wrote:nista posebno ali bi je mazno.
Nije Dodo nacionalista zato sto to misli, nego zato sto to narod hoce da cuje. To je problem.
Ne bih se slozio, politicari uz obilnu pomoc medija stvore takvu atmosferu. Kako Dodik tako i ostali, nema tu mnogo razlike.madner wrote:Nije Dodo nacionalista zato sto to misli, nego zato sto to narod hoce da cuje. To je problem.