Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
samki12

#451 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

denimb wrote:
sledge wrote:Koje smo mi jebene pizde!! Odma se pičke prepale šta će genocidaši reći i svijet misliti! HALOOO ovo i još mnogo više i gore je i zaslužio i on to vrlo dobro zna pa nije Vučić glup, i mi to znamo i svijet to zna!

Ovaj nazovimo ga "incident" je NIŠTA šta bi mu se negdje drugo desilo! Sasvim opravdano i nije razlog za brigu i propadanje u zemlju, veća bi sramota bila da je izostala bilo kakva reakcija na njegove provokacije svih ovih godina!
Ne znam zaista koliko je tesko shvatiti rijeci reisa koje su i prekinule onu sramotu.

Je li tesko shvatiti da se na koridi i na mezarlucima, dok se spremas za namaz nije pozeljno isto ponasanje?
kao sto neko rece iznad,

namaz je dozvoljeno prekinuti ukoliko se nalazi neka stetocina ili opasnost u neposrednoj blizini
Henry Chinaski

#452 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Henry Chinaski »

Lik je to definitivno zaslužio ali sigurno postoje dostojanstveniji i prikladniji načini da mu se pokaže šta se o njemu misli.
L u c i f e r

#453 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Nisam ni ja bio za to, al ako su - NEKA SU. :thumbup: :bih:

Ne pada mi na pamet da se sad sikiram oko toga niti da se izvinjavam.

Nadam se da ćemo drugi put biti mnogo precizniji i ubojitiji. 8-)
Last edited by L u c i f e r on 11/07/2015 13:47, edited 1 time in total.
cyprus

#454 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by cyprus »

dezurni_ucenik wrote:
cyprus wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Razum je umro 1992-1995. godine. Da je bilo razuma ne bi bilo ni Vukovara, Srebrenice, Sarajeva, kasno je sada pozivat se na razum dok rezultati tog genocida žive. :oops:
Ako ćemo tako - razum je umro više hiljada godina prije nove ere... Međutim, nije umro... Ima razumnih ljudi i ima nerazumnih... Ovdje su nerazumni došli do izražaja... Isto kao i 92-95... Nažalost...
Kakva ti je ovo recenica ?
To su dvije rečenice... Drvosječa se referirao na period 92-95 kako bi opravdao ovaj incident... Ja sam htio ukazati da jedno bezumlje ne opravdava drugo bezumlje...
krater

#455 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by krater »

samki12 wrote:
denimb wrote:
sledge wrote:Koje smo mi jebene pizde!! Odma se pičke prepale šta će genocidaši reći i svijet misliti! HALOOO ovo i još mnogo više i gore je i zaslužio i on to vrlo dobro zna pa nije Vučić glup, i mi to znamo i svijet to zna!

Ovaj nazovimo ga "incident" je NIŠTA šta bi mu se negdje drugo desilo! Sasvim opravdano i nije razlog za brigu i propadanje u zemlju, veća bi sramota bila da je izostala bilo kakva reakcija na njegove provokacije svih ovih godina!
Ne znam zaista koliko je tesko shvatiti rijeci reisa koje su i prekinule onu sramotu.

Je li tesko shvatiti da se na koridi i na mezarlucima, dok se spremas za namaz nije pozeljno isto ponasanje?
kao sto neko rece iznad,

namaz je dozvoljeno prekinuti ukoliko se nalazi neka stetocina ili opasnost u neposrednoj blizini
:thumbup:
zenit dozic

#456 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by zenit dozic »

https://www.youtube.com/watch?v=iZ6phBSDvVg

vaginousti je pobjegao glavom bez obzira :thumbup:

Svaka čast raji a nek se sada genocidaši zgražavaju nad islamskim teroristima koji napadaju nebesku nejač, ko ih :izet:
samo oštro jer genoidaši poznaju samo silu, ne možeš fino sa njima
samki12

#457 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by samki12 »

cyprus wrote:
To su dvije rečenice... Drvosječa se referirao na period 92-95 kako bi opravdao ovaj incident... Ja sam htio ukazati da jedno bezumlje ne opravdava drugo bezumlje...
znaci ti podrzavas Vucica i negatore genocida?
BHCluster

#458 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by BHCluster »

cyprus wrote:
Ako ćemo tako - razum je umro više hiljada godina prije nove ere... Međutim, nije umro... Ima razumnih ljudi i ima nerazumnih... Ovdje su nerazumni došli do izražaja... Isto kao i 92-95... Nažalost...
Usporediti one koji su pocinuli genocid sa ovim ljudima sto su ga prezivjeli je previse kako god ti to upakovao.
dezurni_ucenik

#459 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by dezurni_ucenik »

cyprus wrote:
dezurni_ucenik wrote:
cyprus wrote:
Kakva ti je ovo recenica ?

Ti poredis "nerazumne" iz 92-95 sa danas ovo sto se desilo. A znas vrlo dobro ko je bio nerazuman u ratu.
It_is_a_Leclerc

#460 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by It_is_a_Leclerc »

Reporter AA iz Potočara javlja da iz Srebrenice u pravcu Bratunca odlaze i druge grupe visokih delegacija koje su nakon incidenta odbili da se zadrže u okviru Memorijalnog centra, odnosno VIP diejla u čijoj je neposrednoj blizini napadnuta srbijanska delegacija.
Drvosjeca iz Dejcica

#461 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

denimb wrote:

Ovo nije obična dženaza tako da ne konstatacija ne stoji. Majke Srebrenice, dakle iz zvaničnog organizacionog odbora, su ga dočekale sa dobrodošlicom. Ovaj incident je samo incident izrevoltirane skupine, ne svih prisutnih.
jao_situacije

#462 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by jao_situacije »

L u c i f e r wrote:Kako je rečeno iz srpske delegacije, premijer je pogođen kamenom u lice i polomljene su mu naočare.

Nakon zvaničnog dela komemorativnog skupa, u trenutku dok su predstavnici delegacija polagali ljiljane na spomen-obeležje, više ljudi bacalo je kamenice, flaše i druge predmete u pravcu srpske delegacije, uz zvižduke i povike Alahu egber" (Bog je veliki). "Umri četniče"... .

Pojedinci iz mase su nasrtali na obezbedjenje srpske delegacije u pokušaju da dodju do Vučića i tom prilikom je došlo do fizičkog obračuna sa članovima obezbeđenja.

Policija je intervenisala i sukobila se sa napadačima, a srpska delegacija je evakuisana.

:D
sad gledaj večeras kad dođe na pink i donese naočale i kaže ~ vidite ih, ovo je cijena koju sam morao platiti, ali nije mi žao ja sam pružio ruku pomirenja ja se nisam obazirao na navode o extremistima :roll:
Hadzi Lojo

#463 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Hadzi Lojo »

Ma da je reis pravi reis, trebao je isto preko razglasa prije dzenaze priopciti vucicu i delegaciji da nije pozeljan i da se isprasi sto prije da ne prlja dzenazu svojim prisustvom!
Sto neko rece, kako bi bio docekan u Vukovaru da dodje na slicnu godisnjicu!
cyprus

#464 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by cyprus »

Bosanski_kralj wrote:
cyprus wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Razum je umro 1992-1995. godine. Da je bilo razuma ne bi bilo ni Vukovara, Srebrenice, Sarajeva, kasno je sada pozivat se na razum dok rezultati tog genocida žive. :oops:
Meni je nekako razumljivije ovo što se desilo sa gađanjem Vučića, nego onaj zagrljaj Vučića. Ovo prvo je normalna reakcija kada vidiš nekog ko te ubija i ko bi te opet ubijao, a ovo drugo je čisti mazohizam.
Tebi je razumno pored dženaze napraviti od jebenog Vučića udarnu vijest? E svaka čast i tebi i sličnima...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#465 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by hrasno38 »

Prije svega treba krenuti od cinjenice da ovo nije prvi srpski politicar u Potocarima. Bio je i Tadic i nikakvih problema nije imao, mirno dosao i mirno otisao. E sad Vucic 2015 nije isti onaj Vucic 92-96 jer je javno nekoliko puta pokazao da to nije onaj isti Seseljov mali i da ipak Srbiju vodi nekim drugim a ne putem cetnickih ideala. Kako god trebalo je imati muda i doci u Potocare i nevjerovatno je kako su bezgranicno dostojanstvo pokazale majke Srebrenice na doceku Vucica i to je pobjeda BiH i pobjeda Srebrenice. Ovi sto tekbiraju nisu srebrenicani i nisu srebrenicani ni napali Vucica jer ti ljudi jednostavno u ovaskvom trenutku nemaju snage za to. Bio sam na pitaj boga koliko dzenaza i nikad nisam cuo na dzenazi "Tekbir" i to ko tvrdi moze kurcu pricati. Mnogo je ovdje doslo ljudi koji jedva cekaju da naprave neko sranje.
Srebrenica je danas centralno mjesto svjetskih razmjera, rezolucije USA i Evropskog parlamenta su jasne i glasne, nemojte biti sigurni da kaznjavanje UEFE prema Srbiji isto nema pozadinu ruskog kurcenja u UN-u, strasan sastav USA delegacije puno toga govori. Mi moramo biti svaki dan pametniji i mudriji od onih koji nam zele zlo i svaka pobjeda nas zivih je pobjeda i ljudi pobijenih u genocidu i njihovih porodica. Jos jednom da ponovim dostojanstvo majki Srebrenice je neponovljivo pri dolasku Vucica i savko je u tom trenu morao ostati bez rijeci
Mohamad Sissoko

#466 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Mohamad Sissoko »

zenit dozic wrote:https://www.youtube.com/watch?v=iZ6phBSDvVg

vaginousti je pobjegao glavom bez obzira :thumbup:

Svaka čast raji a nek se sada genocidaši zgražavaju nad islamskim teroristima koji napadaju nebesku nejač, ko ih :izet:
samo oštro jer genoidaši poznaju samo silu, ne možeš fino sa njima
:thumbup: pokusalo se fino pa opet te klali, dolazili mi na Bajram a "dan poslije" s puskom istjeruje iz kuce.Halo ba.
krater

#467 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by krater »

BHCluster wrote:
cyprus wrote:
Usporediti one koji su pocinuli genocid sa ovim ljudima sto su ga prezivjeli je previse kako god ti to upakovao.
:thumbup:
denimb

#468 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by denimb »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
denimb wrote:

Ovo nije obična dženaza tako da ne konstatacija ne stoji. Majke Srebrenice, dakle iz zvaničnog organizacionog odbora, su ga dočekale sa dobrodošlicom. Ovaj incident je samo incident izrevoltirane skupine, ne svih prisutnih.
Ako je iko trebao da bude izrevoltiran to su bile upravo te majke srebrenice koje su smogle snage i docekale ga dostojanstveno...i to je trebala biti uputa svima kako se ponasati.
Maharadza

#469 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Maharadza »

It_is_a_Leclerc wrote:Reporter AA iz Potočara javlja da iz Srebrenice u pravcu Bratunca odlaze i druge grupe visokih delegacija koje su nakon incidenta odbili da se zadrže u okviru Memorijalnog centra, odnosno VIP diejla u čijoj je neposrednoj blizini napadnuta srbijanska delegacija.
Jedva čekali dušmani, pa to su isti oni koji su nam' Embargo nametnuli u pokušaju da nas spriječe u odbrani od krvoločnih i do zuba naoružanih monstruma! Zašto imam osjećaj da su tu prije svega holanđani u pitanju?! :twisted:
slavemaster

#470 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by slavemaster »

Henry Chinaski wrote:Lik je to definitivno zaslužio ali sigurno postoje dostojanstveniji i prikladniji načini da mu se pokaže šta se o njemu misli.
Naravno, jedan od načina je da mu se kaže hvala sto ste došli na mjesto genocida.da mu se u lice kaže nešto što on ne želi da prizna.. A na drugom nivou,ovaj 'primitivizam' nije ništa u odnosu na ono što mi godinama trpimo s njihove strane..
zenit dozic

#471 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by zenit dozic »

Henry Chinaski wrote:Lik je to definitivno zaslužio ali sigurno postoje dostojanstveniji i prikladniji načini da mu se pokaže šta se o njemu misli.
Kad mu nazovi naši političari nisu u stanju dostojanstveno reći što ga sljeduje, onda mora narod na narodni način Image
Teufik

#472 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Teufik »

Hadzi Lojo wrote:Ma da je reis pravi reis, trebao je isto preko razglasa prije dzenaze priopciti vucicu i delegaciji da nije pozeljan i da se isprasi sto prije da ne prlja dzenazu svojim prisustvom!
Sto neko rece, kako bi bio docekan u Vukovaru da dodje na slicnu godisnjicu!
Nije to njegovo da kaze. To su ove nase pizde od politicara trebale izgovoriti.
denimb

#473 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by denimb »

samki12 wrote:
denimb wrote:

kao sto neko rece iznad,

statixx

#474 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by statixx »

Jednostavno se znalo da ce doci do ovoga.

Najtuznije je sto je Vucic i dosao da isprovocira incident, i eto pojedine grupe su mu udovoljile.
emmir1

#475 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emmir1 »

Sada teško da više neko od državnika iz Srbije dođe u Srebrenicu.

Teško i žene u crnom da će dobro proći u Beogradu.

Pokazali smo ispred 90 svjetskih delegacija i ispred 1000 novinara kakva smo đubrad i da smo potencijalni teroristi.

Ljudi bježe sa dzenaze prije završetka.
Locked