Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
- Kikibombona
#1 Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Svi znamo ko je i sta je Aleksandar Vucic. Radikalni nacionalista, sovinista. Njegova proslost je crna. Ni sadasnjost nije puno ljepsa. Vidjet cemo da li buducnost moze donijeti pozitivne promjene u njegovom politickom angazmanu. Cisto sumnjam, nista dobro ne ocekujem sa te, ljudske strane.
Medjutim, ne zelim o tome pricati. Sve nam je poznato i nema smisla ponavljati.
Zanima me Vucicev rad na ekonomskom planu, da li radi dobro ili je u pitanju dobar marketing!?
Stalno je na TV. Sastaje se sa drzavnicima, prisustvuje ekonomskim forumima, obecava nove investicije. Vazda je u pokretu. Prateci povremeno vijesti na AJ Balkan, imam utisak da su na Srbiju navalili strani investitori sa svih strana. Hiljade i hiljade radnih mjesta, desetine kilometara puteva i autoputeva, vece penzije i plate... bla, bla...
Koliko istine ima u svemu?
Ovi nasi ne mrdaju nigdje. Niti nam ko dolazi, niti kome idemo. Totalna letargija. Zato se pitam da li je Srbiju krenulo ili Vucko prodaje maglu.
Medjutim, ne zelim o tome pricati. Sve nam je poznato i nema smisla ponavljati.
Zanima me Vucicev rad na ekonomskom planu, da li radi dobro ili je u pitanju dobar marketing!?
Stalno je na TV. Sastaje se sa drzavnicima, prisustvuje ekonomskim forumima, obecava nove investicije. Vazda je u pokretu. Prateci povremeno vijesti na AJ Balkan, imam utisak da su na Srbiju navalili strani investitori sa svih strana. Hiljade i hiljade radnih mjesta, desetine kilometara puteva i autoputeva, vece penzije i plate... bla, bla...
Koliko istine ima u svemu?
Ovi nasi ne mrdaju nigdje. Niti nam ko dolazi, niti kome idemo. Totalna letargija. Zato se pitam da li je Srbiju krenulo ili Vucko prodaje maglu.
- insomnia78
- Kikibombona
#3 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Lik kao da je zakupio AJ Balkans. Stalno njegova glava na ekranu, optimizam prsti na sve strane. Ovih nasih, predsjednika i premijera, nema nikako na AJ. Valjda nemaju sta reci. Ne kontam.insomnia78 wrote:Ubleha
Seselj je za Vucica rekao da je od njega bolji samo u jednom - propagandi. Kaze da je procitao sve moguce knjige vezane za propagandu i manipulaciju masama, da je u tome zaista strucnjak.
Dok mu gledam glavu kako iskace na sve strane, padnu mi na um te rijeci vojvode Seselja. I ja kontam.da je magla, al' bih volio cuti misljenja forumasa koji su upuceni. Ja nagadjam.
- insomnia78
#4 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Proguglaj malo po srpskim medijima pa ces vidjeti da su te silne investicije i poslovi uglavnom balon od sapunice. A da se zna prodati, zna. Samo nisam siguran koliko naroda nasjeda na to
- Mx
#5 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Vjerovatno je istina negdje izmedzu ovoga sto si napisao, polovicna istina i ostalo marketing. Moraju stavljati reklame do prosirenja Velike Srbije
Kada za sva vremena Srbija i Hrvatska odustanu od prosirene ili velike Srbije i Hrvatske ali da to potpisu pred MZ i svjedocima onda ce nastupiti dugogodisnji mir i napredak u drzavama bivse Jugoslavije i sire na Balkanu
Kada za sva vremena Srbija i Hrvatska odustanu od prosirene ili velike Srbije i Hrvatske ali da to potpisu pred MZ i svjedocima onda ce nastupiti dugogodisnji mir i napredak u drzavama bivse Jugoslavije i sire na Balkanu
- GeeTnT
#6 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
..jos je rano za raspravu o ekonomskim potezima Vucica jer inicijativa postoji ali rezultate treba sacekat....licno mislim da je veci glumac od ekonomiste.
- SmokingMan
#7 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Samo Vučić zna običnog čovjeka ubiti pričom,Zemlja se trese od njegovih riječi.Jedan od dosadnijih likova na srbijanskoj političkoj sceni.
- Mx
#8 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Nemozes vise ni konzervu otvorit a da iz nje ne iskoci tandem Vucic, Dodik, Seselj & COKikibombona wrote:Lik kao da je zakupio AJ Balkans. Stalno njegova glava na ekranu, optimizam prsti na sve strane. Ovih nasih, predsjednika i premijera, nema nikako na AJ. Valjda nemaju sta reci. Ne kontam.insomnia78 wrote:Ubleha
Seselj je za Vucica rekao da je od njega bolji samo u jednom - propagandi. Kaze da je procitao sve moguce knjige vezane za propagandu i manipulaciju masama, da je u tome zaista strucnjak.
Dok mu gledam glavu kako iskace na sve strane, padnu mi na um te rijeci vojvode Seselja. I ja kontam.da je magla, al' bih volio cuti misljenja forumasa koji su upuceni. Ja nagadjam.
- Danguba
#9 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
kao i sve drugo, dramaturgija...ali sace tu forumski ekonomisti da to umotaju u celofan. 
- Kikibombona
#10 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
RTS nikad nisam pogledao, slabo gledam TV inace. SK, NG, Diskaveri, Histori i ponekad AJ. Sad prebacih, teme radi, kad Vucic.
Neka Olivera vodi, dobra koka jbt.
Ima jaku spiku, nema govora. Teatralan maksimalno.
Neka Olivera vodi, dobra koka jbt.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Previse teatralan i ofirno laze.
-
RNG_25
#12 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Ali dobar marketing jeste dobar posao. Za Vučića. A to je sve što je bitno. Za Vučića.
- Mx
#13 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Vole da su u centru svetske paznje sve dok ih ne izbrisu gumicom

- GeeTnT
#14 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Evo upravo mu (Vucicu) kabel eins jebe znanje pustajuci "mirotvorca" u primetime i pokazujuci kako su govna, a pogotovo kad suruju sa rusijom....Kikibombona wrote:RTS nikad nisam pogledao, slabo gledam TV inace. SK, NG, Diskaveri, Histori i ponekad AJ. Sad prebacih, teme radi, kad Vucic.![]()
Neka Olivera vodi, dobra koka jbt.![]()
- bosan
#15 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Jebo politicara kome su ucitelji bili Vojislav Seselj i Tomislav Nikolic
Ma koliko se on trudio nikad nece biti ozbiljno shvacen a i ko ce ozbiljno shvatiti potrcka od ovih gore navedenih .
Ma koliko se on trudio nikad nece biti ozbiljno shvacen a i ko ce ozbiljno shvatiti potrcka od ovih gore navedenih .
- insomnia78
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#17 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Inace, jos 2-3 atentata na Vucica i eto Nova godina
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#18 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Trudi se i radi. To mu se ne moze osporiti. Pravi i marketinske ludosti zakazivanja sjednice vlade u pola pet ujutro, expoze traje kao Kastrov itd. Ali, doveo je nekoliko investitora, otvorio nekoliko tvornica spram nasih ljencuga i neradnika djeluje kao pravi premijer
- muha_sa
#19 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Arape doveo i niko ga ne pljuje zbog toga
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#20 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
bosnjaci manjina u Srbijimuha_sa wrote:Arape doveo i niko ga ne pljuje zbog toga
pa zato
- muha_sa
#21 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
otpozdravKatarinaKosaca wrote:bosnjaci manjina u Srbijimuha_sa wrote:Arape doveo i niko ga ne pljuje zbog toga
pa zatopozdrav @muha
nije te bilo nekoliko dana--konto sam da si u rudniku
- Kinesko prkno
#22 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Ne znam kakav mu je marketing ali sto se tice ekonomije kad izadjes iz Beograda ,80 % auta su fice,stojadini,lade,peglice,varburzi,spaceci i pokoja golf dvojka,dok je 80 % plata oko 150-200 eura ,pokoja dobaci i do 300.
Hocu reci ,jedino gdje je gore nego u Bosni je u Srbiji
-
Duka Dizel
#23 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Ovo baš lupetaš za auta, no dobro...Kinesko prkno wrote:Ne znam kakav mu je marketing ali sto se tice ekonomije kad izadjes iz Beograda ,80 % auta su fice,stojadini,lade,peglice,varburzi,spaceci i pokoja golf dvojka,dok je 80 % plata oko 150-200 eura ,pokoja dobaci i do 300.
Vučić nema ekonomski program.
I sve je laž i jeftin marketing.
Kraj priče.
Ni te Arape još niko nije video.
-
putokaz1
#24 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Da je nama Bošnjacima Vučić da gradi
Bolnice
Mostove
Puteve
Bolnice
Mostove
Puteve
-
radostan dan
#25 Re: Aleksandar Vucic - dobar posao ili dobar marketing!?
Bog otac, i šire...