alec empire i atari teenage riot
Moderator: _BataZiv_0809
-
lafo_mamone
#1 alec empire i atari teenage riot
atari teenage riot su njemacka digital hardcore grupa(mjesavina techna ,punka,hip hopa,hard corea,zenskog vristanja,politickih tema).prvi album objavili su 1993 i zove se delete yourself(mene licno podsjeca na experience od prodigy)....tu grupu sacinjavaju alec empire,mc carl crex,hanin eliasdj nic endo,1997 im izlazi 60 seconds warped i te iste godine potpisuju za izdavacku kucu mike d-ja iz beastie boysa....bili su zajedno na turneji sa rage against the machine,beck.nine inch nails,wu-tang clan,...alec empire je radio remixe za poznate izvodjace bjork,john spencer bčues expansion,rob zombie(njegov label je odbio taj remix jer je bio previse brutalan)........sysstem of a down su 1999 htjeli platitt atr-u da idu zajedno na us turneju ali su atr to odbili........2001 izdaju album future of war....atr su uradili izvrsnu stvar no remorsse(i wanna die) sa slayer i nalazi se na soundtracku za film spawm...na zalost atr se raspadaju 2002 nakon sto carl crex umire od prekomjerne doze tableta...ostal clanovi nastavljaju sa solo albumima..alec empire je prosle godine izdao album futurist.........
-
lafo_mamone
moze li 5 - ....ipak sam se potrudiodinash wrote:dobro. sjed'i, cetri.
-
dinash
-
lafo_mamone
3per wrote:Ipak 4, nigdje nisi napisao pravo ime aleca empirea (Alexander Wilke)
jbga z**eb.....