Interesuje me li da li se u Sarajevu mogu kupiti originalni muzicki CD-ovi,albumi,od stranih,americkih izvodaca?Prvenstveno me interesuje moze li se kupiti album od Eminem-a?
Ako moze,gdje?
Unaprijed hvala
Originalno bilo šta (muzika, igre, filmovi, bilo šta digitalno što se da "piratizirati") kupuje, ili nastoji da kupuje, svako koga je zaista istinski briga za podršku kako umjetniku koji stvara to djelo (npr. muzičku kompoziciju) tako i samoj konkretnoj umjetnosti (npr. nekoj određenoj vrsti muzike).@ngel wrote:Pa ko jos kupuje originalne CD-ove, i ko jos slusa Eminema![]()
Pogledaj u Magazi Dine Merlina i Tropik shopu u podrumu BBI. Oni ti prodaju strane orginal cd-ove.Alma_96 wrote:Postovanje,
Interesuje me li da li se u Sarajevu mogu kupiti originalni muzicki CD-ovi,albumi,od stranih,americkih izvodaca?Prvenstveno me interesuje moze li se kupiti album od Eminem-a?
Ako moze,gdje?
Unaprijed hvala![]()
@ngel wrote:Pa ko jos kupuje originalne CD-ove, i ko jos slusa Eminema![]()
Strane koktelHajvan wrote:Strane A i B
Imaš u Tropik shopu u podrumu BBI. Nije sad neki veliki izbor.Hajvan wrote:Mene ne zanimaju CD-ovi. Nikad se nisam zakačio na taj medij.
Ponovo sam počeo skupljati ploče i imam problem s naslovima iz 90-ih pa na ovamo. Kod nas ih nema pa moram naručivati preko net-a.
Da li ima u Sarajvu prodavnica LP ploča, da prodaje nova izdanja i re-izdanja?
Kupuje onaj ko želi da kupuje i to nije tvoja stvar.Ako želim da kupujem,kupovat ću.@ngel wrote:Pa ko jos kupuje originalne CD-ove, i ko jos slusa Eminema![]()
Čini mi se da mi je jedino to ostalo.Super država ,pa imamo gdje kupitiamaretto wrote:Ja se često usrećim original cd-om sa ebay-a ili amazona.
I dalje imam onaj dječački osmijeh kad mi stigne u sanduče
Eminem je inace na mnogo vecem nivou od Cece, Goce, Mace, Kuce..Alma_96 wrote:Kupuje onaj ko želi da kupuje i to nije tvoja stvar.Ako želim da kupujem,kupovat ću.@ngel wrote:Pa ko jos kupuje originalne CD-ove, i ko jos slusa Eminema![]()
A Eminem-a slušaju osobe kojima je stalo do pjesme,ne do golih s*sa i g*zica.Šta bi trebali,da svi slušamo Cecu,Jelenu i takve "izvođače"? I onda se pitate zašto smo zaostali za ostatkom svijeta,zbog degena kao ti
Prvo poslušaj o čemu on pjeva pa o čemu naši,pa ćeš vidjeti ko je bolji ili gori. I sunce moje,ne povezujemo mi Balkan džaba sa Cecama i Kucama,postoji razlog zašto.Kad ti kažu Balkan,nećeš se sjetiti prvo D.Merlina,Harija i tih dobrih pjevača,nego te " Cajke".@ngel wrote:Eminem je inace na mnogo vecem nivou od Cece, Goce, Mace, Kuce..Alma_96 wrote:Kupuje onaj ko želi da kupuje i to nije tvoja stvar.Ako želim da kupujem,kupovat ću.@ngel wrote:Pa ko jos kupuje originalne CD-ove, i ko jos slusa Eminema![]()
A Eminem-a slušaju osobe kojima je stalo do pjesme,ne do golih s*sa i g*zica.Šta bi trebali,da svi slušamo Cecu,Jelenu i takve "izvođače"? I onda se pitate zašto smo zaostali za ostatkom svijeta,zbog degena kao ti![]()
![]()
A najjace mi je kad kazes da ne slusas nekog stranog ili naseg zabavnog izvodjaca odmah te povezu sa Cecama i Kucama![]()
![]()
Izvinjavam se, nadam se da ces naci originalni CD Eminema, pa ces ovu nasu Bosnu izvesti iz ovog mraka i zaostalosti u bolje i naprednije sutra![]()
Zivio Eminem![]()
Slusala sam kad sam imala 12-13 godina, otprilike to je ta nivo, prerast ces i ti polakoAlma_96 wrote:Prvo poslušaj o čemu on pjeva pa o čemu naši,pa ćeš vidjeti ko je bolji ili gori. I sunce moje,ne povezujemo mi Balkan džaba sa Cecama i Kucama,postoji razlog zašto.Kad ti kažu Balkan,nećeš se sjetiti prvo D.Merlina,Harija i tih dobrih pjevača,nego te " Cajke".@ngel wrote:Eminem je inace na mnogo vecem nivou od Cece, Goce, Mace, Kuce..Alma_96 wrote:
Kupuje onaj ko želi da kupuje i to nije tvoja stvar.Ako želim da kupujem,kupovat ću.
A Eminem-a slušaju osobe kojima je stalo do pjesme,ne do golih s*sa i g*zica.Šta bi trebali,da svi slušamo Cecu,Jelenu i takve "izvođače"? I onda se pitate zašto smo zaostali za ostatkom svijeta,zbog degena kao ti![]()
![]()
A najjace mi je kad kazes da ne slusas nekog stranog ili naseg zabavnog izvodjaca odmah te povezu sa Cecama i Kucama![]()
![]()
Izvinjavam se, nadam se da ces naci originalni CD Eminema, pa ces ovu nasu Bosnu izvesti iz ovog mraka i zaostalosti u bolje i naprednije sutra![]()
Zivio Eminem![]()