Od Tirane do mora: Albanija je jeftina destinacija na Jadranu koju tek treba istražiti!
https://putovanja.nomago.hr/sve-o-putov ... istraziti/
Moderator: anex

Ma stoji to za CG, ali i bez virusa i zemljotresa ništa se ne spominje, kao da je Albanija u zemlju propala.NediM17 wrote: ↑24/06/2020 09:58 Kontam, prvo je problem proci kroz CG ako treba test, ne znam mijenja li sta ako si samo u tranzitu, iako ne vjerujem, izadjes sorati i rasiris virus u "ekolosku drzavu".
A sto se tice zemljotresa Drac je ionako bio odron, onaj dio od Vlore do Sarande je puno bolji, mada u ovom korona vremenu "sidi di si, a kaki si nisi ni za disi".![]()
Ne znam moze li nam brod proci ispod peljeskog mosta, bojim se da ne zapne i ne srusi most susjedima.
Ali ja se ne zajebavam, stvarno ne postoje nikakve prepreke da se organizira turistički brod iz Neuma. Bitna je samo uredna registracijaNediM17 wrote: ↑25/06/2020 09:11Ne znam moze li nam brod proci ispod peljeskog mosta, bojim se da ne zapne i ne srusi most susjedima.![]()
high_volume wrote: ↑25/06/2020 12:06Ali ja se ne zajebavam, stvarno ne postoje nikakve prepreke da se organizira turistički brod iz Neuma. Bitna je samo uredna registracija
Samo što neumsko pristanište treba produbiti, da može primiti veće putničke brodove, jer se plovidba mora odvijati otvorenim morem, ne obalom Hrvatske
Ok, ali mogu za pocetak i jeftiniji a kvalitetni manji turisticki putnicki brodovi, sa cescim čarter putovanjima, dok se ne uradi nesto bolje. Nije se dobro vezati svake godine za iste destinacije kao primjer Hrvatska. Treba svake godine mjenjati novu destinaciju kao primjer jedno ljeto Hrvatska, druga godina CG, treca Albanija, cetvrta Grcka, Turska itd. Sa tim se skida monopol odredjenih susjednih drzava i sreduje bolji kvalitet, servis i jeftinija cijena. Bilo bi dobro da ima direktna avionska linija Sarajevo Tirana a onda odatle putovanja brodom duz AL, CG i BH obale ili neke druge atraktivne kombinacije.high_volume wrote: ↑26/06/2020 11:14Samo što neumsko pristanište treba produbiti, da može primiti veće putničke brodove, jer se plovidba mora odvijati otvorenim morem, ne obalom Hrvatske![]()
Novi_Nick wrote: ↑26/06/2020 15:50Ok, ali mogu za pocetak i jeftiniji a kvalitetni manji turisticki putnicki brodovi, sa cescim čarter putovanjima, dok se ne uradi nesto bolje. Nije se dobro vezati svake godine za iste destinacije kao primjer Hrvatska. Treba svake godine mjenjati novu destinaciju kao primjer jedno ljeto Hrvatska, druga godina CG, treca Albanija, cetvrta Grcka, Turska itd. Sa tim se skida monopol odredjenih susjednih drzava i sreduje bolji kvalitet, servis i jeftinija cijena. Bilo bi dobro da ima direktna avionska linija Sarajevo Tirana a onda odatle putovanja brodom duz AL, CG i BH obale ili neke druge atraktivne kombinacije.high_volume wrote: ↑26/06/2020 11:14Samo što neumsko pristanište treba produbiti, da može primiti veće putničke brodove, jer se plovidba mora odvijati otvorenim morem, ne obalom Hrvatske![]()
Ljudi, ne treba vam test za tranzit. Jednom za sva vremena.SemsudinPurivatra wrote: ↑22/07/2020 10:32 Ako neko od vas ima iskustvo sa ljetovanja ove godine iz Albanije molim da podjeli sa ostalima.
Takođe, kakva je situacija vezano za korona test za CG kao tranzit
Hvala
Hvala do nebaNadzorna_ploca wrote: ↑22/07/2020 11:00Ljudi, ne treba vam test za tranzit. Jednom za sva vremena.SemsudinPurivatra wrote: ↑22/07/2020 10:32 Ako neko od vas ima iskustvo sa ljetovanja ove godine iz Albanije molim da podjeli sa ostalima.
Takođe, kakva je situacija vezano za korona test za CG kao tranzit
Hvala![]()

Podgorica - Božaj / Hani Hotit

Hvala ti, puno.high_volume wrote: ↑07/08/2020 01:33Podgorica - Božaj / Hani Hotit
Ali nemoj žuriti, stani u Skadru nekoliko sati i idi ga obiđi... Ja sam najjužnije bio u Vlori, i u Beratu.
![]()
Redovna je gužva na Božaj/HH, ali nikad duže od pola sata. Imaš granicu i Murićan, rijetko gužva, a zajednička granica, iza Ulcinja, ali je daleko doći do tamo.Seawolf wrote: ↑07/08/2020 01:41Hvala ti, puno.high_volume wrote: ↑07/08/2020 01:33Podgorica - Božaj / Hani Hotit
Ali nemoj žuriti, stani u Skadru nekoliko sati i idi ga obiđi... Ja sam najjužnije bio u Vlori, i u Beratu.
![]()
A to da li ću i koliko dugo se zadržavati negdje na putu kroz Albaniju, najviše će zavisiti od toga koliko ću vremena izgubiti na ulasku u i izlasku iz Crne Gore.
klobuk kod trebinja je jedini aktuelan zbog korone.