Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haman pa vise od godine dana pokusavam da kupim T kljuc sa drskom, onako iz jednog dijela, bez bilo kakvih nastavaka... gdje je za svaku velicinu poseban kljuce, NE jedna drska a nastavci se redaju...
Kljuc bi trebalo da izgleda ovako
Ako neko zna neku radnju ili ako neko ima u svojoj kolekciji za prodati ovakav kljuc 13ku... nek se javi... ovdje ili na PP...
newlevel wrote:Pokusaj u Conradu, ukoliko ga nema tamo, onda to o cemu ti pricas i ne postoji.
Conrad je poprilično amaterski i vjerovatno će poslužiti ako ga koristiš pet puta godišnje.
Za iole ozbiljnije stvari postoje i ozbiljnije i skuplje marke alata...
newlevel wrote:Pokusaj u Conradu, ukoliko ga nema tamo, onda to o cemu ti pricas i ne postoji.
Conrad je poprilično amaterski i vjerovatno će poslužiti ako ga koristiš pet puta godišnje.
Ne znam, ja se bavim poluprofesionalno elektronikom, i dosta narucujem iz conrada, alat, i instrumenti koji imam su zavidnog kvaliteta.
Ne znam, ja se bavim poluprofesionalno elektronikom, i dosta narucujem iz conrada, alat, i instrumenti koji imam su zavidnog kvaliteta.
Moje iskustvo sa Conradom govori da su to ok stvari, ali sve su kineske i nepoznatih proizvođača. Mene natpisi na njemačkom ne impresioniraju. Vjerovatno su profesionalni instrumenti koje ti koristiš poprilično skupi pa kao zgodna alternativa upadne conrad i njihova ponuda. Ali za klasične alata, ključeve, šarafcigere, gedore i ostalo nekvalitetna roba se može naći jeftinije, a naravno, kvalitetna i profesionalna je skuplja...
Ja sam klijesta za skidanje izolacije sa zica i sječenje istih platio 394KM... a imam i još dvoje, "običnih" po nekih 180KM plaćene, isto imaju urezano za blankiranje i na kraju za stezanje onih stopica.. i ništa nije iz conrada, jer što neko reče dobro je ako ćeš 5 puta godišnje koristiti, a ako ti treba za ozbiljan posao, traži kvalitetnije alternative, na kraju dođe jeftinije..