Alarmi

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Amazonka27

#1 Alarmi

Post by Amazonka27 »

interesuje me kako stanari u hrasnom podnose ovaj alarm od banke koji non stop pisti u svako doba dana... fakat imate celicne zivce
alica.k

#2 Re: Alarmi

Post by alica.k »

ne brini se, u svakom naselju ima po jedan.
npr ovdje u vogosci ima jedan, na dobrinji gdje sam zivjela bio je jedan...veselo vikendom, a po noci jos veselije.
Amazonka27

#3 Re: Alarmi

Post by Amazonka27 »

ma ne berinem se ja...sve dok nisam u prizemlju :D nego mi fakat zao naroda...
jackamil

#4 Re: Alarmi

Post by jackamil »

Amazonka27 wrote:ma ne berinem se ja...sve dok nisam u prizemlju :D nego mi fakat zao naroda...
pa sto temu i raspravu o ovom problemu naroda nisi onda otvorila na "kulturi zivljenja", a ne na "sarajevu"?

to je problem u cijelom svijetu, ne samo u sarajevu.
Amazonka27

#5 Re: Alarmi

Post by Amazonka27 »

pa ne vjerujem da je u svijetu bas dozvoljeno ona jacina zvuka alarma...glasan je, dugo traje i cest...postavila sam ovdje jer sam pitala ove iz hrasnog koji nemaju naviku da zalaze na pf. umjetnost zivljenja...
banka se nalazi u stambnoj zgradi. Da bi dobili dozvolu za rad, npr. jedan kafic...on mora napraviti zvucnu izolaciju u poslovnom prostoru, kako nebi smetali stanarima...

dok pisem...alarm je opet zavristao :D
jackamil

#6 Re: Alarmi

Post by jackamil »

Amazonka27 wrote:pa ne vjerujem da je u svijetu bas dozvoljeno ona jacina zvuka alarma...glasan je, dugo traje i cest...postavila sam ovdje jer sam pitala ove iz hrasnog koji nemaju naviku da zalaze na pf. umjetnost zivljenja kako ti znas ko iz hrasnog dolazi na koju temu?

banka se nalazi u stambnoj zgradi. Da bi dobili dozvolu za rad, npr. jedan kafic...on mora napraviti zvucnu izolaciju u poslovnom prostoru, kako nebi smetali stanarima...
pa cemu sluzi alarm ako ga svi nece cuti kad se oglasi :D

dok pisem...alarm je opet zavristao :D "nesto" tebe ne gotivi u tom hrasnom, haj' se ti vrati :D
Last edited by jackamil on 23/04/2010 17:54, edited 1 time in total.
Amazonka27

#7 Re: Alarmi

Post by Amazonka27 »

alo, ako nemas sta reci vezano za temu, odmakni se od nje ...suvise si primitivan da bi znao da postoji dozvoljena jacina zvuka i drustvena odgovornost. postoje moderatori koji ce premjestiti temu ako joj ovdje nije mjesto...tako da to nije tvoj problem.
jackamil

#8 Re: Alarmi

Post by jackamil »

Amazonka27 wrote:alo, ako nemas sta reci vezano za temu, odmakni se od nje ...suvise si primitivan da bi znao da postoji dozvoljena jacina zvuka i drustvena odgovornost. postoje moderatori koji ce premjestiti temu ako joj ovdje nije mjesto...tako da to nije tvoj problem.
upravo sam moderaciji prijavio tvoju uvredljivu recenicu. nevjerovatno ! :x
chengaba

#9 Re: Alarmi

Post by chengaba »

Sad će se Amazonka samobanovat. :D :D
Amazonka27

#10 Re: Alarmi

Post by Amazonka27 »

jackamil wrote:
Amazonka27 wrote:alo, ako nemas sta reci vezano za temu, odmakni se od nje ...suvise si primitivan da bi znao da postoji dozvoljena jacina zvuka i drustvena odgovornost. postoje moderatori koji ce premjestiti temu ako joj ovdje nije mjesto...tako da to nije tvoj problem.
i obavezno me u ponedjeljak tuzi uciteljici

nevjerovatno je to sto je ovdje nemoguce postici bilo kakav dijalog a da nema sukanja i zachatavanja. razmjene misljenja se svela na "simpaticne" doskocice i pametovanje bez cilja....
sto se mene tice...tema je glupa i mozete je izbrisati
jackamil

#11 Re: Alarmi

Post by jackamil »

Amazonka27 wrote:
jackamil wrote:
i obavezno me u ponedjeljak tuzi uciteljici

nevjerovatno je to sto je ovdje nemoguce postici bilo kakav dijalog a da nema sukanja i zachatavanja. razmjene misljenja se svela na "simpaticne" doskocice i pametovanje bez cilja....
sto se mene tice...tema je glupa i mozete je izbrisati

odakle ti pravo da vrijedjas sagovornika :x da li mozda tvoja pozicija propisuje ili ti nalaze takvu bahatost i toliku drskost i slobodu da ucesnicima u diskusijama ovdje upucujes ponizenja?

pa da si se barem izvinula, tctctccc :? :shock:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#12 Re: Alarmi

Post by ladyblue18 »

Jackamil prekini unistavati temu!
Post Reply