L00d wrote:Black swan wrote:ajde ba sljedeće godine će biti gore
jer je para sve manje
jednom će da pukne
hrusta wrote:poslije ovog tv priloga sa ftv-a, nemam rijeci. stka ce opet doci na vlast jer ce je ista STOKA opet izglasat, pa pored zlatnih kasike imacemo i zlatne naprtnjace za gasenje buducih pozara, najmodernije kamione, ma saso mange, ma bicemo bolji od Kuvajta poslije izbora, jebe to ja ovu zemlju vaku nakaradnu.........

KOGA TO ZANIMA DOK OVAMO GORI? NEK SE KASNIJE DEZURNI KRIVCI TRAZE. SADA JE TO NAJMANJE BITNO
Danas je frka, daj pomazi kako znas i umijes, frka je, daj odmah, daj sad, a sutra cemo razgovarati o problemima! Hajde pozuri, frka je!
To je isto kada kazes djetetu dacu ti to sto trazis sutra, a to sutra nikad ne dodje, zato jer je uvijek danas. I sve nastavlja po starom....dace Allah/Bog/onaj gore kako god ga koji zvali, bice nesto, smislicemo, snaci cemo se itd.
A cim dobijes sto ti treba danas, onda je ko te j.. papak, ha ha sto sam te zaj...o.
Tako je bilo kukanje i Rusima prije dvadeset godina. Daj gasa, pomazi, sad, odmah, frka je, sad pomazi, sutra ce biti kasno i sta sve ne....a sutra cemo platiti. Dvadeset godina kasnije jos taj dug nije podmiren. Ne da nije podmiren nego samo placaju KAMATE, ako i to!
Ma do kad ce ove vlasti cijeli svijet smatrati budalama!
Cuo sam da su Rusi nudili helikoptere, samo da nasa vlast pokrije troskove goriva, bar dio troskova. Zar mislite da su dzaba pomagali Srbima? Ili Hrvatima? A sta je sa ovom vlascu? Nisu Saudijci poslali gorivo za kanadera i sta ces sad.... Ma je li??? Uvijek ce neko drugi da se pobrine, uvijek cemo platiti sutra, daj samo danas da preguramo.
A svaki dan je neko danas.
I koji je rezultat? Gledaju kako kod nas gori. Ma ni u vijestima nas ne spominju, skoro nikako u nasoj zemlji, a vani nas ne zarezuju ni 5% pa taman svi izgorili.
I sad ce mi neko reci da nismo mi krivi jer.....Sad ce se naci sto opravdanja! Samo nastavite citati dalje.
A mi se pitamo zasto nam je ovako! A je li se iko zapitao kad smo zadnji put platili svoje racune, struju, vodu, gas i ostalo... ili nas mrze samo sto jesmo ili nismo ovo ili ono.
Ma necu vise ni da se ukljucujem u ovu temu. Mozeti slobodno i ban lupiti ako koga vrijedja istina, a ne da mi se vise natezati. Svaki dan nesto...