Dzihad
nemojte zamjerit
St.Germain wrote:to rade TVOJI moj SD-6SD-6 wrote:paznja,paznja...svim narodima i narodnostima... na svim kioscima...izaso je novi broj magazina ExpressFair Life wrote:...citirano od Fair Life-a![]()
![]()
"Od nas ne mozete pobjeci"![]()
moji se argumentima sluze. Ipak je interesantno kako na ovom forumu, tako ni u stvarnosti nema osude postupaka Al Kaide nego samo opravdanja...Znaci li to da se vecina muslimana slaze sa postupcima Al Kaide?
Ovaj što ga je Amerika postavila za predsjednika ili premijera Iraka, je kurd. Vjerovatno se na ovo mislilo s obzirom da se arapi i kurdi ne podnose.kub lajkan wrote:Sve bi mu kako-tako potpis'o ali ovo zadnje JOK!St.Germain wrote:"Zar vam nije Osama rekao da o potpunoj sigurnosti mozete samo sanjati dok ne postoji sigurnost u Palestini i dok se sve nevjernicke vojske ne povuku iz zemlje Muhameda, dok ne prestanete da kradete nasu naftu i druge blagodati i dok dajete podrsku vladarima - nevjernicima ?"
Fakat feg, sad kad ovaj Conjuror napisa i dade link na temu, nije mi jasno šta ovim hoćeš?! Na onoj temi je jasno bilo da je orijentisana protiv islama i da je joj ti je cilj da izazoveš provokaciju, jer koliko vidjeh nakon što si otvorio temu, nem više nijednog tvog komentara.Conjuror wrote:Nedavno si pokuzao sta hoces sa istom temom Al-kaida i muslimani (http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0) pa ti je propalo, nije se vukla dugo kao sto si ocekivao pa sad pokusavas opet. Shvatili smo tvoj point da mrzis muslimane pa nema potrebe da se opet dokazujes. Da imas muda zakljucao bi sopstvenu temu jer osim sto je besmislena, ista je kao i prethodna.St.Germain wrote:to rade TVOJI moj SD-6SD-6 wrote: paznja,paznja...svim narodima i narodnostima... na svim kioscima...izaso je novi broj magazina Express![]()
![]()
"Od nas ne mozete pobjeci"![]()
moji se argumentima sluze. Ipak je interesantno kako na ovom forumu, tako ni u stvarnosti nema osude postupaka Al Kaide nego samo opravdanja...Znaci li to da se vecina muslimana slaze sa postupcima Al Kaide?