Al Jazeera Balkans
#2701 Re: Al Jazeera Balkans
izgleda da su i arapi zavrnuli finansiranje realno (nazalost) neisplativog projekta
#2702 Re: Al Jazeera Balkans
Mozda joj je nogara sa ajb zbog neceg drugog bila?! Ne vjerujem u pricu o zavrtanju pipe.
-
#2704 Re: Al Jazeera Balkans
Nudžejma Softić, to sama pisala po tviteru.
-
#2705 Re: Al Jazeera Balkans
Nema to veze,Nudžejma je dobila neku međunarodnu stipendiju i ispaljuje se od septembra odavde,tako je raskid bio sporazumni,kao i skoro svi do sada na Al Jazeeri.Za šeika je ova televizija kao bakšiš 

#2707 Re: Al Jazeera Balkans
Đe onaj dežurni što predviđa propasti raznih televizija ? Šta on kaže?

- Porodice Foht
#2708 Re: Al Jazeera Balkans
I meni je shega ocekivati da skoro dzeparac nekog sheika dodje u probleme.AdrianMole wrote: ↑02/07/2020 10:21Nema to veze,Nudžejma je dobila neku međunarodnu stipendiju i ispaljuje se od septembra odavde,tako je raskid bio sporazumni,kao i skoro svi do sada na Al Jazeeri.Za šeika je ova televizija kao bakšiš![]()
#2709 Re: Al Jazeera Balkans
Nimalo nisu involvirali ko N1 s lokalnim temama, gostima i pricama..na vrhuncu kad je bila afera Respiratori..oni nam pokazuju dokumentarac iz Sudana 

#2710 Re: Al Jazeera Balkans
N1 i AlJazeera ne mogu u istu rečenicu. Koliko ja vidim N1 ide sa formom rekla-kazala. Prvo slika, pa sutra-prekosutra činjenice, dok AlJazeera čeka potvrdu informacija. I jedni i drugi imaju publiku, bujrum. Neko voli dramu, dešavanje, neko voli provjerenu i potvrđenu informaciju iz prve ruke. A neko baš nikako ne voli da ga NAVODE šta da misli. Nije tvoje srećo da ZAKLJUČUJEŠ za gledaoca, tvoje je da prezentiraš vijest i pustiš gledaoca da zaključi! 
A svakako DOBRODOŠLI i jedni i drugi u našu Bosnu i Hercegovinu.

A svakako DOBRODOŠLI i jedni i drugi u našu Bosnu i Hercegovinu.
#2711 Re: Al Jazeera Balkans
N1 izmislila zurnalizam na lokalnom nivou za Al Jazeeru...1000# dublje ukljucenji na lokalnom nivou..ovi su mi suhoparni
#2712 Re: Al Jazeera Balkans
Za lokalni nivo imam kantonalnu, federalnu, hayat i BHT, ali poštujem izbor. Ja lično volim dokumentarni program AJ. Vijesti takođe. Gledam i N1. Pratio sam dešavanja naroda u srbiji. Ne volim novinare koji mi djeluju skoro "sHebano ako se ne dešava eksces, a oni se pripremili".
Ne volim pretpostavke i insinuacije. Ne volim svađalački ton u novom danu na N1. Ne volim javljanja reportera koji daju svoja mišljenja i zaključke. Ne volim riječ EKSKLUZIVNO. U svakom slučaju drago mi je da imamo i jedan i drugi medij.

#2713 Re: Al Jazeera Balkans
Onda gledaj javni servis.archi_a wrote: ↑10/07/2020 14:55Gledam i N1. Pratio sam dešavanja naroda u srbiji. Ne volim novinare koji mi djeluju skoro "sHebano ako se ne dešava eksces, a oni se pripremili".Ne volim pretpostavke i insinuacije. Ne volim svađalački ton u novom danu na N1. Ne volim javljanja reportera koji daju svoja mišljenja i zaključke. Ne volim riječ EKSKLUZIVNO.
N1 ima svoj agresivni stil, posebno ekipa u Srbiji, i ono najbitnije - imaju muda.
I mene nervira/iritira kad Zvonko Komšić izgubi kompas, pa hoće pod svaku cijenu da iz gosta izvuče ono što on želi da čuje, ali to je takva televizija i trenutno je najkorisnija u regionu.
-
#2714 Re: Al Jazeera Balkans
N.S. u raji poznata kao nemam privatnost. Ocito i dalje sve sto joj se desava dijeli na mreze.
Ali sretno joj bilo svakako.

Ali sretno joj bilo svakako.

#2715 Re: Al Jazeera Balkans
Marko Subotic napustio AJB i prešao na Euronews adria
-
#2716 Re: Al Jazeera Balkans
Zar ovi mediji mogu jos nize pasti

- Suljagica sokak
#2717 Re: Al Jazeera Balkans

Odakle uzimaju ove podatke za BiH? Procenat nezaposlenih u 2019. je bio oko 16%

#2718 Re: Al Jazeera Balkans
Neko bi zbog plasiranja lažnih podataka trebao dobiti otkaz
Naime zvanični podaci Agencije za rad i zapošljavanje kažu da je krajem prošle u odnosu na 2019. bilo 11.781 vise nezaposlenih.
Naime zvanični podaci Agencije za rad i zapošljavanje kažu da je krajem prošle u odnosu na 2019. bilo 11.781 vise nezaposlenih.
- Suljagica sokak