Akvarij i ribice

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ljuspica

#1 Akvarij i ribice

Post by ljuspica »

Zdravo ljudi,
Nikad nisam imala ribice , ali eto doslo mi nesto da ih nabavim. Nabavila bih za pocetak neki manji akvarij, najmanji (ne znam ni koliko cm ima najmanji :-) ) + mozda gupije ribice koje su najmanje (ako ima jos neka vrsta tako mala recite mi vi koji se rzaumijete). Takodjer me zanima sva oprema koja treba uz akvarij kao i cijena iste. Osim ovoga imam jos jedno jako vazno pitanje. Obzirom da me cesto nema kuci po 3 dana da li ribice mogu bez hrane izdrzati 3 dana ili ako ima neka vrsta ribica koja dugo moze bez hrane, napisite mi, molim vas.
zavezata-vreca

#2 Re: Akvarij i ribice

Post by zavezata-vreca »

akvarij napravi sama ... staklo debljine 7 mm ... ljepilo i napravi ... ugradi dole pipicu sa burenceta da mozes ispustiti vodu (jeftinije tako pa mijenjati nego pumpu za akvarij ... ako te nema 3 dana, ubaci štrucu hljepa u akvarij da pliva, bice im dovoljno za to vrijeme. Eto ako još mogu pomoci javi ... poyyyy
ljuspica

#3 Re: Akvarij i ribice

Post by ljuspica »

zavezata-vreca wrote:akvarij napravi sama ... staklo debljine 7 mm ... ljepilo i napravi ... ugradi dole pipicu sa burenceta da mozes ispustiti vodu (jeftinije tako pa mijenjati nego pumpu za akvarij ... ako te nema 3 dana, ubaci štrucu hljepa u akvarij da pliva, bice im dovoljno za to vrijeme. Eto ako još mogu pomoci javi ... poyyyy
Sama ne mogu napraviti , moram kupiti..em nemam vremena, em ne bih znala. Hvala ti u svakom slucaju. :wink:
Naslovnica

#4 Re: Akvarij i ribice

Post by Naslovnica »

ljuspica

#5 Re: Akvarij i ribice

Post by ljuspica »

Naslovnica wrote:Ima tema...
kakvi-smo-sa-akvaristikom-p9197733.html
Hvala ti. Nastavljam sa ovom temom tamo, a admini nek ovu brisu, svakako je lose pocelo na njoj.
Post Reply