Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
u_prolazu

#1 Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by u_prolazu »

Mislim da naslov govori sve,
bila bih zahvalna ako neko zna nekog ko se bavi akupunkturom da napise br. tel.adresu...iskustvo
Filter

#2 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by Filter »

u_prolazu wrote:Mislim da naslov govori sve,
bila bih zahvalna ako neko zna nekog ko se bavi akupunkturom da napise br. tel.adresu...iskustvo
http://www.fizikalna.prof.ba/
znam za njih, moje iskustvo sa akupunkturom... taraba :roll:

nazovi, pitaj ...
u_prolazu

#3 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by u_prolazu »

hvala puno...i nazvat cu i provjeriti.
Ako ima jos neko sa nekim informacijama bujrum...ubi me migrena i moram pokusati i ovo :|
Filter

#4 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by Filter »

u_prolazu wrote:hvala puno...i nazvat cu i provjeriti.
Ako ima jos neko sa nekim informacijama bujrum...ubi me migrena i moram pokusati i ovo :|
si sigurna da je migrena?
muha_sa

#5 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by muha_sa »

u_prolazu wrote:Mislim da naslov govori sve,
osmi kat se gledo :D Danijela :thumbup:
marakes

#6 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by marakes »

u_prolazu wrote:hvala puno...i nazvat cu i provjeriti.
ja znam sta je odlicno za migrenu, provjereno...ali neki ljudi ili ne vjeruju u to, ili ih je strah, a u suštini bezbolan postupak...a to je hidžama....vecina nije cula za hidzamu, ali ima materijala na netu, pa vrijedi informisati se...mislim da cak ima tema na forumu.

sve najbolje!
u_prolazu

#7 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by u_prolazu »

marakes wrote:ja znam sta je odlicno za migrenu, provjereno...ali neki ljudi ili ne vjeruju u to, ili ih je strah, a u suštini bezbolan postupak...a to je hidžama....vecina nije cula za hidzamu, ali ima materijala na netu, pa vrijedi informisati se...mislim da cak ima tema na forumu.

sve najbolje!
upravo citah po netu i ne znam sta reci...ma pristala bih i na ovo samo da ne boli svaki mjesec ovako... :-)
ako ti nije problem da malo pojasnis ovo "provjereno" moze i pp kod koga se islo na ovaj zahvat, ma svaki detalj bi mi bio dobar...hvala u svakom slucaju.
marakes

#8 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by marakes »

u_prolazu wrote:
marakes wrote:ja znam sta je odlicno za migrenu, provjereno...ali neki ljudi ili ne vjeruju u to, ili ih je strah, a u suštini bezbolan postupak...a to je hidžama....vecina nije cula za hidzamu, ali ima materijala na netu, pa vrijedi informisati se...mislim da cak ima tema na forumu.

sve najbolje!
upravo citah po netu i ne znam sta reci...ma pristala bih i na ovo samo da ne boli svaki mjesec ovako... :-)
ako ti nije problem da malo pojasnis ovo "provjereno" moze i pp kod koga se islo na ovaj zahvat, ma svaki detalj bi mi bio dobar...hvala u svakom slucaju.
Isla sam kod doktora Merima Omerhodzica, on je inace neurohirurg kod nas na klinici i jedini ljekar koji ima certifikat. Cijena je 80 KM. Svoju ordinaciju ima na Alipašinom polju u blizini Fahdove dzamije. Radi zajedno sa kcerkom koja inace ima migrenu. U razgovoru sa njom, rekla mi je kako joj hidzama pomaze. Preporucuje se raditi dva puta godisnje i to u proljece i jesen kada nam imunitet opada. Nakon toga, glava je mnogo bistrija, vid izoštren, a covjek se osjeca lagano, odmorno i jednostavno lijepo. Svakom bih preporucila, bilo da je zdrav ili bolestan, jer otklanja stres, sto nam je danas svima potrebno. Sam postupak ne boli, osim sto osjetite kao da vas neko grebe.....nakon nekih desetak dana, nema ni traga na tijelu da ste radili hidzamu.

Ima i drugih koji rade dosta jeftinije hidzamu, cak i za 20 KM, ali iskreno ja se ne bih usudila kod nekoga ko nije obucen i za koga ne znam sigurno da li svaki put koriste nove čašice i skalpere.
Friesian

#9 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by Friesian »

to je pravo primamljivo.. a i blizu mi je iako nisam ni znao da to postoji kod nas..
nego sad da se vratim na temu.. gdje ima neki majstor za akupunkturu u Sa? treba mi za neke druge svrhe a ne za tretman :)
fancy girl

#10 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by fancy girl »

Dr. Dijana Avdic na Bascarsiji , preko puta vijecnice
Bluemore

#11 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by Bluemore »

.
melb26sa

#12 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by melb26sa »

Je li i dalje samo kod dr. Dijane za akupunkturu ili ima jos neko? Trebam ici 2-3 puta sedmicno kad dodjem u SA.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#13 Re: Akupunktura,gdje u Sarajevu???

Post by _BataZiv_0809 »

Bumpam temu da ne otvaram novu.
Ima li ko iskustva sa akupunkturom i pomaze li kod migrene?
Post Reply