U citavoj Evropi se stadioni prave izvan, tako da ce vjerovatno i kod nas to biti slucaj... A ibizza se ne javlja odavno, mozda nas iznenadi uskoroSliver wrote:Naucit cesemigrazione wrote:Samo Kosevo, kakav ba Otes i Osjek ne znam ni gdje je to....
fakat bi bilo predaleko. Da nam hoce Ibizza srediti stadion u Halilovicima, ko sto je obeco
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
-
EvoMeneJopet
#95502 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#95503 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dao je danas i Ajnadzic cenera (zauhar)!animus wrote:Sve su nase pjesme vezane za kosevo. Prostora ima a i volje kod nacelnika. Sad je vrijeme za ovaj projekat.
Nevezano za to gledam Mirvad Kuric nam dade 100.000 za duplu. Djeluje mi da mu godra ovo sve. Kontao sam da je on njihov.
Mosa Kosevo, pustite ove iz Novog Grada!!!
3:10 Stanojevic live na doceku iz Sirokog!
Last edited by Pitar sa Kariba on 22/05/2019 00:05, edited 2 times in total.
- East_side
#95504 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma neka bude Kosevo, samo nek natkriju makar jednu tribinu pa makar i ceradom 
- emigrazione
#95505 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni se gadi pomisao da bi mi mogli igrati negdje drugo, pogotovo negdje ispod Marijin Dvora, fuuuuj...pored tolike zemljetine na Betaniji gdje je gradnja najrealnija i gdje su planovi za stadion postojali jos i prije rata, vi bi nas negdje u kukuruze...vela havle vela kuvveteLogovan wrote:Kakve veze ima što su naše pjesme vezane za Koševo? Nije valjda ovo argument da treba ostati na trenutnoj lokaciji?animus wrote:Sve su nase pjesme vezane za kosevo. Prostora ima a i volje kod nacelnika. Sad je vrijeme za ovaj projekat.
Nevezano za to gledam Mirvad Kuric nam dade 100.000 za duplu. Djeluje mi da mu godra ovo sve. Kontao sam da je on njihov.
-
Awakened
#95506 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ostat se Sarajevo na Kosevu jos dugo vremena...malo se promijeniti trava, malo nasminkati, ali nista previse. Sve ostalo nije realno niti isplativo vlasnicima kluba. Ne bi povratili novac ni za 100 godina u nasim uslovima. Da se ne zavaravamo, ne bi odjednom pocelo dolaziti 15000 gledalaca na utakmice, mozda 1-2 hiljada vise nego sad. Ljudi nemaju novca za osnovne stvari, a ne da pocnu placati 20-30KM za kartu (koliko bi morala kostati), pa sve da je svaka derbi. Realnost je fokus na izgradnju sistema kroz akademiju i prodaju par igraca svake godine. Ako se usput ubode poneko pojacanje poput Lazica, Stanojevica i Tatara, onda puna saka brade.
-
mirza_15
#95507 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne vraćaju se para posjetom nego pratećim objektima (hotel, tržni centar i sl.). Kako god morala bi lokalna zajednica učestvovati. Recimo zemljište po povoljnim uslovima na atraktivnoj lokaciji i dozvoliti investitoru prateće objekte uz uslov da napravi pristojan stadion. Primjera radi, šta misliš koliko je koštao SCC sa hotelom i poslovnim dijelom i da li se to investitoru isplati?Awakened wrote:Ostat se Sarajevo na Kosevu jos dugo vremena...malo se promijeniti trava, malo nasminkati, ali nista previse. Sve ostalo nije realno niti isplativo vlasnicima kluba. Ne bi povratili novac ni za 100 godina u nasim uslovima. Da se ne zavaravamo, ne bi odjednom pocelo dolaziti 15000 gledalaca na utakmice, mozda 1-2 hiljada vise nego sad. Ljudi nemaju novca za osnovne stvari, a ne da pocnu placati 20-30KM za kartu (koliko bi morala kostati), pa sve da je svaka derbi. Realnost je fokus na izgradnju sistema kroz akademiju i prodaju par igraca svake godine. Ako se usput ubode poneko pojacanje poput Lazica, Stanojevica i Tatara, onda puna saka brade.
- ZonFon
#95508 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Malo ranije napišeš ovo:"Licno da sam Husref otisao bih dok sam na vrhu." a onda kasnije spominjes pitarluk, bravo todd-etodd_smith wrote:Hajde o treneru ali lik hladno stavi sliku Petkovicatataćusak wrote:Kako vas nije stid pricati o treneru
Davno rekao i svako malo ponovim, pitarluk je bolest.
-
todd_smith
#95509 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa da. I pisalo je odmah ispod toga, u istom postu zasto.ZonFon wrote:Malo ranije napišeš ovo:"Licno da sam Husref otisao bih dok sam na vrhu." a onda kasnije spominjes pitarluk, bravo todd-etodd_smith wrote:Hajde o treneru ali lik hladno stavi sliku Petkovicatataćusak wrote:Kako vas nije stid pricati o treneru
Davno rekao i svako malo ponovim, pitarluk je bolest.
Upravo zbog tog pitarluka.
Lik je osvojio duplu, ovdje su vec poceli treba nam ovaj, daj nam onog, treba uloziti ovoliko, daj evropu, gdje ce stadion.
2 dana nakon duple krune.
Dva.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#95510 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jesmo li divovi ili nismo 
- ZonFon
#95511 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sam znas da je ova prica rezultat euforije u koju vazda upadnemo kad ostvarimo neki dobar rezultat i nismo nikad znali ostati cvrsto na nogama.todd_smith wrote: Pa da. I pisalo je odmah ispod toga, u istom postu zasto.
Lik je osvojio duplu, ovdje su vec poceli treba nam ovaj, daj nam onog, treba uloziti ovoliko, daj evropu, gdje ce stadion.
Dva.
Ali generalno moramo teziti nekom napretku inace cemo opet upasti u letargiju i cekati par godina na titulu ili neki drugi uspjeh.
Prvi pokretac promjena moramo biti mi navijaci, ne tako sto cemo pljuvati ili sta vec, nego iznjeti nase misljene kako mi vidimo neke stvari makar to bilo i pogresno zato imaju ljudi u klubu koji bi trebali da razmisljaju realnije od nas.
- Leopard_SA
#95512 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nista, izgleda da je zabranjeno zeljeti najbolje voljenom klubu.ZonFon wrote:Sam znas da je ova prica rezultat euforije u koju vazda upadnemo kad ostvarimo neki dobar rezultat i nismo nikad znali ostati cvrsto na nogama.todd_smith wrote: Pa da. I pisalo je odmah ispod toga, u istom postu zasto.
Dva.
Ali generalno moramo teziti nekom napretku inace cemo opet upasti u letargiju i cekati par godina na titulu ili neki drugi uspjeh.
Prvi pokretac promjena moramo biti mi navijaci, ne tako sto cemo pljuvati ili sta vec, nego iznjeti nase misljene kako mi vidimo neke stvari makar to bilo i pogresno zato imaju ljudi u klubu koji bi trebali da razmisljaju realnije od nas.
Najbolje je sjediti i nista ne radit...
- Dr. Kuca
#95513 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Cuj nisi siguran za Husrefa ali si siguran za VinkaEast_side wrote:Sa Vinkom, pa gotovo da sam siguran da bismo odbranili titulu i lagano gradili tim za Evropu.
Za ostale i nisam bas siguran, cak ni za Husrefa. Svaka cast Keku i svima ali Marinovic je ipak provjerena prica ovdje kod nascovjek ima titule iza sebe.
-
kakaljin
#95514 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajmo mi navijaci prvi napraviti akciju da ocistimo stadion kosevo pred evropske utakmice sada.ZonFon wrote:Sam znas da je ova prica rezultat euforije u koju vazda upadnemo kad ostvarimo neki dobar rezultat i nismo nikad znali ostati cvrsto na nogama.todd_smith wrote: Pa da. I pisalo je odmah ispod toga, u istom postu zasto.
Dva.
Napravmo radnu akciju i pokazemo kakvi smo navijaci. Naravno u dogovoru sa klubom
- tovarish
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#95516 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pitanje je hoćeš li evropske utakmice igrati na Koševu.
Naravno, to ne mijenja činjenicu da bi ga trebalo očistiti
-
kakaljin
#95517 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iskreno nebitno,Tomahawk11 wrote:Pitanje je hoćeš li evropske utakmice igrati na Koševu.
ali da pokazemo i mi navijaci da smo uz klub i mimo ovih sretnih dana i da mozemo i mi doprinjeti neke stvari
- East_side
#95518 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sjecam se vec jedne sezone sa Husrefom nakon osvojene titule. 2007/08. Ako si ti bio odusevljen tom sezonom, ima nas i koji nismoDr. Kuca wrote:Cuj nisi siguran za Husrefa ali si siguran za VinkaEast_side wrote:Sa Vinkom, pa gotovo da sam siguran da bismo odbranili titulu i lagano gradili tim za Evropu.
Za ostale i nisam bas siguran, cak ni za Husrefa. Svaka cast Keku i svima ali Marinovic je ipak provjerena prica ovdje kod nascovjek ima titule iza sebe.
EDIT: neka, bez ovog!
Tad su uslijedile velike promjene u igrackom kadru i Husref se nekako ne snalazi bas najbolje u tome. Treba mu min. godina da to sve ustima.
Marinovic ima najbolji uvid u mlade igrace iz cijele drzave, u saradnji sa Hadzijom bismo mozda mogli dovesti par dobrih a jeftinih pojacanja.
Ako Husref ode, on mi je prvi izbor. TEK TADA! Ne smeta mi ni njegov ostanak na klupi ali vala ne bih ni svrsavao na to definitivno... ako odbrani titulu, ispostavit ce se da sam bio skeptik bez razloga i nece mi biti problem to priznati.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#95519 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci Husref Musemic se tek treba tebi dokazati!?
Jak si, svaka cast!
Jak si, svaka cast!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#95520 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ibrulj je ovo fino napisao za Husrefa - od heroja do budale i nazad 
- Logovan
#95521 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ostaviti Husrefa i kraj priče. 
- Dr. Kuca
#95522 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
East_side wrote:Sjecam se vec jedne sezone sa Husrefom nakon osvojene titule. 2007/08. Ako si ti bio odusevljen tom sezonom, ima nas i koji nismoDr. Kuca wrote:Cuj nisi siguran za Husrefa ali si siguran za VinkaEast_side wrote:Sa Vinkom, pa gotovo da sam siguran da bismo odbranili titulu i lagano gradili tim za Evropu.
EDIT: neka, bez ovog!
![]()
Tad su uslijedile velike promjene u igrackom kadru i Husref se nekako ne snalazi bas najbolje u tome. Treba mu min. godina da to sve ustima.
Marinovic ima najbolji uvid u mlade igrace iz cijele drzave, u saradnji sa Hadzijom bismo mozda mogli dovesti par dobrih a jeftinih pojacanja.
Ako Husref ode, on mi je prvi izbor. TEK TADA! Ne smeta mi ni njegov ostanak na klupi ali vala ne bih ni svrsavao na to definitivno... ako odbrani titulu, ispostavit ce se da sam bio skeptik bez razloga i nece mi biti problem to priznati.
Pa kad su ga debili suspendovali nakon jednog fantasticnog ljeta u evropi.
Znaci po tebi, marinovic ima bolji uvid u ekipu od Musemica
- East_side
#95523 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Citas li ti uopste sta ja pisem?
Citiraj, gdje sam napisao da Marinovic ima bolji uvid u NASU EKIPU ???
Rekao sam bolji uvid u mlade igrace u DRZAVI.
Glupa je ova sva prica. Podsjeca me na ono kad se bracni par razveo jer se nisu mogli dogovoriti oko boje auta (il icega vec) kojeg MOZDA dobiju na nagradnoj igri
Jos mi ti trpas rijeci koje nisam napisao, ovaj se pita jel se to Husref meni treba dokazati a ja u ranijim postovima napisao da je covjek usao u historiju kluba, da je uradio nesto sto niko dosad nije u nasem klubu i td.
Neka Husrefa i kraj price
ako ostane i odbrani titulu, ponavjlam ISPOSTAVIT CE SE DA SAM BIO SKEPTIK BEZ RAZLOGA I NECE MI TO BITI PROBLEM PRIZNATI. JESI LI PROCITAO Dr.Kuca ?
Ako ne uspije, ispostavit ce se da sam NAZALOST bio upravu i to je to.
Citiraj, gdje sam napisao da Marinovic ima bolji uvid u NASU EKIPU ???
Rekao sam bolji uvid u mlade igrace u DRZAVI.
Glupa je ova sva prica. Podsjeca me na ono kad se bracni par razveo jer se nisu mogli dogovoriti oko boje auta (il icega vec) kojeg MOZDA dobiju na nagradnoj igri
Jos mi ti trpas rijeci koje nisam napisao, ovaj se pita jel se to Husref meni treba dokazati a ja u ranijim postovima napisao da je covjek usao u historiju kluba, da je uradio nesto sto niko dosad nije u nasem klubu i td.
Neka Husrefa i kraj price
Ako ne uspije, ispostavit ce se da sam NAZALOST bio upravu i to je to.
-
The 51st State
#95524 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dr kuca je stari sda bot I portparol agenture od prije 10tak godina, ne obaziri se.
- East_side
#95525 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hvala na informacijiThe 51st State wrote:Dr kuca je stari sda bot I portparol agenture od prije 10tak godina, ne obaziri se.
Hvala jos jednom