Zasto mislis da si ti ili ja ili neko drugi s foruma dovoljno strucan da kazemo da su ovo sto si ti naveo mane.GandalfSivi wrote:Volim ja Husrefa, ali za mene licno ima par mana. Forsira isti roster, kasno pravi izmjene, njega mogu kriviti recimo za Handzicev pad u formi, Sisicevo i Sabanovicevo sjedenje na klupi, relativno slabu realizaciju u kontrama i jedno vrijeme predvidljivu igru (sto se opet radikalno promijenilo u zadnjih par tekmi).il dottore wrote:Mozes li navesti te dobre maneMax Bunker wrote:Husref ima svojih mana i to dobrih mana ali gori ste vi što sa njim raspravljate i trošite tastaturu.
S druge strane je napravio milion dobrih stvari, za mene je trenutno po znanju najbolji trener u ligi, a da ne spominjemo koliko srca unosi u svoj rad. Sve mane mu halalim, za nas trenutno najbolje rjesenje...
Covjek ostvaruje rezultat, i mi sad kao tu navodimo mane i sl.
Koliko mi znamo sta se desava u svlacionici, kakvi su dogovori izmedju njega i igraca.
Evo kazes ne rotira, na stranu sto ima masu primjera i trenutno i kroz istoriju takvih trenera i klubova, ali evo npr. mi strucnjaci s tribina kritikujemo sto ovoga ne mijenja, sto ga drzi u igri...
Moze li se npr. zamisliti situacija da se trener dogovori s igracem da ga "istrpi" kad ga na ide kako bi ga sto prije vratio u formu, jer taj igrac ima kvalitet, skupo je placen i potreban je?
Ali hajde i nekako naprdjivanje po forumima, ali to je preraslo u epidemiju koja se siri pa onda dobijemo masu debila koja vicu izbij, nabij, otvori, mijenjaj... a u osnovi su teletabisi
Postavlja se pitanje zasto bi iko takve debile trpio, na kraju krajeva cemu to sve vodi