Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#95076 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Gurnuo bih ja Šabanovića u prvih 11 i doveo bih zamjenskog beka i kraj priče. Ako se Hebibović ne misli koristiti na krilu, onda ga prodati. Nema smisla da se frajer gura na desnog beka. Riješiti problem desnog beka konačno kako Bog kaže.

http://scsport.ba/dzanan-musa-sutra-na- ... a-svijetu/
Musa :thumbup: :thumbup:
East_side

#95077 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by East_side »

:thumbup:

Mislim da nismo ni svjesni koliko Musa doprinosi promociji naseg kluba tj. koliko ce tek aBd doprinositi u godinama koje dolaze...

Mali strasan potencijal, odlican igrac, inteligentan, ne ofira se pred kamerama, pitar... jednostavno kompletan! :thumbup: :bih:
al-em

#95078 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by al-em »

Losa vijest je sto ce bekica produziti.
tovarish

#95079 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tovarish »

Šteta za Pidru, al sad je najvažnije da se momak dobro oporavi.
made_in_sarajevo

#95080 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by made_in_sarajevo »

Jel ko rijesio problem tapatalka i mobilnog ulazanje na forum fksinfo? Danas u kaficu usao na tapatalk brz problema, na poslu preko kompa isto. Dosao kuci nece nikako, ni preko wifi ni preko 3G/4G. Nece ni tapatalk niti internet pretrazivaci na mobitelu
todd_smith

#95081 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Sto je najgore Hebibovic je pojacanje u nasoj ligi. A fkt mu je vrijeme da ide. Ali jbg.
Logovan

#95082 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Sliver wrote:I jedna veoma losa vijest. Steta, ali kad se vec moralo, neka je, pa da bude spreman za drugi dio sljedece sezone. Brz oporavak Selmire!
https://sportsport.ba/fudbal/selmir-pid ... eci/317785
Kad si kurčeve sreće... :zid:
Vratit će se Pidro još jači i još bolji. Produžiti mu ugovor naredne godine.
Muhamed Đakmić

#95083 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

A kako mislite prodati Hebibovića? Nismo Real Madrid pa da kažemo prodajemo tog i tog i da se odmah sjate kupci s ponudama.

Zrinjski: Marin Galić
Široki Brijeg: Josip Ćorluka
Željezničar: Siniša Stevanović
Radnik: Srđan Bečelić
Čelik: Dušan Hodžić
Sloboda: Amar Beganović
Zvijezda 09: Siniša Babić
Mladost: Nemanja Nikolić
Tuzla City: Samir Efendić
Krupa: Saša Nikodijević
GOŠK: Petar Raguž

Ovo su desni bekovi premijerligaških ekipa, ko je ovdje bolji od Hebibovića? Nije niko, Amar Beganović ima potencijal da bude vrhunski i Nemanja Nikolić iz Mladosti ima isto tako ogroman potencijal, ali je on već pobjegao od nas.

Hebibović je ove sezone najbolji desni bek lige, imamo mi puno prioritetnija pitanja u ekipi za rješavati, a vi se Hebibovića uhvatili. Za početak lijevi bek. Bekić ode, Pidro povrijeđen, mora se dovesti minimalno jedan igrač ako se planira na toj poziciji koristiti Halilović.

A ako Halilović pređe na beka, automatski imamo potrebu za dodatnim krilom.

Da ne govorimo o zamjeni za Mujakića, pa zamjeni za Adukora, te zamjeni u slučaju nekog odlaska. Hebibović tek četvrti ili peti prioritet, ako i toliko.
Analiticarr

#95084 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Hebibovic je jedno od najboljih krila u PL. Nije on kriv sto ne igra na svojoj poziciji. Sabanovic, ako bude igrao, bice najbolji desni bek ove lige.
Logovan

#95085 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Hebibović na desnom beku je krpljenje pozicije. Nije on jučer na ovoj poziciji, već duže vremena traje njegovo guranje na mjesto desnog beka. A pogotovo nema potrebe i drugu stranu, odnosno poziciju lijevog beka, krpiti sa još jednim krilom. Ako ostane kod nas, onda neka njega gore, a dovesti novog lijevog beka. Desnog beka već imamo u ekipi samo ga treba gurnuti u prvih 11, a ne koristiti ga kao što se do sad radilo. Ako se misli momak i dalje koristiti kao zamjena, ništa onda, dovesti novog desnog beka.
todd_smith

#95086 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Muhamed Đakmić wrote:A kako mislite prodati Hebibovića? Nismo Real Madrid pa da kažemo prodajemo tog i tog i da se odmah sjate kupci s ponudama.

Zrinjski: Marin Galić
Široki Brijeg: Josip Ćorluka
Željezničar: Siniša Stevanović
Radnik: Srđan Bečelić
Čelik: Dušan Hodžić
Sloboda: Amar Beganović
Zvijezda 09: Siniša Babić
Mladost: Nemanja Nikolić
Tuzla City: Samir Efendić
Krupa: Saša Nikodijević
GOŠK: Petar Raguž

Ovo su desni bekovi premijerligaških ekipa, ko je ovdje bolji od Hebibovića? Nije niko, Amar Beganović ima potencijal da bude vrhunski i Nemanja Nikolić iz Mladosti ima isto tako ogroman potencijal, ali je on već pobjegao od nas.

Hebibović je ove sezone najbolji desni bek lige, imamo mi puno prioritetnija pitanja u ekipi za rješavati, a vi se Hebibovića uhvatili. Za početak lijevi bek. Bekić ode, Pidro povrijeđen, mora se dovesti minimalno jedan igrač ako se planira na toj poziciji koristiti Halilović.

A ako Halilović pređe na beka, automatski imamo potrebu za dodatnim krilom.

Da ne govorimo o zamjeni za Mujakića, pa zamjeni za Adukora, te zamjeni u slučaju nekog odlaska. Hebibović tek četvrti ili peti prioritet, ako i toliko.
Pa upravo i zato sam napisao

“Sto je najgore Hebibovic je pojacanje u nasoj ligi.”

To vise govori o stanju lige kada je lik koji nema apsolutno nikakav centarsut jedan od ako ne i najbolji bek/krilo.

Zalibo mene kakve bekove Zrinjski ima i slicno, kada imamo jednog koji ili uspori igru ili sjebe kontra napad, iz sedmice u sedmicu, bez propusta.
Grean

#95087 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Logovan wrote:
mirza_15 wrote:Krenule već špekulacije po portalima o prodaji igrača. Navodno ima ponuda od 1M KM za Tatara.
Ma milion da ne kažem čega :lol: uz dužno poštovanje prema Tataru. :D Teško da za njega možemo dobiti toliko.
A sto to? Pa kone uzese gotovo tu cifru na Lendricu a ugovor bio jos 6 mjeseci cini mi se.

Podcjenjujes i nas i Tatara.
todd_smith

#95088 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Pa nije to neka cifra. Da je milion eura pa hajde.
Grean

#95089 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

To je nasa liga i nivo koji se moze postici. Trosimo najvise u nasoj PL-u i nekako se mora namaci.

Za ovu sezonu mislim da je po planu. Citam Zrinjski prosle godine dobio 1,6 miliona KM od Evrope, Mujakica smo prodali za 2 miliona i ovo je po mojim nagadjanjima mozda dvije trecine budzeta ako je i to. Ostalo su vjerovatno Tan i sponzori samo je pitanje koliko ko i sta sa sezonama kad ne uzmemo 2 mil na igracu.
Analiticarr

#95090 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Na primjeru Ajaxa mozemo vidjeti sta znaci imati Akademiju i sta se dobije kad se ta djeca forsiraju. I prije smo u klubu pricali o njima a nadam se da cemo se opet vratiti na stari put i da cemo ubjediti novog vlasnika Nama da u prvom timu moramo imati najmanje 3-4 nasa akademca. :thumbup:
Logovan

#95091 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Dupla kruna sve blize....
Leopard_SA

#95092 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

ABd da i sljedece godine docekamo Ramazan u sampionskoj atmosferi.
Svaka cast momci
testni_akaunt

#95093 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by testni_akaunt »

Stide li se ovi sto mane Hebibovicu nalaze?
Leopard_SA

#95094 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

testni_akaunt wrote:Stide li se ovi sto mane Hebibovicu nalaze?
Hebib brat. Ja ne znam ni jednog igraca koji me moze iznervirati kao Hebib, a opet ga gotovim.
Nikad necu zaboraviti onaj derbi 2017. kada smo na Kosevu dobili 1-0.
Ide Hebib prolazi odbranu Zelje...trci...zaobilazi golmana. Stadion na nogama, svi cekaju da gurne loptu u prazan go.
I na kraju fuli brat prazan go :lol:
Logovan

#95095 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Stanojević mora na operaciju. Brz oporavak.
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... ran/336184
il dottore

#95096 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

Kakvi su strucnjaci i filozofi na ovoj stranici pisali :-)

Podrska Stanojevicu
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#95097 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Treba sudijama jbt mater, jucer nas je iskasapio, Sreca pa smo puno bolji bili. Ovo nad Stanojevicem pa onda onaj hrvacki zahvat u 16 pred sudijom iza gola (koji to ne vidi ali vidi kasnije korner za Siroki), onaj skok na Crepulju za drugi zuti, "milimetarsk"i ofsajd na kraju prvog poluvremena.
Last edited by Pitar sa Kariba on 09/05/2019 12:02, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#95098 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Pitar sa Kariba wrote:Treba sudijama jbt mater, jucer nas je iskasapio, Sreca pa smo puno bolji bili. Ovo nad Stanojevicem pa onda onaj hrvacki zahvat u 16 pred sudijom iza gola (koji to ne vidi ali vidi kasnije korner za Siroki), onaj skok ma Crepulju za drugi zuti, "milimetarsk"i ofsajd na kraju prvog poluvremena.
I jedno 15 prekršaja nad Rahmanom.
Sve to najavio je Sedloski u nekoj izjavi prije utakmice.
animus

#95099 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Sliver wrote:"Radi se o rutinskom zahvatu koji će biti obavljen sutra, a iako situacija nije alarmantna, Stanojevića vjerovatno nećemo gledati u dresu Sarajeva do kraja sezone."

Kakav je lafac, ne bi me iznendilo da pocne u Banovicima. Stana :thumbup:
Ne treba se zajebavati s tim, zacas se dobije neka infekcija. Glavne utakmice su iza nas i sada mogu i drugi igrati. Ja bi Aduku pustio da ga zamijeni naredne utakmice.
Nadzorna_ploca

#95100 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Vladane Kovacevicu, bravo decko.
Sazrijevas kao golman, jos ona glupa dodavanja izbaci i Tottenham je tvoj nivo. :thumbup:
Locked