http://scsport.ba/dzanan-musa-sutra-na- ... a-svijetu/
Musa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kad si kurčeve sreće...Sliver wrote:I jedna veoma losa vijest. Steta, ali kad se vec moralo, neka je, pa da bude spreman za drugi dio sljedece sezone. Brz oporavak Selmire!
https://sportsport.ba/fudbal/selmir-pid ... eci/317785
Pa upravo i zato sam napisaoMuhamed Đakmić wrote:A kako mislite prodati Hebibovića? Nismo Real Madrid pa da kažemo prodajemo tog i tog i da se odmah sjate kupci s ponudama.
Zrinjski: Marin Galić
Široki Brijeg: Josip Ćorluka
Željezničar: Siniša Stevanović
Radnik: Srđan Bečelić
Čelik: Dušan Hodžić
Sloboda: Amar Beganović
Zvijezda 09: Siniša Babić
Mladost: Nemanja Nikolić
Tuzla City: Samir Efendić
Krupa: Saša Nikodijević
GOŠK: Petar Raguž
Ovo su desni bekovi premijerligaških ekipa, ko je ovdje bolji od Hebibovića? Nije niko, Amar Beganović ima potencijal da bude vrhunski i Nemanja Nikolić iz Mladosti ima isto tako ogroman potencijal, ali je on već pobjegao od nas.
Hebibović je ove sezone najbolji desni bek lige, imamo mi puno prioritetnija pitanja u ekipi za rješavati, a vi se Hebibovića uhvatili. Za početak lijevi bek. Bekić ode, Pidro povrijeđen, mora se dovesti minimalno jedan igrač ako se planira na toj poziciji koristiti Halilović.
A ako Halilović pređe na beka, automatski imamo potrebu za dodatnim krilom.
Da ne govorimo o zamjeni za Mujakića, pa zamjeni za Adukora, te zamjeni u slučaju nekog odlaska. Hebibović tek četvrti ili peti prioritet, ako i toliko.
A sto to? Pa kone uzese gotovo tu cifru na Lendricu a ugovor bio jos 6 mjeseci cini mi se.Logovan wrote:Ma milion da ne kažem čegamirza_15 wrote:Krenule već špekulacije po portalima o prodaji igrača. Navodno ima ponuda od 1M KM za Tatara.uz dužno poštovanje prema Tataru.
Teško da za njega možemo dobiti toliko.
Hebib brat. Ja ne znam ni jednog igraca koji me moze iznervirati kao Hebib, a opet ga gotovim.testni_akaunt wrote:Stide li se ovi sto mane Hebibovicu nalaze?
I jedno 15 prekršaja nad Rahmanom.Pitar sa Kariba wrote:Treba sudijama jbt mater, jucer nas je iskasapio, Sreca pa smo puno bolji bili. Ovo nad Stanojevicem pa onda onaj hrvacki zahvat u 16 pred sudijom iza gola (koji to ne vidi ali vidi kasnije korner za Siroki), onaj skok ma Crepulju za drugi zuti, "milimetarsk"i ofsajd na kraju prvog poluvremena.
Ne treba se zajebavati s tim, zacas se dobije neka infekcija. Glavne utakmice su iza nas i sada mogu i drugi igrati. Ja bi Aduku pustio da ga zamijeni naredne utakmice.Sliver wrote:"Radi se o rutinskom zahvatu koji će biti obavljen sutra, a iako situacija nije alarmantna, Stanojevića vjerovatno nećemo gledati u dresu Sarajeva do kraja sezone."
Kakav je lafac, ne bi me iznendilo da pocne u Banovicima. Stana