ako je ono sto ja mislim da jestGandalfSivi wrote:Wtf? Paranoje me pucaju zesce, duga prica
ne daj Boze nikome
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ako je ono sto ja mislim da jestGandalfSivi wrote:Wtf? Paranoje me pucaju zesce, duga prica
Fakat ne znam na sta mislis, ali ovo je licno, mozda sam malo zakuhaoPitar_na_motoru wrote:ako je ono sto ja mislim da jestGandalfSivi wrote:Wtf? Paranoje me pucaju zesce, duga prica![]()
![]()
ne daj Boze nikome
Bio ozenjen cerkom jednog od najjacih vijetnamskih industrijalaca, par puta me pitao za tetovazu, pa se povukla prica do kasno u noc...Pitar_na_motoru wrote:e pa baš zato što je licno....
jos ako je zensko u pitanju, onda
Što nam ne završi šta, jadan.GandalfSivi wrote:Bio ozenjen cerkom jednog od najjacih vijetnamskih industrijalaca, par puta me pitao za tetovazu, pa se povukla prica do kasno u noc...Pitar_na_motoru wrote:e pa baš zato što je licno....
jos ako je zensko u pitanju, onda
Ali sumnjam, fakat sumnjam, samo paranoje...
Sretno razveden, sada se Italijom bavimTomahawk11 wrote:
Što nam ne završi šta, jadan.
Nego ovako preko novina moramo saznavati
Ma znam sad, nego prije dok je to bilo aktuelnoGandalfSivi wrote:Sretno razveden, sada se Italijom bavimTomahawk11 wrote:
Nego ovako preko novina moramo saznavati
Problem sa Vijetnamcima je sto su jedan dan milijarderi, drugi dan su u zatvoru, vazda ih pritiscu iznad glave...Tomahawk11 wrote:Ma znam sad, nego prije dok je to bilo aktuelnoGandalfSivi wrote:Sretno razveden, sada se Italijom bavimTomahawk11 wrote:
Nego ovako preko novina moramo saznavati![]()
Ne bi ovoliko morali čekati na LP
Nije jedan, fond je u pitanju.Logovan wrote:Koliko je "težak" ovaj novi vlasnik?
koliko je "težak" fond?EvoMeneJopet wrote:Nije jedan, fond je u pitanju.Logovan wrote:Koliko je "težak" ovaj novi vlasnik?
Ne znam, ali ima i Tan veze sa tim fondom.El_comadante wrote:koliko je "težak" fond?EvoMeneJopet wrote:Nije jedan, fond je u pitanju.Logovan wrote:Koliko je "težak" ovaj novi vlasnik?
Šuti, dobro je, samo nek' ne puca.bhnapoleon1 wrote:Mene je strah al da bude na hajr.
Šta će se mijenjati? Eventualno neki novi čovjek u upravnom i to je to.EvoMeneJopet wrote:Maloprije bio na veceri sa svojim direktorom, firma za koju radim je jedan od sponzora kluba, kaze da se ustvari ne mjenja nista, samo na papiru ovaj ima 60% upravljackih uloga, a Tan ostaje glavni. Nesto zbog Fifa pravila.
Ma polako, korak po korak, ne zamarati se pričama o grupnim fazama i svemu ostalom što nemamo, a možemo dobiti.Tomahawk11 wrote:Šta će se mijenjati? Eventualno neki novi čovjek u upravnom i to je to.EvoMeneJopet wrote:Maloprije bio na veceri sa svojim direktorom, firma za koju radim je jedan od sponzora kluba, kaze da se ustvari ne mjenja nista, samo na papiru ovaj ima 60% upravljackih uloga, a Tan ostaje glavni. Nesto zbog Fifa pravila.
Ostalo se ništa ne dira. Ostaje upravljačka struktura kluba, ostaje Husref, radi se kako se i dosad radilo.
Pravi se priča od ničeg.
Što se tiče priče o nekakvoj LP ili bilo čemu što se tiče Evrope, to je nešto što je miljama daleko.
ABd budemo prvaci, pa kvale, a za više
Većinski vlasnik FK Sarajevo Vincent Tan donio je odluku o prodaji većinskog dijela upravljačkih pravaka investitoru iz Vijetnama Nguyen Hoai Namu.
Realizacijom kupoprodaje Tan zadržava 30 posto upravljačkih prava, dok 60 procenata pripada novim investitorima. Sa ostalih 10 posto raspolažu bh. investitori.