Edit: evo citam da Hadzic najavljuje da ide na klupu ako ostane a da moze ici na zimu uz obestecenje.

Kako god bilo je potpisa. Vezni igrac iz juniora, Sabljica 2001 na 5 godina.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tokom ljeta Glišić se dovodio u vezu sa Sarajevom. - Istina je da je bilo pregovora, ali u razgovorima direktora oba kluba nije bilo konačnog dogovora. Bila je i moja želja da dođem na Koševo, ali jednostavno sam prihvatio odluku kluba.

Citaj kod komsija, tamo nije dosadnoLogovan wrote:Jest dosadno bez tekmi.
Brzo ce prica o pojacanjima. Yaya Toure slobodan igracLogovan wrote:Jest dosadno bez tekmi.
Dosta nam je bio jedan Ikande.strong69 wrote:Brzo ce prica o pojacanjima. Yaya Toure slobodan igracLogovan wrote:Jest dosadno bez tekmi.
Dođe Toure i prodamo na hiljade njegovih dresova, zamisli zarade.Tomahawk11 wrote:Dosta nam je bio jedan Ikande.strong69 wrote:Brzo ce prica o pojacanjima. Yaya Toure slobodan igracLogovan wrote:Jest dosadno bez tekmi.
Ja bih volio da zadrzimo ovu ekipu i dovedemo POJACANJA ali bas pojacanja u pravom smislu te rijeci. Mozda nije za poredjenje ali nesto kao Marko Marin u CZ, kao Jajalo sto je bio.Tomahawk11 wrote:Dosta nam je bio jedan Ikande.strong69 wrote:Brzo ce prica o pojacanjima. Yaya Toure slobodan igracLogovan wrote:Jest dosadno bez tekmi.