Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
upaljac
#9327 Re: FK Sarajevo
sta se sekirate sad ce vas obavjestit da su vas bila 3 i otjerali lesinare i vi cete svi vjerovat u to
...
steta je sto ljudi dobijaju batine,ginu imaju posljedice zbog nepostojece stvari u BIH a to je fudbal
steta je sto ljudi dobijaju batine,ginu imaju posljedice zbog nepostojece stvari u BIH a to je fudbal
-
hordas 87
#9328 Re: FK Sarajevo
#SemiR# wrote:Cini te kurac jacim, stvarno bi volio da sam bio, tuko bi se do smrti ako treba
pa ja ti bi mogo da se nosis sa 70 ljudi mislim da samo ti i chuck noris to mozete..de ba spustite malo loptu na zemlju i nemoj te previse pricatu gluposti sta je bilo bilo je boze moj nikakva sramota...
- strong69
#9329 Re: FK Sarajevo
A igraci i ne pozdrave HZ nakon utakmice... E jesmo u k....
-
leo karan
#9330 Re: FK Sarajevo
i nasi mahali salovima iz autaburegdzija_SA wrote:nasa su bila 3 auta , njih pun autobusantidroid wrote:76 ljudi naspram auta sa 5 ljudi?north wrote:E jebem ga ja, nešto u zadnjih par navrata kad god su neke frke, samo naši se spominju u crnoj hronici, znamo li mi udariti po labrnji majka mu stara, ako je već došlo do fight-a?
fakat smo jaki!
bas su pametni
-
#SemiR#
#9331 Re: FK Sarajevo
Pa jeste jadno, ne mogu ovo da gledam. Jos trce prandellijustrong69 wrote:A igraci i ne pozdrave HZ nakon utakmice... E jesmo u k....
- Impavidus
#9332 Re: FK Sarajevo
jutros mi jedan clan ovog foruma na PP poslao da nam je zapaljen auto, al s obzirom ako se ispostavi da je i onaj post sto sam ja napisao istinit onda je i razumljivo sto lesinari nisu nista pisali o ovome, jer izgubili su i oni-vise od auta
samo sabura
samo sabura
- antidroid
#9333 Re: FK Sarajevo
i ja sam vidio da su mahali... pogotovo ovi sto su navedeni imenom i prezimenom imaju salove...leo karan wrote: i nasi mahali salovima iz auta
bas su pametni
glup i neupucen post.
nema ljutnje
- Vjerujte mi!
#9334 Re: FK Sarajevo
Je li im to konfisciran shal ili mozhda, dache boG, transparent? Shta je auto spram toga!Impavidus wrote:jutros mi jedan clan ovog foruma na PP poslao da nam je zapaljen auto, al s obzirom ako se ispostavi da je i onaj post sto sam ja napisao istinit onda je i razumljivo sto lesinari nisu nista pisali o ovome, jer izgubili su i oni-vise od auta![]()
samo sabura
- strong69
#9335 Re: FK Sarajevo
Kako ce sve ovo zavrsiti Bog zna...
Igraci trce Varesanovicu, Varesanovic pripada truhlom dijelu uprave, igracima na konferenciju dolazi truhla uprava a oni to "ne znaju", navijaci ne podrzavaju Varesanovica, igraci ne hebu vise navijace ni 1%, igraci bi trebali da izmedu ostalog i zive od karata koje navijaci kupuju ali im oni okrecu leda...
Ludnica... Jedno potpuno pospremanje dobro bi doslo. Samo Zibu ostaviti...
Igraci trce Varesanovicu, Varesanovic pripada truhlom dijelu uprave, igracima na konferenciju dolazi truhla uprava a oni to "ne znaju", navijaci ne podrzavaju Varesanovica, igraci ne hebu vise navijace ni 1%, igraci bi trebali da izmedu ostalog i zive od karata koje navijaci kupuju ali im oni okrecu leda...
- Topla voda
#9336 Re: FK Sarajevo
sad ce agentura da dodje,policijsko obavjestajne strukture u vidu dusebriznika i jos jednom ce da nakaradno arhiviraju Horde kao izvor svih problema vezanih za huliganizam i nasilje u drzavi .
-
ultrarajvoSA
#9337 Re: FK Sarajevo
strong69 wrote:Kako ce sve ovo zavrsiti Bog zna...
Treba dodati jos i da su siromasni igraci (koji zive na virslama i pod svijecama) jucer popili pola kafane na Ilidzi.
-
upaljac
#9338 Re: FK Sarajevo
Vjerujte mi! wrote:Je li im to konfisciran shal ili mozhda, dache boG, transparent? Shta je auto spram toga!Impavidus wrote:jutros mi jedan clan ovog foruma na PP poslao da nam je zapaljen auto, al s obzirom ako se ispostavi da je i onaj post sto sam ja napisao istinit onda je i razumljivo sto lesinari nisu nista pisali o ovome, jer izgubili su i oni-vise od auta![]()
samo sabura
upravo tako sta je 3-4 zuba par oziljaka za cjeli zivot naspram isarane cerade,karabeg to sredi sad pa sad
- Impavidus
#9339 Re: FK Sarajevo
...greskom anpisano, trebalo otici na ppVjerujte mi! wrote:Je li im to konfisciran shal ili mozhda, dache boG, transparent? Shta je auto spram toga!Impavidus wrote:jutros mi jedan clan ovog foruma na PP poslao da nam je zapaljen auto, al s obzirom ako se ispostavi da je i onaj post sto sam ja napisao istinit onda je i razumljivo sto lesinari nisu nista pisali o ovome, jer izgubili su i oni-vise od auta![]()
samo sabura
- strong69
#9340 Re: FK Sarajevo
ultrarajvoSA wrote:
Treba dodati jos i da su siromasni igraci (koji zive na virslama i pod svijecama) jucer popili pola kafane na Ilidzi.
Mislim da ih je šef (suskajuce sef) "ćastio" jer su zasluzili. A sigurno im je drago sto sef ostaje... Pa neka sefovih 100.000 navijaca kupe godisnje i clanske i neka ih tim parama isplate dugove.
Moj prijedlog je bojkot utakmica... Koliko god radikalno to bilo. Jer onakvo ponizenje u Mostaru gdje igraci potpuno ignorisu navijace nemoguce je tolerisati.
- Vjerujte mi!
#9341 Re: FK Sarajevo
EDIT.
Dobro sam se u ovom postu zajebavo, ali eto, ode.
-
north
#9342 Re: FK Sarajevo
Saležem se sa činjenicom da se lako svima (meni prvom) naprđivati preko tastature, a nismo išli dole, ali morate priznati da je malo frustrirajuće da nekako počesto u člancima samo naša imena izlaze koja izvlače deblji kraj. Slična situacija je bila u Konjicu sa Ultrasima, kada su također oni bili mnogo brojniji i mislim da se treba definitivno poraditi na ovome, da ubuduće svako gostovanje niko ne bi trebao da izlazi iz kolone, kako u polasku, tako u odlasku, pa nek onda mangupi navale.....
Bilo bi mi jako drago da smo im digli trans, ako je to istina, valjda će neko ubrzo izbaciti kakvu sliku, to bi bilo extra!!!
Bilo bi mi jako drago da smo im digli trans, ako je to istina, valjda će neko ubrzo izbaciti kakvu sliku, to bi bilo extra!!!
- strong69
#9343 Re: FK Sarajevo
Ja te citirah ali mi se ukaza tvoj EDIT i odustadoh. Neka je zdravo glava a bice zastava i transparenata.Vjerujte mi! wrote:EDIT.
A upravo HZ precesto dobijaju po nosu od raznih grupica... Ali to je valjda stvar organizacije puta i poimanja pojedinaca koji privatno putuju. Nece vise sigurno mahati salovima iz auta...
-
Robben
#9344 Re: FK Sarajevo
Nije istina da je leševima pao transparent. Prestanite pisati o dešavanjima u Jablanici, tema je FK Sarajevo.
- Baltazar_khan
#9345 Re: FK Sarajevo
koji vam je đavo ljudi? zbog čega mu odgovarate vidite da je običan troll?jufka developer wrote:arshavin wrote:Glava mu k'o glasacka kutija
kako ti balavce znas kako izgleda glasacka kutija, kad nikad nisi glasao?

-
hordas 87
#9346 Re: FK Sarajevo
pa ispade sad mi stalno batine primamo po tvom sto nikako nije slucaj... a logicno je i uvijek cemo vako primati i mozmeo samo primiti batine kad napadnu na duplo manji broj, ili da se krijemo kao drugi ili nosamo utoke..strong69 wrote:Ja te citirah ali mi se ukaza tvoj EDIT i odustadoh. Neka je zdravo glava a bice zastava i transparenata.Vjerujte mi! wrote:EDIT.
A upravo HZ precesto dobijaju po nosu od raznih grupica... Ali to je valjda stvar organizacije puta i poimanja pojedinaca koji privatno putuju. Nece vise sigurno mahati salovima iz auta...
i nije mi jasno kako uopste moze neko pricati oko toga kad niste ni bili u mo. zavrsite sa pricom oko toga...
-
Alkos
#9347 Re: FK Sarajevo
Sto je sramota? Nih 10ak stali na crtu, a sa druge strane 70 ljudi. Da je priblizna cifra bila jednih i drugih onda bi mogli reci nesto, ovako samo serete u prazno... U konjicu je ultrasa bilo dva puta vise, u Jablanici leseva 7 puta vise. Idemo dalje!
Nije sramota dobiti batine, ni prvi ni zadnji put. Nekad das, nekad dobijes, to je sustina svega. Paljenje auta

Nije sramota dobiti batine, ni prvi ni zadnji put. Nekad das, nekad dobijes, to je sustina svega. Paljenje auta
-
upaljac
#9348 Re: FK Sarajevo
normalno da je sramota dobit batine zbog iskrivljenih ideala i glupih furki,cuj nekad das nekad dobijes ,hajde ako mi uspijes objasnit zbog cega vrijedi ostat invalid ali bez izlizanih fraza,samo za nasu ljubav itd itd ili zbog cega vrijedi ostavit majku bez djeteta kupit cu ti brdo karamela,prosvjetli meAlkos wrote:Sto je sramota? Nih 10ak stali na crtu, a sa druge strane 70 ljudi. Da je priblizna cifra bila jednih i drugih onda bi mogli reci nesto, ovako samo serete u prazno... U konjicu je ultrasa bilo dva puta vise, u Jablanici leseva 7 puta vise. Idemo dalje!
Nije sramota dobiti batine, ni prvi ni zadnji put. Nekad das, nekad dobijes, to je sustina svega. Paljenje auta![]()
- Samo HZ
#9349 Re: FK Sarajevo
u pravu si, niko ne nosi sal od njih, ali svi imaju muda 100 % , i mislim da je taj fokus iznajmljen ..antidroid wrote:i ja sam vidio da su mahali... pogotovo ovi sto su navedeni imenom i prezimenom imaju salove...leo karan wrote: i nasi mahali salovima iz auta
bas su pametni
glup i neupucen post.
nema ljutnje
-
samo_ovaj_put
#9350 Re: FK Sarajevo
zasto igracima u sirokom nisu bili ovako prljavi dresovi kao sto su to juce bili u vrapcicima,a po istom terenu se igralo