Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Vjerujte mi!

#9326 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Sve hrabri momci.
upaljac

#9327 Re: FK Sarajevo

Post by upaljac »

sta se sekirate sad ce vas obavjestit da su vas bila 3 i otjerali lesinare i vi cete svi vjerovat u to :D...
steta je sto ljudi dobijaju batine,ginu imaju posljedice zbog nepostojece stvari u BIH a to je fudbal
hordas 87

#9328 Re: FK Sarajevo

Post by hordas 87 »

#SemiR# wrote:Cini te kurac jacim, stvarno bi volio da sam bio, tuko bi se do smrti ako treba

pa ja ti bi mogo da se nosis sa 70 ljudi mislim da samo ti i chuck noris to mozete..de ba spustite malo loptu na zemlju i nemoj te previse pricatu gluposti sta je bilo bilo je boze moj nikakva sramota...
strong69

#9329 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

A igraci i ne pozdrave HZ nakon utakmice... E jesmo u k....
leo karan

#9330 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

buregdzija_SA wrote:
antidroid wrote:
north wrote:E jebem ga ja, nešto u zadnjih par navrata kad god su neke frke, samo naši se spominju u crnoj hronici, znamo li mi udariti po labrnji majka mu stara, ako je već došlo do fight-a :x ?
76 ljudi naspram auta sa 5 ljudi?
fakat smo jaki!
nasa su bila 3 auta , njih pun autobus
i nasi mahali salovima iz auta
bas su pametni
#SemiR#

#9331 Re: FK Sarajevo

Post by #SemiR# »

strong69 wrote:A igraci i ne pozdrave HZ nakon utakmice... E jesmo u k....
Pa jeste jadno, ne mogu ovo da gledam. Jos trce prandelliju
Impavidus

#9332 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

jutros mi jedan clan ovog foruma na PP poslao da nam je zapaljen auto, al s obzirom ako se ispostavi da je i onaj post sto sam ja napisao istinit onda je i razumljivo sto lesinari nisu nista pisali o ovome, jer izgubili su i oni-vise od auta ;-)
samo sabura :)
antidroid

#9333 Re: FK Sarajevo

Post by antidroid »

leo karan wrote: i nasi mahali salovima iz auta
bas su pametni
i ja sam vidio da su mahali... pogotovo ovi sto su navedeni imenom i prezimenom imaju salove...
glup i neupucen post.
nema ljutnje
Vjerujte mi!

#9334 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Impavidus wrote:jutros mi jedan clan ovog foruma na PP poslao da nam je zapaljen auto, al s obzirom ako se ispostavi da je i onaj post sto sam ja napisao istinit onda je i razumljivo sto lesinari nisu nista pisali o ovome, jer izgubili su i oni-vise od auta ;-)
Je li im to konfisciran shal ili mozhda, dache boG, transparent? Shta je auto spram toga!
strong69

#9335 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Kako ce sve ovo zavrsiti Bog zna...

Igraci trce Varesanovicu, Varesanovic pripada truhlom dijelu uprave, igracima na konferenciju dolazi truhla uprava a oni to "ne znaju", navijaci ne podrzavaju Varesanovica, igraci ne hebu vise navijace ni 1%, igraci bi trebali da izmedu ostalog i zive od karata koje navijaci kupuju ali im oni okrecu leda...

Ludnica... Jedno potpuno pospremanje dobro bi doslo. Samo Zibu ostaviti...
Topla voda

#9336 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

sad ce agentura da dodje,policijsko obavjestajne strukture u vidu dusebriznika i jos jednom ce da nakaradno arhiviraju Horde kao izvor svih problema vezanih za huliganizam i nasilje u drzavi .
ultrarajvoSA

#9337 Re: FK Sarajevo

Post by ultrarajvoSA »

strong69 wrote:Kako ce sve ovo zavrsiti Bog zna...

Igraci trce Varesanovicu, Varesanovic pripada truhlom dijelu uprave, igracima na konferenciju dolazi truhla uprava a oni to "ne znaju", navijaci ne podrzavaju Varesanovica, igraci ne hebu vise navijace ni 1%, igraci bi trebali da izmedu ostalog i zive od karata koje navijaci kupuju ali im oni okrecu leda...

Ludnica... Jedno potpuno pospremanje dobro bi doslo. Samo Zibu ostaviti...

Treba dodati jos i da su siromasni igraci (koji zive na virslama i pod svijecama) jucer popili pola kafane na Ilidzi.
upaljac

#9338 Re: FK Sarajevo

Post by upaljac »

Vjerujte mi! wrote:
Impavidus wrote:jutros mi jedan clan ovog foruma na PP poslao da nam je zapaljen auto, al s obzirom ako se ispostavi da je i onaj post sto sam ja napisao istinit onda je i razumljivo sto lesinari nisu nista pisali o ovome, jer izgubili su i oni-vise od auta ;-)
Je li im to konfisciran shal ili mozhda, dache boG, transparent? Shta je auto spram toga!

upravo tako sta je 3-4 zuba par oziljaka za cjeli zivot naspram isarane cerade,karabeg to sredi sad pa sad
Impavidus

#9339 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Vjerujte mi! wrote:
...greskom anpisano, trebalo otici na pp
strong69

#9340 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

ultrarajvoSA wrote:

Treba dodati jos i da su siromasni igraci (koji zive na virslama i pod svijecama) jucer popili pola kafane na Ilidzi.

Mislim da ih je šef (suskajuce sef) "ćastio" jer su zasluzili. A sigurno im je drago sto sef ostaje... Pa neka sefovih 100.000 navijaca kupe godisnje i clanske i neka ih tim parama isplate dugove.

Moj prijedlog je bojkot utakmica... Koliko god radikalno to bilo. Jer onakvo ponizenje u Mostaru gdje igraci potpuno ignorisu navijace nemoguce je tolerisati.
Vjerujte mi!

#9341 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

EDIT.

Dobro sam se u ovom postu zajebavo, ali eto, ode.
north

#9342 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Saležem se sa činjenicom da se lako svima (meni prvom) naprđivati preko tastature, a nismo išli dole, ali morate priznati da je malo frustrirajuće da nekako počesto u člancima samo naša imena izlaze koja izvlače deblji kraj. Slična situacija je bila u Konjicu sa Ultrasima, kada su također oni bili mnogo brojniji i mislim da se treba definitivno poraditi na ovome, da ubuduće svako gostovanje niko ne bi trebao da izlazi iz kolone, kako u polasku, tako u odlasku, pa nek onda mangupi navale.....

Bilo bi mi jako drago da smo im digli trans, ako je to istina, valjda će neko ubrzo izbaciti kakvu sliku, to bi bilo extra!!!
strong69

#9343 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Vjerujte mi! wrote:EDIT.

Ja te citirah ali mi se ukaza tvoj EDIT i odustadoh. Neka je zdravo glava a bice zastava i transparenata.

A upravo HZ precesto dobijaju po nosu od raznih grupica... Ali to je valjda stvar organizacije puta i poimanja pojedinaca koji privatno putuju. Nece vise sigurno mahati salovima iz auta...
Robben

#9344 Re: FK Sarajevo

Post by Robben »

Nije istina da je leševima pao transparent. Prestanite pisati o dešavanjima u Jablanici, tema je FK Sarajevo.
Baltazar_khan

#9345 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

jufka developer wrote:
arshavin wrote:Glava mu k'o glasacka kutija :lol:

kako ti balavce znas kako izgleda glasacka kutija, kad nikad nisi glasao?
koji vam je đavo ljudi? zbog čega mu odgovarate vidite da je običan troll?

Image
hordas 87

#9346 Re: FK Sarajevo

Post by hordas 87 »

strong69 wrote:
Vjerujte mi! wrote:EDIT.

Ja te citirah ali mi se ukaza tvoj EDIT i odustadoh. Neka je zdravo glava a bice zastava i transparenata.

A upravo HZ precesto dobijaju po nosu od raznih grupica... Ali to je valjda stvar organizacije puta i poimanja pojedinaca koji privatno putuju. Nece vise sigurno mahati salovima iz auta...
pa ispade sad mi stalno batine primamo po tvom sto nikako nije slucaj... a logicno je i uvijek cemo vako primati i mozmeo samo primiti batine kad napadnu na duplo manji broj, ili da se krijemo kao drugi ili nosamo utoke..

i nije mi jasno kako uopste moze neko pricati oko toga kad niste ni bili u mo. zavrsite sa pricom oko toga...
Alkos

#9347 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Sto je sramota? Nih 10ak stali na crtu, a sa druge strane 70 ljudi. Da je priblizna cifra bila jednih i drugih onda bi mogli reci nesto, ovako samo serete u prazno... U konjicu je ultrasa bilo dva puta vise, u Jablanici leseva 7 puta vise. Idemo dalje!

Nije sramota dobiti batine, ni prvi ni zadnji put. Nekad das, nekad dobijes, to je sustina svega. Paljenje auta :shock: :shock:
upaljac

#9348 Re: FK Sarajevo

Post by upaljac »

Alkos wrote:Sto je sramota? Nih 10ak stali na crtu, a sa druge strane 70 ljudi. Da je priblizna cifra bila jednih i drugih onda bi mogli reci nesto, ovako samo serete u prazno... U konjicu je ultrasa bilo dva puta vise, u Jablanici leseva 7 puta vise. Idemo dalje!

Nije sramota dobiti batine, ni prvi ni zadnji put. Nekad das, nekad dobijes, to je sustina svega. Paljenje auta :shock: :shock:
normalno da je sramota dobit batine zbog iskrivljenih ideala i glupih furki,cuj nekad das nekad dobijes ,hajde ako mi uspijes objasnit zbog cega vrijedi ostat invalid ali bez izlizanih fraza,samo za nasu ljubav itd itd ili zbog cega vrijedi ostavit majku bez djeteta kupit cu ti brdo karamela,prosvjetli me
Samo HZ

#9349 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

antidroid wrote:
leo karan wrote: i nasi mahali salovima iz auta
bas su pametni
i ja sam vidio da su mahali... pogotovo ovi sto su navedeni imenom i prezimenom imaju salove...
glup i neupucen post.
nema ljutnje
u pravu si, niko ne nosi sal od njih, ali svi imaju muda 100 % , i mislim da je taj fokus iznajmljen ..
samo_ovaj_put

#9350 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

zasto igracima u sirokom nisu bili ovako prljavi dresovi kao sto su to juce bili u vrapcicima,a po istom terenu se igralo
Locked