Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#92501 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma nece vise niko u Sarajevo. Zrinjski je puno bolja opcija svima. Em imaju pare em liga prvaka em zdravija atmosfera. Iz godine u godinu nam dolaze sve slabiji igraci. Doduse i liga je sve slabija pa ide jedno uz drugo.
Da ko ima muda u tom klubu kao sto nema pa da nam 50% igraca budu nasi proizvodi pa da se i mozemo nesto nadati da cemo biti za 2-3 sezone ili opariti bar kakvom prodajom. Ovako imamo trenutno i dovodimo i duplo vise placamo iste ili gore igrace koji nam nikakav rezultat donijeti nece.
Nazalost, perspektiva ovog kluba u periodu za sljedecih 4-5 godina sa ovakvim ljudima i nacinom rada je nikakva.
Da ko ima muda u tom klubu kao sto nema pa da nam 50% igraca budu nasi proizvodi pa da se i mozemo nesto nadati da cemo biti za 2-3 sezone ili opariti bar kakvom prodajom. Ovako imamo trenutno i dovodimo i duplo vise placamo iste ili gore igrace koji nam nikakav rezultat donijeti nece.
Nazalost, perspektiva ovog kluba u periodu za sljedecih 4-5 godina sa ovakvim ljudima i nacinom rada je nikakva.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92502 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Čekam da čujem koji je cilj kluba ove sezone kad je u pitanju domaći šampionat
Pa i u Evropi, valjda imamo neki cilj
Pa i u Evropi, valjda imamo neki cilj
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- Logovan
#92504 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znači drugo pretkolo nam iskorak?
Potpisao Aladin Šišić na 2 godine. Kuzmanović prešao u Mouscron.
-
detroit-mercy
#92505 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa obzirom na prijasnje rezultate, i to golem iskorak. Sta bi ti finale lige prvakaLogovan wrote:Znači drugo pretkolo nam iskorak?
Potpisao Aladin Šišić na 2 godine. Kuzmanović prešao u Mouscron.
- leškarenje
#92506 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije se na tebe odnosiloMuhamed Đakmić wrote:Leško, ja sam lijepo napisao koga bih ja ganjao, radilo se isključivo o jako mladim igračima.
Čisto da ne bi bilo imputiranja da ne znamo koga želimo. Zrinjski je od tih pet sa moje liste doveo dvojicu.
Evo život dajem da 99 % raje nema pojma kakav je Sisic ,o Vegi da ne pričam i tako dalje....culi od nekoga da Vego valja i to je to
-
sencobih
#92507 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako smo igrali prosle sezone ispade da nam je iskorak i samo igranje u europi
- refffko
#92508 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci, svjestan je da ne moze proci drugo pretkolo, vec skinuo gace, pa haj onda daj nam Sevilu. Kao, bolje od njih zijaniti, nego da se opet obrukas protiv nekih poluamatera iz Estonije ili Latvije. Covjek niti ne pomislja da se moze i to "strasno" drugo pretkolo proci. Usrefe, gdje je sportski duh i zelja za napredovanjem?
Moze li sramnije od ovoga?
Husrefe, haj ziv bio, mani se posla kojeg ocito vise nisi sposoban raditi.
Da li se klub prodao da bi bio ovo sto je danas?
- leškarenje
#92509 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo Djakma,na ovakve se odnosi
nista konkretno nije napisao,nego opleti po Husrefu kojem jos daje nadimak koji vise prilici doticnom
Deder refkec
Deder refkec
- Raigor Stonehoof
#92510 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Al zato si ti sposoban pljuvati, haj mrs odavde papakrefffko wrote:Znaci, svjestan je da ne moze proci drugo pretkolo, vec skinuo gace, pa haj onda daj nam Sevilu. Kao, bolje od njih zijaniti, nego da se opet obrukas protiv nekih poluamatera iz Estonije ili Latvije. Covjek niti ne pomislja da se moze i to "strasno" drugo pretkolo proci. Usrefe, gdje je sportski duh i zelja za napredovanjem?
- Cossack
- refffko
#92512 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prijavljen si za vrijedjanje.Raigor Stonehoof wrote:Al zato si ti sposoban pljuvati, haj mrs odavde papakrefffko wrote:Znaci, svjestan je da ne moze proci drugo pretkolo, vec skinuo gace, pa haj onda daj nam Sevilu. Kao, bolje od njih zijaniti, nego da se opet obrukas protiv nekih poluamatera iz Estonije ili Latvije. Covjek niti ne pomislja da se moze i to "strasno" drugo pretkolo proci. Usrefe, gdje je sportski duh i zelja za napredovanjem?
Iznosenje cinjenica nije pljuvanje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92513 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje"Raigor Stonehoof wrote:Al zato si ti sposoban pljuvati, haj mrs odavde papakrefffko wrote:Znaci, svjestan je da ne moze proci drugo pretkolo, vec skinuo gace, pa haj onda daj nam Sevilu. Kao, bolje od njih zijaniti, nego da se opet obrukas protiv nekih poluamatera iz Estonije ili Latvije. Covjek niti ne pomislja da se moze i to "strasno" drugo pretkolo proci. Usrefe, gdje je sportski duh i zelja za napredovanjem?
» Raigor Stonehoof
7 dana
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92514 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Komentarisanjem rada moderacije si i sam zaslužio ban, ali neka ovaj put bude da sam te častio.il dottore wrote:...
Dodatno si zaslužio ban zbog upućivanja uvrede drugom forumašu.
Ne banuje se raja zato što je nekom ćejf.
Ti nekom napišeš uvredu i on te prijavi - šta ja da radim?
Dakle, bez priče protivne pravilima foruma (koja nisam ja napisao).
Hvala!
- Logovan
#92515 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Cossack wrote: http://scsport.ba/sarajevo-potpisalo-pr ... ih-igraca/
Hajmo sad Salčin i Imamović da produže pa onda još neki.
-
sencobih
#92516 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dosta je više djece, dajte nam i kog đuturuma
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#92517 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam usao na info pa brat bratu 3 godineleškarenje wrote:Jesi li ti @patriot sa infaF&N wrote:Ja bih volio, i uopste mi ne bi smetalo, kada bi uprava izasla pred navijace i rekla, ove sezone nam nije cilj nita drugo osim afirmacije mladih igraca. Naravno da to podrazumjrva da u prvih 11 imas 5 omladinaca. Majke mi isao bih s merakom svaku utakmicu, bez ikakvih ocekivanja, gledat ih kako se bore.isti post tamo uz par riječi promijenjenih
-
last mohicans
#92518 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Oplakah. Joj rupo đe sam upo.Sliver wrote:leškarenje wrote:Evo Djakma,na ovakve se odnosinista konkretno nije napisao,nego opleti po Husrefu kojem jos daje nadimak koji vise prilici doticnom
![]()
Deder refkec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koja si ti divanija majko milakralju
Iskreno ne vjerujem da se u PL moze naci dovoljno atraktivno pojacanje. U PL bih trazio jedino talente mladje od 16, eventaulno ako bi neki od 18 godina napravio znacajan bum.volio bih da imamo 3-4 kapitalca u svakoj liniji i pregrst akademaca koji ce od njih uciti
- leškarenje
#92519 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa šta ako je prijavioTomahawk11 wrote:Komentarisanjem rada moderacije si i sam zaslužio ban, ali neka ovaj put bude da sam te častio.il dottore wrote:...
Dodatno si zaslužio ban zbog upućivanja uvrede drugom forumašu.
Ne banuje se raja zato što je nekom ćejf.
Ti nekom napišeš uvredu i on te prijavi - šta ja da radim?
Dakle, bez priče protivne pravilima foruma (koja nisam ja napisao).
Hvala!
Opomeni ovog šargijaša zbog nadimak koji daje legendi kluba zbog kojeg je zdravlje sjebo,za koji uvijek kaze da je njemu dao vise nego što on ikada može vratiti
- Dr. Kuca
#92520 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vala sam razocaran, ali nisam ga puno nesto gledo, vjerujem ko i vecina. Odgkeda klip, igra momak i lijevom i desnom 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92521 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Drugi put kad budeš pisao, nemoj da ti se ovo ponovi.refffko wrote: Znaci, svjestan je da ne moze proci drugo pretkolo, vec skinuo gace, pa haj onda daj nam Sevilu. Kao, bolje od njih zijaniti, nego da se opet obrukas protiv nekih poluamatera iz Estonije ili Latvije. Covjek niti ne pomislja da se moze i to "strasno" drugo pretkolo proci. Usrefe, gdje je sportski duh i zelja za napredovanjem?
Ne valjam, znamleškarenje wrote: pokvario si se Toma,pokvario
Svi bi prava, niko neće obaveze
-
last mohicans
#92522 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko današnja djeca, samo se pozivaju na prava. A zajebi obaveze.
Čestitam bordo braci Bajram Serif Mubarek,malo unaprijed. S nadom u bolju sezonu.
Čestitam bordo braci Bajram Serif Mubarek,malo unaprijed. S nadom u bolju sezonu.
- Logovan
- Dinostula
#92524 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prizivamo pojacanja.
-
The 51st State
#92525 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
titula ce biti bezbjedjena prije zimske pauze, utefterite.