Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
rocco_siffredi

#92276 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Naši ponudili 30k KM i 2 juniora do kraja iduće sezone.
Ljudi imaju 10x veću ponudu na stolu. Toliko o našoj ozbiljnosti :roll:
Naš klub vode amatercine kakvih na svijetu nema.
Dr. Kuca

#92277 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Ti bi fakat dao 200 milja i 50% za golmana koji ima 10 dobrih utakmica iza sebe? Hvala Bogu pa nikad niti jedan forumas nece voditi klub.
internazionale

#92278 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

rocco_siffredi wrote:Naši ponudili 30k KM i 2 juniora do kraja iduće sezone.
Je li ovo znas pouzdano ili onako nagadjas
Raigor Stonehoof

#92279 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

ma nagadja, uvijek iskoci ko bubuljica kad treba popljuvat
rocco_siffredi

#92280 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Bolje ne nuditi ništa nego ovaku mizeriju i brukati se.
Pa od kada je Tan preuzeo klub, dva (2) slovom i brojem igrača su opravdali visoke plate. Benko i Jajalo.
Pa mi svojoj djeci ne damo pare, nego ih radije prodajemo.
Najbolji igrač Duljevic primao kiki riki dok su neki levati primali platu u 5 cifara.
internazionale wrote:
rocco_siffredi wrote:Naši ponudili 30k KM i 2 juniora do kraja iduće sezone.
Je li ovo znas pouzdano ili onako nagadjas
Imam neki svoj "izvor" informacija. Pa pogledaj sta sam pisao za Sadikua,Hadzica i druge. 90% stvari koje sam govorio ispale su tacne i za koliko su otišli.
Muhamed Đakmić

#92281 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Dr. Kuca wrote:Ti bi fakat dao 200 milja i 50% za golmana koji ima 10 dobrih utakmica iza sebe? Hvala Bogu pa nikad niti jedan forumas nece voditi klub.
Ko priča o 50%? Mujkanović je tražio 150 hiljada i 50%, ja kažem da bih ja ponudio 200 hiljada KM bez ikakvih procenata. Zašto ću nuditi procente, jeftinije mi je dodati 50 hiljada maraka i osigurati da mi ostane kompletan budući transfer.

S druge strane, ti misliš da je 30 hiljada, 10% i juniori na posudbu dobra ponuda nekome? Opet ponavljam da nagađam s ovim, ali ako je suditi prema informacijama iz medija, to smo otprilike ponudili.

Pa zamisli da nama ponudi Dinamo za Mujakića, a tu je negdje razlika otprilike između Dinama i nas kao između nas i Slobode, 100 hiljada eura, 20% od idućeg transfera, i dva mlada igrača na posudbu? Pa im napraviš nekog poput Modrića i dobiješ nula maraka za to.

Meni je ovo bezveze ponuda, a vi kako hoćete.
Baltazar_khan

#92282 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

rocco_siffredi

#92283 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Muhamed Đakmić wrote:
Dr. Kuca wrote:Ti bi fakat dao 200 milja i 50% za golmana koji ima 10 dobrih utakmica iza sebe? Hvala Bogu pa nikad niti jedan forumas nece voditi klub.
Ko priča o 50%? Mujkanović je tražio 150 hiljada i 50%, ja kažem da bih ja ponudio 200 hiljada KM bez ikakvih procenata. Zašto ću nuditi procente, jeftinije mi je dodati 50 hiljada maraka i osigurati da mi ostane kompletan budući transfer.

S druge strane, ti misliš da je 30 hiljada, 10% i juniori na posudbu dobra ponuda nekome? Opet ponavljam da nagađam s ovim, ali ako je suditi prema informacijama iz medija, to smo otprilike ponudili.

Pa zamisli da nama ponudi Dinamo za Mujakića, a tu je negdje razlika otprilike između Dinama i nas kao između nas i Slobode, 100 hiljada eura, 20% od idućeg transfera, i dva mlada igrača na posudbu? Pa im napraviš nekog poput Modrića i dobiješ nula maraka za to.

Upravo tako.
Pa Leotar je imao % od Cimirota. Kasnije su ljudi iz kluba otišli i isplati li ih kad im je gorilo pod nogama. Kasnije kad smo prodali Cimija u Paok dobili su nešto sitno kao naknada za treniranje. To se svakako nije mogli izbjeći.
Logovan

#92284 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Muhamed Đakmić wrote: Užasan bio, nemoj zezati.

https://www.youtube.com/watch?v=WPj9BaF-mDg

Oba gola mu dobrim dijelom na dušu idu, a još kad se sjetim koliko je nesigurnosti pokazao pri ispucavanju, hvatanju lopte i slično.
Pa slažem se ja, bio je dosta nesiguran, nekakvih kikseva je imao, ali je malo utakmica branio. Ja sam bio za to da mu se pruži još više šanse.

Mladim igračima kada pružimo šansu i oni je ne iskoriste na najbolji način u npr. 10-tak utakmica, odmah gledamo da ih se riješimo. Po meni ne bi to trebalo biti tako. Pruži mu više šanse, daj mu više utakmica, pusti ga da igra.
Već se pomalo osjeća nezadovoljstvo sa onim Alenom Mustafićem. Pojedinci ga već gledaju kao promašaj od igrača. Mislim halo ba, čekajte malo, momak odigrao 9 utakmica (4-5 ušao sa klupe) i to nisu sve loše bile, bilo je i dobrih.

https://sportsport.ba/fudbal/dolazi-li- ... evo/279023
Eh da hoće propasti ovo oko Šehića.
Dr. Kuca

#92285 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Muhamed Đakmić wrote:

Puno je 200 milja za golmana iz nase lige. Nedokqzan, 10ak utakmica iza sebe.
Muhamed Đakmić

#92286 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

I kažeš desetak utakmica odigrao... ne valja lagati :D
Nadzorna_ploca

#92287 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Muhamed Đakmić wrote:I kažeš desetak utakmica odigrao... ne valja lagati :D
Mozda samo nije upucen. :mrgreen:
NuraharuN

#92288 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by NuraharuN »

Ja sam uvjeren da je Nemanja Andjusic cijelo ovo vrijeme bio bolji od Kuzmanovica. Ali eto, Husref je ovog drugog doveo iz Mladosti, forsirao ga i forsirao, i sad kad je konacno uvezao 2-3 utakmice da valja ode nem besplatno. Isto godiste, ista pozicija, oboje mladi reprezentativci, samo sto je Andjusic prozivod nase akademije, dosao sa Cimirotom i Mihojevicem, s nama vec 4.5 godine (sto bi bilo bitno za bilo kakav buduci transfer), i ugovorom vezan do kraja iduce sezone. Evo vec dva put se na posudbi dokazao, prvo sa Olimpicom sad i sa Celikom, ali citavu ovu sezonu s nama, za koju je Kuzmanovic sveukupno jako malo pokazao, ni jednu utakmicu nije poceo od pocetka. Tri-cetiri puta nam je usao u igru, skoro svaki put na nekoj drugoj poziciji.
Muhamed Đakmić

#92289 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Ma kod nas ne postoji nikakav plan. Fakat kad skontaš, ko god je rekao da se mogu prodati Rondić, Hadžić, Čataković, otjerati Smajlagić, a dovesti Altiparmakovski, treba ga prvo izbičevati pa mu zabraniti da ikad više išta uradi u klubu.
sencobih

#92290 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Nama je glavno da je igrač slobodan i da ne moras nikom ništa platiti za njega, jos ako je u nekom kontekstu vezan za bilo koji poznatiji klub iz regiona, onda će imati i dobru plati kod nas. Ispočetka mi je je to bilo interesantno, kontam evo dobrog igrača, ali su dodijali više i Bogu i narodu s tim takvim promašenim prinovama. I za najgoreg igrača možeš napraviti petominutni snimak na YouTubeu , sa par asistencija i kojim golom i eto nama pojačanja
The 51st State

#92291 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Baltazar_khan wrote:
A raja place za stojcevom, ovaj momak I islamovic lijevi bek vec sad bi minute mogli trositi, na zalost vjerovatno ce otici za neku mizeriju.
Dr. Kuca

#92292 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Nadzorna_ploca wrote:
Muhamed Đakmić wrote:I kažeš desetak utakmica odigrao... ne valja lagati :D
Mozda samo nije upucen. :mrgreen:
10ak dobrih utakmica. Ovo mu je prva puna sezona i neato se nesjecam da se istakao nekim odbranama. Je li on primio neki amaterski gol ove sezone?
Dr. Kuca

#92293 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

NuraharuN wrote:Ja sam uvjeren da je Nemanja Andjusic cijelo ovo vrijeme bio bolji od Kuzmanovica. Ali eto, Husref je ovog drugog doveo iz Mladosti, forsirao ga i forsirao, i sad kad je konacno uvezao 2-3 utakmice da valja ode nem besplatno. Isto godiste, ista pozicija, oboje mladi reprezentativci, samo sto je Andjusic prozivod nase akademije, dosao sa Cimirotom i Mihojevicem, s nama vec 4.5 godine (sto bi bilo bitno za bilo kakav buduci transfer), i ugovorom vezan do kraja iduce sezone. Evo vec dva put se na posudbi dokazao, prvo sa Olimpicom sad i sa Celikom, ali citavu ovu sezonu s nama, za koju je Kuzmanovic sveukupno jako malo pokazao, ni jednu utakmicu nije poceo od pocetka. Tri-cetiri puta nam je usao u igru, skoro svaki put na nekoj drugoj poziciji.
Nije ga Husref doveo. Dosao je dok je cala bio trener.
Muhamed Đakmić

#92294 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Ma ovaj dr. kuća je sigurno Snake Lucifuge sa infa, isti stil priče i pisanja. Brani Husrefa i upravu po svaku cijenu :D
Muhamed Đakmić

#92295 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Dino Selimović, Amar Ferhatović i Alen Avdić na promociji filma zubandan. Doduše, za ovu drugu dvojicu ne mogu tvrditi, jer su im samo navedena imena u tekstu, a Dino se smiješi sa slika na klix galeriji.

Fuj kakvi majmuni.
strong69

#92296 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Treba biti mazohisticki debil i otići tamo. Cuj film "Zubandan". Propagandni filozofski "radnički" klub dostiže metafizicke visine.
Raigor Stonehoof

#92297 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

ah, kompleksi.
Nadzorna_ploca

#92298 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Hoce li biti u cinestaru to dostignuce :skoljka:
Muhamed Đakmić

#92299 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Čuj kompleks. Nadam se da je Dinček sa rajicom uživao u projekciji. Ako je suditi po slikama, jeste, ovoliko se nije smijao ni kad smo mi titulu osvojili. Smetljar.
Maharadza

#92300 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Ne dao Allah dragi nikome tu bolest zvanu mitomanija! :run:
Locked