Sve ostalo se može krpiti i ostat ćemo u borbi za titulu sigurno. Otkad je Musemić trener Sarajeva, osvojili smo 51 bod, Željezničar 54, Zrinjski oko 50. Tu je to dakle negdje, vjerovatno bi, da je ranije preuzeo, bili i ove sezone u utrci za naslov. Da li bi osvojili, to je druga priča.
Eh sad, pored ove četiri pozicije, ja mislim da je sve promjenjivo osim štoperskog para, Krste i Hebibovića. Pavlović, Bekić i Stanojević stvarno ne ulijevaju povjerenje, generalno mislim da se mogu naći adekvatne zamjene. Mada su oni svejedno među najboljim u ligi na svim pozicijama.
A ovo što tomahawk piše o treneru, pa Kodro je bio profil kakav nam je trebao. Htjeli smo titulu i smijenili smo ga, da li je bilo opravdano ili ne, teško je reći. Realno, nek smo uzeli titulu, ali trebalo je naći drugog modernog trenera u ove tri godine nakon Kodre. To nismo ni pokušali.
Mi ćemo po svemu sudeći u narednu sezonu ući samo bez Sarića, a sve ostale odlaske ćemo sami diktirati. Zrinjskom ode Pirić, a vrlo vjerovatno i Bilbija i Filipović. Želji odoše najvjerovatnije Zakarić, Graovac i Blagojević, a Bogičević se oprašta. To je i za jedne i za druge teško nadoknadivo, sa pravim prelaznim rokom mi bi trebali biti osjetno jači. Ali, koji je ovo put da to govorimo?