Obuca9 wrote:Mene samo zanima po čijem je nalogu krenula opšta pljuvačina pojedinaca po Benki i Velkoskom, još od sredine novembra. Očito se pripremao teren za izbacivanje naše dvojice najboljih fudbalera iz ekipe, kako bi se otvorila mjesta ovim Ješićevim pulenima, Simeunoviću i Cesaru u prvih 11.
Obuca9 wrote:leškarenje wrote:strong69 wrote:Benko je pravi profesionalac i odlican fudbaler. Nikad i nigdje nisam procitao da je neko rekao bilo sta protiv tog covjeka.
Ma ljudi umišljaju, vide ono što oni žele

leškarenje wrote:Ma meni je Benko lagano poceo ici na kurac,koliko lik fula prilika pa to je nevjerovatno

ne daj Boze da je bilo koji drugi igrac u pitanju,ne mogu da zamislim uvrede koje bi se izrekle.
Hoćeš još, evo ovako, samo na brzinu:
Cossack wrote:Benki se zamjena mora tražiti pod hitno jer njega kad stane onda baš stane. Nadam se da će tu uskočiti ovi brazilci.
MHAB wrote:Vrijeme za veliki remont. Na žalost po ko zna koji put kod nas. Prodati: Benko, Velkoski, Radovac,Okić, Stepanov.
north wrote:Cesar (Benko), s tim da ako brazilac ne bude na nivou, a Benko polako ispuhuje, i ovdje bi se dalo razmišljati o opciji pojačanja
omega369 wrote:Benko i realizacija?! Zna dati fin gol ali fakat koliko je covjek do sada onih pravih mrtvih zicera folio to je za anale

mozda taj brazilac bude bolji napadac od njega.
Stroj-2 wrote:Benko je u velikom padu, i trebali bi na kraju sezone podhitno tražit novog špica.
I to samo brzinskom pretragom postova sa ovog foruma, garant sam umislio, pa vidim ono što želim. A da ne spominjem šta se pisalo po drugim forumima, gdje se ismijavala njegova "borbenost" i slično.
I po cijem nalogu je krenula paljba?
Ja mislim da je north poslao nalog.
Kao neko ko je branio Benku cijelo vrijeme, cak i poslije utakmica u kojima je bio los, ja ti mogu reci da pretjerujes sa teorijama zavjere. Mogu jedino potvrditi da je tacno da su se prve kritike na Benku pojavile jesenas i da ih za divno cudo nije bilo proljetos (sto nisi potrazio postove o Velkoskom na isti nacin?), medjutim i to je vrlo malo, S OBZIROM da je pitar u stanju svakoga kritikovati i to smatra navijackom duznosti.

Svi drugi igraci su bili na mnogo vecem udaru od njega.
Uostalom, Benku se kritikovalo na taj nacin i prije nego sto je Jesic dosao.
Da jos jednom ponovim moje misljenje Benko je ziva legenda, ne vidim da je sekunde posustao, daje golove i bori se ko lud. Mislim da bolji napadac nije krocio na nase terene u zadnjih 25 godina i da nista losiji nije bio jesenas nego proljetos.
Inace generalno slazem se da postoje ljudi koji iz svojih interesa plasiraju price po forumu, ali ne treba se pretjerivati se teorijama, pogotovo ne na ovom forumu. Ovo kako ti gledas na stvari pomalo vrijedja nasu inteligenciju, kao da smo ovce pa vjerujemo u sve sto se pise.
I mislim da ti ovakvi komentari ne trebaju:
Ali samo neko ko je bezobrazan ili ima amneziju
Na kraju, sve i da je tacno da se Benko tjera iz ekipe, boze moj, sta da se radi. Tako Jesic odlucio. I ja mislim da bi to bio idiotluk ali ne mislim da je neka zavjera, menadzerski tal i slicno. To je jednostavno fudbal, sport, i takve stvari su normalne, kao i greske. Ne treba cupati kosu i vaditi najcrnje teorije zbog svake odluke trenera ili uprave, traziti u svemu ono najgore u ljudima.