Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#70626 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Pitar sa Kariba wrote: Borac - Sloboda
Sloboda - Radnik
Sloboda - Sarajevo KUP
Vitez - Sloboda
Sarajevo - Sloboda KUP
Sloboda - Zeljeznicar

Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Celik
Sloboda-Sarajevo KUP
Rudar-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda KUP
Sarajevo-Slavija

Ovo bi bilo interesantno malo proanalizirati.
Nama je jedino zeznuto prvo kolo, onda poslije imamo laksi raspored od Slobode.
omega369

#70627 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

kad baja naostri motorku :D :D
jalijas74

#70628 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jalijas74 »

-LIBERO- wrote:Ma joooooook, otkud ti to :? :D :lol:
Zamisli tek onu utakmicu, pred kraj prvenstva, kad idemo na Tusanj :skoljka: :mrgreen:

Samo ih provociramo cijelo vrijeme, ovi nasi ga jos zabiju na terenu a oni podivljaju i izazovu nerede
npr. ulete u teren a mi se onda laganice pokupimo i kuci :)

ili kako obicno biva sa nama prikljucimo se neredima i mi budemo kaznjeni :evil: (valjda smo nesto naucili ovih godina pa se ovo nece desiti)
emigrazione

#70629 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

SSemir wrote:
emigrazione wrote:Sa ovim ne bi trebalo biti problema...
izvukli trenutno najbolju ekipu u prvenstvu i kaze ne bi trebalo biti problema.. pa s kime bi imao problema? sa radnikom? oni su vam nekako mjera, tabelarno, napeto bi bilo :D
Sloboda nema najbolju ekipu u prvenstvu, ima lijepu naviku da skida gaće na Kosevu tako da je Sarajevu bitno samo da ne dozivi potop u Tuzli, sto je svakako nerealno ocekivati...Sloboda ne moze biti favorit protiv Sarajeva, igraci ce se fokusirati na prvenstvo... i naravno Husref :oops:
nKrkan

#70630 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ja vam kažem da su kamenjari jači od ove Slobode i da ih je 10 x teže proć' al haj
north

#70631 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Gore bi bilo Široki, to je sigurno...pa i komšiluk.....dobre stvari je što je revanš kući, i što Sloboda prije te utakmice sa nama igra sa nezgodnim Radnikom, a odmah poslije nas sa košpama koja će im biti vjerovatno važnija utakmica ako i dalje budu u igri u ligi, a biće....Tako da će morati i malo taktizirati i mijenjati...Ali ništa to nam ne garantuje, ako nismo izvukli pouke od prošlogodišnjeg ispadanja od Borca, iako je ova Sloboda jača od onog Borca, a mi bogami slabiji barem na na papiru....I smiješna je priča kao to je Husref . ....eto Husref će svaku sad gubiti čim mu se Sarajevo nađe na putu, namjerno će taktiku naopako raditi.....ja čak mislim da će nakon zadnja dva poraz od nas sada sve dati da nas dobije, što je apsolutno pošteno i shvatam ga...
nKrkan

#70632 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Nismo slabiji od onog Sarajeva što je izgubio 1:2 na Koševu , Bandović , Protić , Tatomirović , Barić se ne mogu ponoviti ...
ibizza

#70633 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Da nam je dogovoriti prijateljsku sa Manchom :D
Stroj-2

#70634 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Gospoda vazda bili ljudi 8-)
jeza u ledja

#70635 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Obuca9 wrote:Mene samo zanima po čijem je nalogu krenula opšta pljuvačina pojedinaca po Benki i Velkoskom, još od sredine novembra. Očito se pripremao teren za izbacivanje naše dvojice najboljih fudbalera iz ekipe, kako bi se otvorila mjesta ovim Ješićevim pulenima, Simeunoviću i Cesaru u prvih 11.
Obuca9 wrote:
leškarenje wrote:
strong69 wrote:Benko je pravi profesionalac i odlican fudbaler. Nikad i nigdje nisam procitao da je neko rekao bilo sta protiv tog covjeka.
Ma ljudi umišljaju, vide ono što oni žele 8)
:run:
leškarenje wrote:Ma meni je Benko lagano poceo ici na kurac,koliko lik fula prilika pa to je nevjerovatno :shock: ne daj Boze da je bilo koji drugi igrac u pitanju,ne mogu da zamislim uvrede koje bi se izrekle.
Hoćeš još, evo ovako, samo na brzinu:
Cossack wrote:Benki se zamjena mora tražiti pod hitno jer njega kad stane onda baš stane. Nadam se da će tu uskočiti ovi brazilci.
MHAB wrote:Vrijeme za veliki remont. Na žalost po ko zna koji put kod nas. Prodati: Benko, Velkoski, Radovac,Okić, Stepanov.
north wrote:Cesar (Benko), s tim da ako brazilac ne bude na nivou, a Benko polako ispuhuje, i ovdje bi se dalo razmišljati o opciji pojačanja
omega369 wrote:Benko i realizacija?! Zna dati fin gol ali fakat koliko je covjek do sada onih pravih mrtvih zicera folio to je za anale :-) mozda taj brazilac bude bolji napadac od njega.
Stroj-2 wrote:Benko je u velikom padu, i trebali bi na kraju sezone podhitno tražit novog špica.
I to samo brzinskom pretragom postova sa ovog foruma, garant sam umislio, pa vidim ono što želim. A da ne spominjem šta se pisalo po drugim forumima, gdje se ismijavala njegova "borbenost" i slično.
I po cijem nalogu je krenula paljba?
Ja mislim da je north poslao nalog. :D

Kao neko ko je branio Benku cijelo vrijeme, cak i poslije utakmica u kojima je bio los, ja ti mogu reci da pretjerujes sa teorijama zavjere. Mogu jedino potvrditi da je tacno da su se prve kritike na Benku pojavile jesenas i da ih za divno cudo nije bilo proljetos (sto nisi potrazio postove o Velkoskom na isti nacin?), medjutim i to je vrlo malo, S OBZIROM da je pitar u stanju svakoga kritikovati i to smatra navijackom duznosti. :D Svi drugi igraci su bili na mnogo vecem udaru od njega.
Uostalom, Benku se kritikovalo na taj nacin i prije nego sto je Jesic dosao.

Da jos jednom ponovim moje misljenje Benko je ziva legenda, ne vidim da je sekunde posustao, daje golove i bori se ko lud. Mislim da bolji napadac nije krocio na nase terene u zadnjih 25 godina i da nista losiji nije bio jesenas nego proljetos.

Inace generalno slazem se da postoje ljudi koji iz svojih interesa plasiraju price po forumu, ali ne treba se pretjerivati se teorijama, pogotovo ne na ovom forumu. Ovo kako ti gledas na stvari pomalo vrijedja nasu inteligenciju, kao da smo ovce pa vjerujemo u sve sto se pise.
I mislim da ti ovakvi komentari ne trebaju:
Ali samo neko ko je bezobrazan ili ima amneziju
Na kraju, sve i da je tacno da se Benko tjera iz ekipe, boze moj, sta da se radi. Tako Jesic odlucio. I ja mislim da bi to bio idiotluk ali ne mislim da je neka zavjera, menadzerski tal i slicno. To je jednostavno fudbal, sport, i takve stvari su normalne, kao i greske. Ne treba cupati kosu i vaditi najcrnje teorije zbog svake odluke trenera ili uprave, traziti u svemu ono najgore u ljudima.
Maharadza

#70636 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Image

8-)
Reglan

#70637 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Benko No.1

:izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#70638 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Da li je Dulji samo jedna utakmica suspenzije?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#70639 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Koshpa

#70640 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Koshpa »

http://scsport.ba/vijesti/velkoski-se-o ... mog/106721

Krle hvala ti za sve i sretno u nastavku karijere
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#70641 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

:(
north

#70642 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Krste je zaslužio da mu se poželi sve najbolje u daljnjoj karijeri....Kad se sve stavi na vagu puno je više pomogao nego odmogao...Sretno momčino :thumbup:
emigrazione

#70643 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Sretno Krle, da nam navratis ponekad :thumbup:
missko

#70644 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by missko »

Koliko se uzelo za Krstu?
Logovan

#70645 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Koshpa wrote:http://scsport.ba/vijesti/velkoski-se-o ... mog/106721

Krle hvala ti za sve i sretno u nastavku karijere
Hvala ti za sve Krste majstore, hvala za sve golove i za sve asistencije, posebno za gol na Grbavici i za gol protiv lištice. A i one asistencije protiv Gladbacha su nezaboravne. Hvala za kup i titulu.

Definitivno jedan od boljih igrača u zadnjih par godina. :thumbup:

Ostat će ubilježen kao stranac sa najviše golova u svetom dresu. A računajući samo golove u Premijer ligi, tu je u top 10. :thumbup:
jeza u ledja

#70646 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Sretno Krle i sve najbolje! :thumbup:

:(
Stroj-2

#70647 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Haj nek mu je sa srećom.
Ovo mi se sviđa što su odma nasli zamjenu u Harbi.
:thumbup:
todd_smith

#70648 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Jedan od rijetkih koji je od pocetka do kraja imao korektan odnos i otisao podignute glave, uz aplauz sa tribina.
Stroj-2

#70649 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Malo mahalske. Zahirovic se navidno nudi da dodje.
bjelave

#70650 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Propo ko kauc
Locked