Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#70476 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Jarane sta hoćeš, u čitavoj ekipi ko ima bolji CV od Harbe? Ok Benko...i ko jos? Mnogo mi letimo, a ne znamo da letimo niti imamo krila...i tu Trnavu smo prosli na guzove...
nebitan lik

#70477 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Da je dobar igrac jeste,da ima veze sa Muminovicem ima i to me strasno nervira tako da dalje nista necu kometarisat
north

#70478 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

leškarenje wrote:On nije napadac :-D i ne vidim sto to prijateljski potenciras,nisi se valjda nesto naljutio ne daj Boze :D
Da je igrao u Plzenu ne bi se ni vracao ovamo ,mozda ima vece ambicije :-) haj ga znaj.
Ma jok ba :P , nego nako....Haj dobro, neka bude kako bude...Samo da hajr na izađe :oops:
Cafe Camargue

#70479 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

Harba, kao i ova dvojica Brazilaca, su prinove i nista vise.
Nikakva pojacanja, dok to ne dokazu.

Posto su ova dvojica vec potpisali, sta je tu je, al Harbu ne bih dovodio.
Imamo Benku, Velkoskog i ovog Brazilca - sasvim dovoljno da se dopuni sa momcima iz Akademije.
jeza u ledja

#70480 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

sjo cuj harba :-)

dajte nam centralnih igraca majka mu stara :zid:
bjelave

#70481 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Ma jest da nam ne treba igrac na tom mjestu ali Harba bio na rasprodaji pa ga uzeli makar stajao spajzu do sljedece sezone. Pregovarao u Antaliji sa nekim azerima ali propalo pa mu je dodatno jos pala cijena..

Na sport1 kazu da je Dino insistirao na njegovom dovodjenju a da Jesic pravi iste greske kao prethodnici jer gomila igrace na pozicijama na kojim smo vec popunjeni. neprijateljski intoniran tekst, mora da im je vatra sto je FKS placa put i smjestaj konkurentima sa duplog sporta.
strong69

#70482 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

bjelave wrote:Ma jest da nam ne treba igrac na tom mjestu ali Harba bio na rasprodaji pa ga uzeli makar stajao spajzu do sljedece sezone. Pregovarao u Antaliji sa nekim azerima ali propalo pa mu je dodatno jos pala cijena..

Na sport1 kazu da je Dino insistirao na njegovom dovodjenju a da Jesic pravi iste greske kao prethodnici jer gomila igrace na pozicijama na kojim smo vec popunjeni. neprijateljski intoniran tekst, mora da im je vatra sto je FKS placa put i smjestaj konkurentima sa duplog sporta.
Tih sportskih portala ima milion a nijedan ne valja. Pisu onako kako im se plati. U ovoj zemlji ne postoji kvalitetan sportski novinar.

Sto se Harbe tice, ako je Jesic aminovao neka dodje. On nikako nije los igrač i mačak u vreći. Iako je bio član osrednjih ekipa igrao je redovno a nijedna od liga u kojim je nastupao nije lošija od naše.
bjelave

#70483 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Od nase lige jedino su losiji, ili barem podjedanko su losi, sportski novinari koji je pokrivaju. I uglavnom su korumpirani jer im je nazalost to nacin prezivljavanja.

Nije Harba los, samo mislim da nam je puno potrebniji bio igrac u sredini, da ne pominjem golmana.
strong69

#70484 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Danas svako može napisati bljuvotine i potpisati se sa "Redakcija".

Slazem se za golmana i potrebu za defanzivnim igračima.
Nadzorna_ploca

#70485 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Kakvih se sve govana dupli sport u prethodnim godinama nasrao na facu FK Sarajevo, ova recenica na sport1 ne da nije uvrijedljiva vec bi mogla biti i bolno istinita.
bjelave

#70486 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Nadzorna_ploca wrote:Kakvih se sve govana dupli sport u prethodnim godinama nasrao na facu FK Sarajevo, ova recenica na sport1 ne da nije uvrijedljiva vec bi mogla biti i bolno istinita.
To za dupli sport je tacno a za ocekivati je da se to nastavi i ubuduce.

Sto se tice sport1 ne mora znaciti da nisu u konkretnom slucaju upravu ali je isto tako evidentno da je ton zlocast, najvjerojatnije iz licnog interesa.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#70487 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Harba je za nase lige top igrac. E sada jel nam bas neophodan? Pa mozda i jeste. Narocito ako se racuna na Evropu i slijedecu godinu ligu 12. Stim da bi se onda na kraju sezone trebalo zahvaliti nekome iz ofanzivnog dijela ekipe (Okic, Velkoski...)

Da nam je neophodniji centralni vezni, zadnji vezni...nesto poput Jajala i Cimija, to je definitivno.

Ja sve zivim u nadi da bi mogao doci i neki takav. :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#70488 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

I ocito stalno igra i ima konstantno veliku minutazu. Jos jedan plus.
Ned071

#70489 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

bjelave wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Kakvih se sve govana dupli sport u prethodnim godinama nasrao na facu FK Sarajevo, ova recenica na sport1 ne da nije uvrijedljiva vec bi mogla biti i bolno istinita.
To za dupli sport je tacno a za ocekivati je da se to nastavi i ubuduce.

Sto se tice sport1 ne mora znaciti da nisu u konkretnom slucaju upravu ali je isto tako evidentno da je ton zlocast, najvjerojatnije iz licnog interesa.

Jbg cim neko malo nacepi nadlezne odmah je licni interes... Sto bi bio licni interes?
bjelave

#70490 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Ned071 wrote:

Jbg cim neko malo nacepi nadlezne odmah je licni interes... Sto bi bio licni interes?
Vidi se po formulaciji. Uostalom ne moze se tvrditi da Jesic gomila igrace na istim pozicijama kao njegovi prethodnici, kao sto tvrdi sport1. Ta formulacija je vise nego nategnuta.

Osim toga ja se ne sjecam da je sport1 imao kritickih tekstova na rad Uprave do sada, a bilo je materijala, to svi znamo.

Nego ova kritika dolazi u vrijeme kad FKS vodi na pripreme u Tursku ove sa konkurentskog portala, duplog sporta.
Koincidencja, sto bi se reklo.
north

#70491 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Prije svega jako je čudna formulacija da Dino insistira na njegovom dolasku...Ako je to istina, a valjda nije, to je odron, jer uz dužno poštovanje Dini, on se u teren razumije ko Mara u kriv qrac, i odron odrona je da pored živog trenera on sa funkcijom u klubu koja nema nikakve veze sa terenom insistira na nekom imenu.... pa taman da je i najveće pojačanje, to nije njegov posao....
cpu_fan

#70492 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cpu_fan »

leškarenje wrote:
bjelave wrote:
Ned071 wrote:

Vidi se po formulaciji. Uostalom ne moze se tvrditi da Jesic gomila igrace na istim pozicijama kao njegovi prethodnici, kao sto tvrdi sport1. Ta formulacija je vise nego nategnuta.

Osim toga ja se ne sjecam da je sport1 imao kritickih tekstova na rad Uprave do sada, a bilo je materijala, to svi znamo.

Nego ova kritika dolazi u vrijeme kad FKS vodi na pripreme u Tursku ove sa konkurentskog portala, duplog sporta.
Koincidencja, sto bi se reklo.
Jeli ti to mene zajebavas,svega ti ?

Nije tekst od sport 1.je li ti tesko to skontati,tekst je od Faktora koji su prenijeli. Ne vjerujem.
Jel' teško otići na faktor i pročitati da su ovi sa sport1 samo prepisali tekst umjesto da se odmah napamet priča:

smrdim/bordo-ekspedicija-broj ... -sarajeva/

P.S. Pročitajte tekst i vidječete da je doslovno prepisan.
Ferid Avdic

#70493 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ferid Avdic »

Ma Harbin menadjer je Dzeka Muminovic tako da meni sve ovo smrdi oko njega,nesto i ne vjerujem da ga je Jesic trazio,opet lazni menadjeri i mafijasi oko FKS... :twisted:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#70494 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

A znaci cijela prica oko dolasku Harbe, je pokrenuta od tog Faktor.ba (ciji je to portal?). I to na kraju recenice ide upitnik :mrgreen:
Iskreno, draze bi mi bilo da je to prvo napisao S1, jer nekako vise vjerujem njima. A zapravo ovu ' vijest' su oni samo prenjeli. :run:

A mi se raspisali k'o da je Harba potpisao vec :D :lol:
Logovan

#70495 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

-LIBERO- wrote:I ocito stalno igra i ima konstantno veliku minutazu. Jos jedan plus.
I plus je što nije stranac. :D
Ferid Avdic wrote:Ma Harbin menadjer je Dzeka Muminovic tako da meni sve ovo smrdi oko njega,nesto i ne vjerujem da ga je Jesic trazio,opet lazni menadjeri i mafijasi oko FKS... :twisted:
Nadam se da ovo nije istina. Ionako se taj Muminović previše vrti oko svetinje. :-)
bjelave

#70496 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

cpu_fan wrote: Jeli ti to mene zajebavas,svega ti ?

Nije tekst od sport 1.je li ti tesko to skontati,tekst je od Faktora koji su prenijeli. Ne vjerujem.
Jel' teško otići na faktor i pročitati da su ovi sa sport1 samo prepisali tekst umjesto da se odmah napamet priča:

smrdim/bordo-ekspedicija-broj ... -sarajeva/

P.S. Pročitajte tekst i vidječete da je doslovno prepisan.[/quote]

A sta ti mislis da oni su procitali, prije nego sto su prenijeli??? Ko koga tu zajebava?
north

#70497 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

leškarenje wrote:Znam ja to,ali ocito da je lakse odmah osuti po nekome prije nego se procita tekst.
Moze novinar napisati i da na njegovom dolasku insistira i Leon Benko,da li bi to bilo relevantno ?
Mislim,papir trpi :zzzz:
Naravno, previše je mahalskih od portala do sada bilo, tako da sve uzimam sa rezervom dok nije sigurica...Mislim, mogao je Dino na kapučinu u hotelu reći dobro bi nam došao Harba, onako usput, i da novinar koji to čuje prenese kako insistira, što baš nije isto...Ali s obzirom da očito ovo je još daleko od završenog, toliko od mene ne ovu temu dok ne bude slika jasnija..
bjelave

#70498 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Lesko ,ne mogu ti nacrtati da ne bi prenijeli nesto s cim se ne slazu.
Ako to ne kontas, sta da ti kazem a da ostanem pristojan.
nebitan lik

#70499 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Ferid Avdic wrote:Ma Harbin menadjer je Dzeka Muminovic tako da meni sve ovo smrdi oko njega,nesto i ne vjerujem da ga je Jesic trazio,opet lazni menadjeri i mafijasi oko FKS... :twisted:
Nije mu menager Dzeka pisao sam par stranica prije,al ima procenat od Harbe,menager mu je nakav iz Bugojna njemu i jos nekim
bjelave

#70500 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Ne prenosi se tekst koji nije u skladu sa uredjivackom koncepcijom portala koji ga objavljuje, a da se pri tome ne doda i vlastiti komentar,odnosno ne ogradi od teza o istom narocito ako je ovako kriticki intoniran. To ti je jedno od pravila u novinarstvu, i to je jasno svakom laiku.

I sad da ne bi dalje otklizavali u prepucavnje ja odustajem.
nemam se namjeru prepucavati na ovoj temi.
Locked