Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ganjeta wrote:5 % kapaciteta dati gamadi to je za upravu? Niđe veze, krampaj i šuti .
Ibizza me iznenadio šta je povezo, da se ne znamo pa hajde
Nek si se ti javio da nam objasnis da je to po pravilima. Posteno, zaduzio te brat sa tribine. Prijavio sam te za licno vrijedjanje i ta prijava nikada nije procesuirana.Bar ja nisam notificiran. A i ranije ti je tolerirano.
Ima vas ovdje par plavih koji imate dozvolu da vrijedjate a ti si jedan od njih.
Jos si dosao ovdje da obasnjavas sta je fer a sta nije
1946--1987 wrote:Nije istina, nazvao je upravu zeljeznicara gamadima a nr navijace, nece se navijaci zaliti uefi i fifi.Upravu nije kaznjivo vrijedjati ovdje, evo i ja kazem da su gamad, uprava zeljeznicara.
Znaci nije nazvao navijace nego upravu vaseg kluba.
Aha, mora da uprava ulazi džabe.
leškarenje wrote:Samo 5% kapaciteta dati gamadi pa neka se žale Uefi, Fifi..... poserem se na njihove pare, svakako ih pola udje džabe.
Dr. Kuca wrote:Mi smo jedini klub kojem cijela uprava putuje sa ekipom na pripreme.
Nikakav problem to nije...Ti da si u upravi i da ti se otvara mogućnost da ideš tamo malo da prodišeš, rekao bi neću, mene sramota ...I nije cijela, nije Cho otišao .....
Dr. Kuca wrote:Mi smo jedini klub kojem cijela uprava putuje sa ekipom na pripreme.
Nikakav problem to nije...Ti da si u upravi i da ti se otvara mogućnost da ideš tamo malo da prodišeš, rekao bi neću, mene sramota ...I nije cijela, nije Cho otišao .....
interesantno je kako pitar izmisli i najbanalniji moguci razlog da lijeci svoje komplekse nize vrijednosti pljujuci po upravi
ako se po necemu trebamo ugledati na omanjeg novosarajevskog premijerligasa, onda je to podrska svom rukovodstvu. pogotovo jer mi za to, za razliku od njih, IMAMO razloga.
Raigor Stonehoof wrote:interesantno je kako pitar izmisli i najbanalniji moguci razlog da lijeci svoje komplekse nize vrijednosti pljujuci po upravi
ako se po necemu trebamo ugledati na omanjeg novosarajevskog premijerligasa, onda je to podrska svom rukovodstvu. pogotovo jer mi za to, za razliku od njih, IMAMO razloga.
I ja mislim da podrska treba postojati i da je ne treba tako lako i brzo odbacivati.
Kad se izme u obzir da je Dr.Kuca pljuvao poDibi Kusti peije nego su levge pare od Tana ne cudi me i da ce prvu priliku za ponovono ppjuvanje iskoristiti.
Imamo mi jos uvijek mnogo dusmanluka u svojim redovima i bez zeljeznicara.
1946--1987 wrote:Nije istina, nazvao je upravu zeljeznicara gamadima a nr navijace, nece se navijaci zaliti uefi i fifi.Upravu nije kaznjivo vrijedjati ovdje, evo i ja kazem da su gamad, uprava zeljeznicara.
Znaci nije nazvao navijace nego upravu vaseg kluba.
Aha, mora da uprava ulazi džabe.
leškarenje wrote:Samo 5% kapaciteta dati gamadi pa neka se žale Uefi, Fifi..... poserem se na njihove pare, svakako ih pola udje džabe.
Rješit ću ja to sa leškom, a vi se vratite temi.
Pravda i podrska za leska.
Lesko vec na pofalicima ispiso grafit " mi nikad odustati necemo"
Veladžić izgleda na pripremama u Turskoj , otišao iz kampa reprezentacije , bravo Demirele tebe želim gledat kao zamjenu za Dulju u Mostaru , a ne Ševku odorna Okića Hvala .