Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mogu da razlučim da li je Dino ipak trebao dati izjavu koja je prikladna funkciji koju obavlja u našem klubu, ili je baš i trebao ovako, mahalski, da im spusti jer očigledno je to jedini nivo do kojega mogu dobaciti. Mišljenja?!
OxyDo wrote:Ne mogu da razlučim da li je Dino ipak trebao dati izjavu koja je prikladna funkciji koju obavlja u našem klubu, ili je baš i trebao ovako, mahalski, da im spusti jer očigledno je to jedini nivo do kojega mogu dobaciti. Mišljenja?!
OxyDo wrote:Ne mogu da razlučim da li je Dino ipak trebao dati izjavu koja je prikladna funkciji koju obavlja u našem klubu, ili je baš i trebao ovako, mahalski, da im spusti jer očigledno je to jedini nivo do kojega mogu dobaciti. Mišljenja?!
Klin se klinom izbija, sa papcima nikako drugačije nego na prvu i u brk reći istinu a to je Dino i uradio! To što im smeta, pa neka plate vodu i multimilionske dugove pa ih možda neće(mo) zajebavati!
Zaključio sam da je ova ponuda ustvari pokušaj da dodatno motiviraju svoje igrače i navijače, odnosno da mi to uradimo za njih, reakcijama na društvenim mrežama i forumima, a sutradan i uživo.
Prošle godine su to isto uradili i uspjelo im je, jer nasjedamo na provokacije svi redom baš kao i Dino. Al' eto, titula je ipak završila u našim rukama.
Ma sa govnetom koje je poslalo ponudu samo govnarski, nema druge. Vazda mi glumimo fine, strpaju nas u zdenku, mi njima jug i pola zapada, daju seljacke izjave, nasi gospodski smiruju, jebo i to vise.
Raigor Stonehoof wrote:Ma sa govnetom koje je poslalo ponudu samo govnarski, nema druge. Vazda mi glumimo fine, strpaju nas u zdenku, mi njima jug i pola zapada, daju seljacke izjave, nasi gospodski smiruju, jebo i to vise.
Od price nema hajra. Volio bih da su ovdje presutili a pricu pretvorili u djelo na proljece kad ih budemo docekali na Hasetu, da im daju pola jebene juzne tribine i pola mokrog cvora.
Nadzorna_ploca wrote:Od price nema hajra. Volio bih da su ovdje presutili a pricu pretvorili u djelo na proljece kad ih budemo docekali na Hasetu, da im daju pola jebene juzne tribine i pola mokrog cvora.
Slažem se, ovu grudvu treba kotrljati obavezno,5% dati gamadi i to samo na jugu... na zapadu im zabraniti dolazak.
strong69 wrote:Treba im dati cijeli jug. Cijena karte 50 KM.
Ma ja ne znam zašto im uvijek dajemo i jug i dobar dio zapada? Svaki derbi neka dobiju jug, možda eto jedan mali dio zapada i to je to. Ovo nema veze sa njihovom ponudom za Duljevića.
Ma ja ne znam zašto im uvijek dajemo i jug i dobar dio zapada? Svaki derbi neka dobiju jug, možda eto jedan mali dio zapada i to je to. Ovo nema veze sa njihovom ponudom za Duljevića.
Ma za 50 KM dati im jug. Zapad ni pod razno.
Slažem se, još bi bilo bolje. Kapacitet juga je oko 4800, stotina gore-dole i to je sasvim dovoljno. Ne znam koji klinac dajemo cijeli lijevi dio zapada, odnosno sve do lože.
Kako su jadni,a kakve tek price plasiraju i lazi to je zalosno! Pa oni se ubjedjuju da mi banke nemamo i cvrsto u to vjeruju,da samo losoj situaciji,pa jesul svjesni da smo ove godine oko 500 milja od evrope zaradili,plis Stojcev i 1.5 mil od Cimija pa oni toliko nece zaraditi nikad i mi smo u krizi? Sa cobanima na seljacki nacin,jer tesko oni drugacije mogu razumijeti