Sve vratolomije nasog SD-a.
Bilo je tu jos fula tipa Baric, Berberovic al oni su imali i dobrih utakmica. Ovo je lista igraca koji u Sarajevu nisu uvezali 180 minuta kvalitetne igre, neki nisu odigrali ni minute.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Kakvu smo samo dvojicu, možda čak i trojicu VRHUNSKIH igrača mogli dovesti za sve te nagomilane ublehe...Reglan wrote:
Sve vratolomije nasog SD-a.![]()
![]()
![]()
Bilo je tu jos fula tipa Baric, Berberovic al oni su imali i dobrih utakmica. Ovo je lista igraca koji u Sarajevu nisu uvezali 180 minuta kvalitetne igre, neki nisu odigrali ni minute.

Jah, a benko, a cimi, a duljevic, a jajalo, a.....Reglan wrote:
![]()
![]()

Velkoski wrote:a ne idem dalje... sve klubovi koji nimalo ne griješe u transferima i imaju malo igrača na platnom spisku.
Hajmo biti malo realni. Nije sve do SD-a.Reglan wrote:
![]()
![]()
Nemam ja pojma. Ja sam samo ostarjeli simpatizer. Informisem se na infu pa ovdje pitam mlade snage jel tacno...Velkoski wrote:Šta sam ja kriv, Ned je to zakuh'o.![]()
Ja imam svjedoke da veze nisam im'o o Bugaru - ni je l' tu ni jesmo li pregovarali uopšte, ništa.
Sto ne dobise priliku kod Kodre taj Kostic, Mitrevski, Kouadio?Logovan wrote:Najlakše je tako reći, nemaju kvalitet i ćao. Jebo to što nemaju nijedne zvanične odigrane utakmice ili tek 2-3 utakmice. Ovo je logika od stručnjaka Džene.
Stroj-2 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/upravni- ... nje/179139
Jel ovo da ih malo ''usmjere''...
Pa opet ne vidim dobar razlog njihovog neigranja, a da to nije zbog nekvalitete. Samo kod nas se igrač procjenjuje, a da nema odigrane zvanične utakmice.Reglan wrote:Sto ne dobise priliku kod Kodre taj Kostic, Mitrevski, Kouadio?Logovan wrote:Najlakše je tako reći, nemaju kvalitet i ćao. Jebo to što nemaju nijedne zvanične odigrane utakmice ili tek 2-3 utakmice. Ovo je logika od stručnjaka Džene.