Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
pinokio04

#68776 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Eto nek si ti gledo utakmicu, jesil duševno zadovljan što smo bili boljii, imali veće šanse, a zijanili 3 boda ??
Ili bi bio zadovoljniji da je obrmuta situaciju u korist nas ?
:bih:
2+3

#68777 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 2+3 »

Hvala Bogu sto je pauza do Marta slijedece godine i necu imati priliku da citam postove od generala,otrova,smradova,jadova,cmarova,qurceva,seljaka,papka,ovcijih i zecijih qita, maloumnika,nepismenih, kloceva, debila, qarina,papucara,šupaqa itd.. Hvala ti Boze na pauzi a ovi svi sto se nalaze u mom postu, jos jednom vas nabijem na qurac i rotirajte se kao na ringišpilu kad vam dodje u selo.

Mi smo Horde Zla sa Sjevera, tvoja bordo armija :)
nKrkan

#68778 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Priča oko mogućeg perfekcije u drugom dijelu sezone .

Samo je Zrinjski u sezoni 2013/14 odigrao perfektno proljeće i -5 poslije 18og kola pretovorio u +3 u odnosu na ove pećinare i dobili su ih u direktnom duelu za titulu . Vidite to je kod nas rijetkost , a i kad bi se nešto ovako desilo morali bi protiv Slobode u Tz igrati taj meč za titulu , a meni se čini da će biti revijalan .
Cafe Camargue

#68779 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

pinokio04 wrote:
Cafe Camargue wrote:
pinokio04 wrote:Bravo široki, kapa dole. Čestitke Slavenu Musi, to j stručnjak, čovjek unaprijed prije utakmice kaže pobjedićemo ih, i tako i bude. Eh to je ljudina i stručnjak. Bravo majstore kapa dole
Akb, želim nam da ispadnemo i iz kupa
idi navijaj za olmpic matere ti
Predugo sam ja na tribini da bih napustio Fks, svoju veliku ljubav. Samo sam dosta omudro i opametio se. Nisam više strastven i ostrašćen. Sad me više vodi razum nego srce. A razum mi kaže, da pni primaju enormne plate za ove uslove a ja se nerviram. Što će mi to u životu. Jel mi treba ?
Veća sadaka je udjeliti par maraka sirotinji ili nekom, nego dati njima da ih se gleda .
Jel nije tako ????
Ako nije tako, onda si ti u dubokoj zabludi, ostrašćen, i onda možeš što se mene tiće i po snijegu i po kiši za njima, dubit na glavi, davajući im podršku.
Od mene ne više, samo kada budu opravdavali uloženi novac onda okey.
Oni se poslije ovog poraza smiju, sjede, plata liježe boli ih ćuna, a ti se nerviraj zbog njih, nek ti raste pritisak šećer, masnoća zbog njih. Nisam li u pravu za nerviranje?? Nije ti jednostavno ako voliš fks ...On ode većeras guzit s punk novčanikom, a ti sjedi pa opet njemu 5 km za kartu. Nek te pravi budalom. Tako razum govori.
Eh doduše, ima i ona izreka, dok je kaže budala pametni će živjeti. Nadam se da nisi u toj kategoriji.
Ili možda vjeruješ ješiću plakalu i inim igračima i njihovim izjavama, biće bolje bićemo prvaci itd.. A ne vjeruješ svojim očima i razumu.
Vele ljudi, i magarac je umro u nadi. Eh, tačno, samo ja neću da budem magarac, pogotov ne na konto ovih igrača trenera, i njihovog pristupa svetom dresu.
Pozz
cuj omudrio... Sarajevo ti velika ljubav, a zelis da ispadnemo iz kupa?
covjece Boziji, porazi su sastavni dio fudbala... siroki je jedan od najjacih a sigurno najkonstantniji klub otkako se igra ova liga,
prema tome, smiri se loma, uzivaj u zivotu, pravo vrijeme uzivanja se tek ocekuje
north

#68780 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

nKrkan wrote:Priča oko mogućeg perfekcije u drugom dijelu sezone .

Samo je Zrinjski u sezoni 2013/14 odigrao perfektno proljeće i -5 poslije 18og kola pretovorio u +3 u odnosu na ove pećinare i dobili su ih u direktnom duelu za titulu . Vidite to je kod nas rijetkost , a i kad bi se nešto ovako desilo morali bi protiv Slobode u Tz igrati taj meč za titulu , a meni se čini da će biti revijalan .
Otprilike tako....znači moraš dobiti i u Tuzli, i u Mostaru i u Banja Luci....u najgorem slučaju minimum minimuma 7 bodova, uz poklapanje i kikseve konkurenata...E pa postavimo sami sebi pitanje, je li to moguće sa današnjom ekipom, može ona uzorati terenu i uzduž i poprijeko svih 90 minuta sve te utakmice i zaslužiti za to pohvale, ali ona nije kadra uzeti devet bodova iz tih utakmica.....Pitam se je li i 5 :-) ....Za tako nešto nama trebaju min.3 Saida, i bolja od njega :-) , na različitim pozicijama da odudaraju od ostalih za klasu, plus da ovaj brazilac bude dosta bolji od Benke, a drugi za dvije klase od Džeme ili koga već koji igra tu poziciju, a mi još ne znamo hoće li se uopšte bolji pokazati....Nama treba nenormalno dobar prelazni rok uz obaveznu pobjedu u prvom kolu u Mostaru, za to i mislim da su šanse minimalne...I opet sami smo sebi krivi za sve, bez da možeš ikog drugog okriviti (sudije, kupovina utakmica od konkurenata, velikih peh i nesreća u nekom utakmicama koje si izgubio a igrao si odično i sl...)
pinokio04

#68781 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

[quote="2+3"]Hvala Bogu sto je pauza do Marta slijedece godine i necu imati priliku da citam postove od generala,otrova,smradova,jadova,cmarova,qurceva,seljaka,papka,ovcijih i zecijih qita, maloumnika,nepismenih, kloceva, debila, qarina,papucara,šupaqa itd.. Hvala ti Boze na pauzi a ovi svi sto se nalaze u mom postu, jos jednom vas nabijem na qurac i rotirajte se kao na ringišpilu kad vam dodje u selo.

Mi smo Horde Zla sa Sjevera, tvoja bordo armija :)[/

Deder ti nama reci, gdje ti pripadaš, mislim spadaš li i u jednu od nabrojanih kategorija
?!
Ili si sebe izbacio iz svega navedenog
nKrkan

#68782 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

@north

Malo sam se preš'o i nama su prošle godine pećinari bježali 5 bodova nakon 18og kola i stigli smo ih zbog njihovih x kikseva i što se clutch utakmica igrala na Koševu. Ali ono gore što sam spominjao je otprilike situacija u kojoj se mi nalazimo iz razloga što su oni bili 4 nakon 18og i stigli sve baš kao što mi moramo stizat sijaset timova i eto nekako bi imali tu utakmicu za titulu u gostima (Tz) , Zrinjski je dobio ŠB u duelu za titulu nakon što su gubili sa dva razlike do 80min , mi navijači nemamo snage za takve ili slične traume koje dolaze. :-)
Last edited by nKrkan on 06/12/2015 18:05, edited 1 time in total.
pinokio04

#68783 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

2+3 wrote:Hvala Bogu sto je pauza do Marta slijedece godine i necu imati priliku da citam postove od generala,otrova,smradova,jadova,cmarova,qurceva,seljaka,papka,ovcijih i zecijih qita, maloumnika,nepismenih, kloceva, debila, qarina,papucara,šupaqa itd.. Hvala ti Boze na pauzi a ovi svi sto se nalaze u mom postu, jos jednom vas nabijem na qurac i rotirajte se kao na ringišpilu kad vam dodje u selo.

Deder ti nama reci, gdje ti pripadaš, mislim spadaš li i u jednu od nabrojanih kategorija
?!
Ili si sebe izbacio iz svega navedenog
north

#68784 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

nKrkan wrote:@north

Malo sam se preš'o i nama su prošle godine pećinari bježali 5 bodova nakon 18og kola i stigli smo ih zbog njihovih x kikseva i što se clutch utakmica igrala na Koševu. Ali ono gore što sam spominjao je otprilike situacija u kojoj se mi nalazimo iz razloga što su oni bili 4 nakon 18og i stigli sve baš kao što mi moramo stizat sijaset timova i eto nekako bi imali tu utakmicu za titulu u gostima (Tz) , Zrinjski je dobio ŠB u duelu za titulu nakon što su gubili sa dva razlike do 80min , mi navijači nemamo snage za takve ili slične traume koje dolaze. :-)
Pa razlika kada spominjemo prošlu sezonu, što smo mi sve ključne utakmice igrali na Koševu, ne samo jednu: Široki, Zrinjski i komšije....uzeli 7 bodova i to je bilo dovoljno...pitanje je kako bi bilo da smo gostovali i Širokom i Zrinjskom, čisto sumnjam da bi uzeli svih 6 bodova :oops: ..Zato i kažem da se ovo ne može porediti ni sa čim od prije, treba znači nikad jači prelazni rok, pobjeda odmah prvo kolo u Mostaru, kiksevi konkurenata, mi da nemamo poraza cijelo proljeće i još puno sreće u nekim utakmicama, npr.neki gol u 90 minuti, ala Stojčev u Lukavici :oops: ...drugim riječima, male šanse :skoljka:
leo karan

#68785 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Nadao sam se i ja potajno danas nekom iksu npr. Al sam bio spreman na poraz jer kao sto sam pisao vec, gaće počnu spadati vec na Ivanu kad idemo dole.
Nije smak svijeta, očekivan rezultat.

Nije smak svijeta ni sto nećemo titulu uzeti. Izgubili su je oni davno, a ne danas.

Treba remont preko zime. Vec je počela čistka. Bit ce to sve dobro. Važne stvari ce se poslozit na svoje mjesto, to je najbitnije.
Možda osvojimo kup, pa nam bude utjeha.
jeza u ledja

#68786 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

nKrkan wrote:@north

ma mislim, da bi uzeli titulu mi bi morali dobiti i u mostaru i u tuzli i mozda sve ukupno prosuli bodove u 1, eventualno 2 utakmice (s pobjedama u mo i tz), a koliko je to realno prosudite sami. da smo dinamo, a ne sarajevo.
Nasa Stvar

#68787 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nasa Stvar »

nKrkan wrote:Protiv Travnika x 35 bodova
Protiv Zrinjskog x 36 bodova
Protiv Slavije x 37 bodova
Protiv kona x 38 bodova
Protiv MDK x 39 bodova

Znači samo x , imao bi -1 za prvim .
to je upravo razlika zbog koje smo prosle godine i uzeli titulu,a ove necemo,ne uzima se titula sa 33 % poraza,al et daj Boze da grijesim
Stroj-2

#68788 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

6 poraza u polusezoni je puno za aktuelnog šampiona u bilo kojoj ligi. Ne bi reko da je gotovo za titulu još sve ima još 12 kola da se igra i ostali MORAJU negdje kiksat, moraju, ove manje ekipe će sve uraditi da ostanu u ligi i nema poklanjanja bodova, samo treba biti spreman na sve na proljeće, sad treba remont uraditi i dovest hejbet igrača na svim pozicijama i uigrat ih, imaju preko 2 mjeseca što je dovoljno za bilo koju ekipu. Kiksali su prošle sezone ovi na vrhu, i sigurno će počet padat kako se bude bližio kraj i veći je pritisak naravno. Trebamo samo sebe gledat ako hoćemo da uzmemo titulu. Slična situacija je bila prošle sezone.
north

#68789 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Stroj-2 wrote:6 poraza u polusezoni je puno za aktuelnog šampiona u bilo kojoj ligi. Ne bi reko da je gotovo za titulu još sve ima još 12 kola da se igra i ostali MORAJU negdje kiksat, moraju, ove manje ekipe će sve uraditi da ostanu u ligi i nema poklanjanja bodova, samo treba biti spreman na sve na proljeće, sad treba remont uraditi i dovest hejbet igrača na svim pozicijama i uigrat ih, imaju preko 2 mjeseca što je dovoljno za bilo koju ekipu. Kiksali su prošle sezone ovi na vrhu, i sigurno će počet padat kako se bude bližio kraj i veći je pritisak naravno. Trebamo samo sebe gledat ako hoćemo da uzmemo titulu. Slična situacija je bila prošle sezone.
:-) .....Ma ni blizu, zar treba ponavljati :? .....3 kola se manje igra, ne igraš kući sa konkurentima nego na strani, valjda to nije nebitno, osim ako si Dinamo za ostatak lige, a nisi ni "D" od toga...Današnji poraz nosi još jednu negativnost, u slučaju hipotetički na kraju istog broja bodova nas i Lištice, oni su ispred nas, zbog datog gola u gostima :skoljka:
sencobih

#68790 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Titula se uzima na "malim" ekipama, ko nam je kriv sto smo gubili bodove od travnika, kaknja itd. i onda bi da se vadimo na "velikim", teško ali ne i nemoguće, ako mi moramo njih dobiti moraju i oni nas. Biće još svega do kraja.
lijek-za-sve

#68791 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lijek-za-sve »

ko kakve tetke ste....pustite upravu da radi svoj posao kao i igrace da igraju....a moje i vase je da budemo da AFH i da ih bodrimo
kinzekonze

#68792 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kinzekonze »

2+3 wrote:Hvala Bogu sto je pauza do Marta slijedece godine i necu imati priliku da citam postove od generala,otrova,smradova,jadova,cmarova,qurceva,seljaka,papka,ovcijih i zecijih qita, maloumnika,nepismenih, kloceva, debila, qarina,papucara,šupaqa itd.. Hvala ti Boze na pauzi a ovi svi sto se nalaze u mom postu, jos jednom vas nabijem na qurac i rotirajte se kao na ringišpilu kad vam dodje u selo.

Svaka ti dala za ovaj post. :thumbup:
Coromandel

#68793 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Coromandel »

Coromandel wrote:nikad nisam bio sigurniji u našu pobjedu.
samospaljivanje :D
trener-profesionalac

#68794 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by trener-profesionalac »

nIkad bolji sa finansijama nikada losijia uprava.jedini pravi krivac za sve sto se desava u klubu su oni koji vode klub.od dopustanja amateru uscuplicu da vodi ekipu,do dopustanja igracima da igraju kad im je klincu ceif do toga da umjesto da napredujemo u svakom pogledu mi smo slabiji za 4 stepenice.evo samo primjer streama danas kojii siroki ima sa svake utakmice to govori.uprava je dopustila to da danas igramo haman sa trecom ekipom u odnosu na pocetak prvenstva.mogu samo misliti sta bi se desilo da je ostao uscuplic ,borili bi se za opstanak.ali zato su nasi doevli galatu pred 8000 ljudi i odose u dubai a vi navijaci sto bi rekli ovi iz bordo prijatelja niste kupili udio u klubu,nemate pravo glasa ali budite clanovi kluba,kupujte prekupe artikle iz fan sopa.uprava je ogranicena na grad sarajevo i takvi su nam i rezultati i posjeta.i da zaboravih imamo vip parking.imamo za guzonje koje imaju para sve a za prave navijace koji pojedose svoju jetru jer nismo u stanju napredovati sa ovolikim param nego idemo nazad e te navijace uprava i bordo prijiatelji nabiju na k...c jer nisu imali 1500KM da kupe udio.crveni karton duljevicu i danasnje sudzenje su dokaz da od ucesca NEPOSOSBNOG DINE SELIMOVICA U NEKIM ORGANIZACIJAMA JEDINU KORIST IMA DINO SELIMOVIC A KLUB NIKAKVU.
nKrkan

#68795 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Dženan se vratio na forum :D
trener-profesionalac

#68796 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

nKrkan wrote:Dženan se vratio na forum :D
ZAR TI NIJE KOD KUCE
nKrkan

#68797 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

trener-profesionalac wrote:
ZAR TI NIJE KOD KUCE
Opusti se .
mousstapha

#68798 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mousstapha »

E moj Selimagicu dovodis nam trenera sa kraja svijeta, a decko na forumu profesionalac. :D
trener-profesionalac

#68799 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

mousstapha wrote:E moj Selimagicu dovodis nam trenera sa kraja svijeta, a decko na forumu profesionalac. :D
jel sada treba da se smijemo :-D :D
trener-profesionalac

#68800 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

nKrkan wrote:
trener-profesionalac wrote:
ZAR TI NIJE KOD KUCE
Opusti se .
kad mi odgovoris sa vise od jedne recenice ok.by the way opušten mi je
Locked