Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nKrkan
#68651 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Stepanov izgleda potpuno oporavljen , vidim ga na ovim slikama s ostatkom ekipe .
- jeza u ledja
#68652 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
gleam nesto siroki protiv viteza izasao sa potpuno izmjenjenim sastavom, bez wagnera. samo 3 igraca koja su im pocela prethodno kolo su pocela u vitezu.
znaci cuvali su prvu postavu za nas.
jer vidim igra kung fu pandza, i onda se skontam da sam skroz zaboravio da je on tamo, i evo sad gledam on u stvari nije igrao vise od pola godine nikako, i to od one povrede na afh u utakmici protiv nas. i evo musa ga stavio u prvi sastav protiv viteza i nakon svega 7-8 minuta lik napravio gaf na nivou totalnih amatera iz cega su primili prvi gol. na poluvremenu ga izbacio iz igre.
eto ti jadu pogrbljeni propo si totalno i nek si.
jer vidim igra kung fu pandza, i onda se skontam da sam skroz zaboravio da je on tamo, i evo sad gledam on u stvari nije igrao vise od pola godine nikako, i to od one povrede na afh u utakmici protiv nas. i evo musa ga stavio u prvi sastav protiv viteza i nakon svega 7-8 minuta lik napravio gaf na nivou totalnih amatera iz cega su primili prvi gol. na poluvremenu ga izbacio iz igre.
eto ti jadu pogrbljeni propo si totalno i nek si.
- nKrkan
#68653 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sušić tražio suspenziju za Pandžu onomad kad se žalio na manjak krvatskog pučanstva u reprezentaciji
i vidi kako je suspendovan. Javljaju iz njihovog tabora da su svi spremni za meč ali tek su im se od povreda oporavili Pehar , Wagner , Kožul . Imaju u napadu onog Kresingera dao 2 gola za godinu, pored njega imaju Krstanovića on im je nekako najbolji gore čim dobije loptu puca . Crnov od kako je došao kod njih lik nije gola dao , ima možda do sad 5 assitencija . Imali su na onog na početku Menala nema ga sad nigdje , doveli iz Nigerije Ayia tako nekako , igrao je nešto malo do sad al nedovoljno da se išta kaže .
Ovaj Wagner staronja je idalje najzajebaniji kod njih , lik od metar i žilet ima sijaset golova glavom , al neće sad proći kraj naših jablana #25 #6. A ono što mene brine je naš golman iz razloga zbog što se ovi ne libe pucat sa 20-30 metara, pogotovo Pehar ,zabijo je par golova na tu foru ove sezone , a i Wagner izvan boxa dobro puca . S obzirom kakav je gol naše dijete primilo protiv Slavije molit Boga samo da ih blokiraju čim pokušaju potegnut .
Ovaj Wagner staronja je idalje najzajebaniji kod njih , lik od metar i žilet ima sijaset golova glavom , al neće sad proći kraj naših jablana #25 #6. A ono što mene brine je naš golman iz razloga zbog što se ovi ne libe pucat sa 20-30 metara, pogotovo Pehar ,zabijo je par golova na tu foru ove sezone , a i Wagner izvan boxa dobro puca . S obzirom kakav je gol naše dijete primilo protiv Slavije molit Boga samo da ih blokiraju čim pokušaju potegnut .
- jeza u ledja
#68654 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ma ja nisam optimistican, a i kako cu bit kad dole igramo.
samo mogu reci da s obzirom na to kako jesic spanuje ovu ekipu da ce ove godine biti mozda i zanimljivije na pecari nego inace. (sjo recenice..
)
do sad nam je glavni problem bio taj mentalni blok protiv njih i neka letargicnost bas najvise protiv sb.
tesko je ocekivati pobjedu. ali kad bi se ona kojim cudom desila to bi bio ogroman + za jesica.
samo mogu reci da s obzirom na to kako jesic spanuje ovu ekipu da ce ove godine biti mozda i zanimljivije na pecari nego inace. (sjo recenice..
do sad nam je glavni problem bio taj mentalni blok protiv njih i neka letargicnost bas najvise protiv sb.
tesko je ocekivati pobjedu. ali kad bi se ona kojim cudom desila to bi bio ogroman + za jesica.
-
north
#68655 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A kako biti previše optimističan, kad u istoriji lige ti nemaš pobjede dole
....Ponavljam se ko papagaj, ali taj mi podatak toliko ide na qrac, da ne znam je li me više stid, ili sam ljut ili šta treće..Znali smo dole ići isto u finoj atmosferi, sa finom ekipom, solidnim trenerima, ali nikad do pobjede (sem ono jednom u kupu i onaj play off prije sto godina
), a i neriješenih na prste jedne ruke pobrojati
...Fuj
Ne može čovjek biti pametan, primijeniti onu drskost i borbenost ko protiv Slobode, smirenost ko par zadnjih par utakmica, pa ako to uspijemo šta god da bude, bože moj...Realno Ješić je imao do sada samo jedno teško gostovanje, Grbavica i to smo zijanili, ok, to je bilo na početku mandata, sada je kudikamo bolja situacija, ali hoću reći sem te utakmice i Slobode kući, on do sada nije imao pravog protivnika, tako da je ovo sigurno jedan veliki ispit da vidimo jesmo li stvarno u pravoj seriji sa dobrom igrom, ili su ove zadnje utakmice ipak više bile do slabosti protivnika...
Ne može čovjek biti pametan, primijeniti onu drskost i borbenost ko protiv Slobode, smirenost ko par zadnjih par utakmica, pa ako to uspijemo šta god da bude, bože moj...Realno Ješić je imao do sada samo jedno teško gostovanje, Grbavica i to smo zijanili, ok, to je bilo na početku mandata, sada je kudikamo bolja situacija, ali hoću reći sem te utakmice i Slobode kući, on do sada nije imao pravog protivnika, tako da je ovo sigurno jedan veliki ispit da vidimo jesmo li stvarno u pravoj seriji sa dobrom igrom, ili su ove zadnje utakmice ipak više bile do slabosti protivnika...
- nKrkan
#68656 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Treba nešto u našima probudit inat , onaj bosanski , neka Ješić od njih napravi jebene SPARTANCE pa da grizu dole ,a nadam se da će tako i biti .
Gledam nešto , nema u ovome trenutnom rosteru puno igrača koji su nam priređivali blamaže iz prošlosti na njihovom terenu. Evo od prošle godine sastav
Bandović - Puzigaća - Berberović - Tatomirović- Kallasi - Cimirot - Radovac - Stojčev - Velkoski - Duljević - Bilbija
Trener : nema ga
A sad : Plakalo Kallasi Stepanov Barbarić Kovačević Berberović Rustemović Duljević Bekić Velkoski Benko
Dakle 7 novih igrača otprilike , a ono najvažnije i najveći upgrade Ješić Kasapin .
Gledam nešto , nema u ovome trenutnom rosteru puno igrača koji su nam priređivali blamaže iz prošlosti na njihovom terenu. Evo od prošle godine sastav
Bandović - Puzigaća - Berberović - Tatomirović- Kallasi - Cimirot - Radovac - Stojčev - Velkoski - Duljević - Bilbija
Trener : nema ga
A sad : Plakalo Kallasi Stepanov Barbarić Kovačević Berberović Rustemović Duljević Bekić Velkoski Benko
Dakle 7 novih igrača otprilike , a ono najvažnije i najveći upgrade Ješić Kasapin .
- nKrkan
#68657 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mediji u i oko FKS moraju pomoć da se dignemo i prevaziđemo tu psiho barijeru . Upali propagandu , smisli nešto .
-
nebitan lik
#68658 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sam optimista,jer Jesic i letargija su dva strana pojma,ima.da ginu dole za svaku loptu to je sigurno
- nKrkan
#68659 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako je Ješić odstranio one kancere , borba ekipe se povećala za level više, to je daje omptimizam .Još samo Velkoskog od svih što su ostali pucaju valovi kurcobolje. A po meni kvartet koji najviše gine na terenu je Kallasi ,Rustem , Amer Bekić i ovo od skora Džemoooo. .
#Davajtesebe
#Davajtesebe
- emigrazione
#68660 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako je istina ovo za Duljevica, što ne vjerujem iskreno, prodati ga odmah...Ima Kuadio koji ni po čemu ne zaostaje za ovim, osim što je crnac i nije iz Sarajeva
- jeza u ledja
#68661 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ti stvarno mislis da je kouadio nivo duljevica?emigrazione wrote:Ako je istina ovo za Duljevica, što ne vjerujem iskreno, prodati ga odmah...Ima Kuadio koji ni po čemu ne zaostaje za ovim, osim što je crnac i nije iz Sarajeva
ne postoji krilo u ligi koje posjeduje atribute harisa duljevica. duljevicu fali stosta toga da se razumijemo, sto neka druga krila imaju, ali ono sto on ima nema niko. (i ne mislim na pjegice
mislim da je prerano da se prodaje. sa cimirotom se fino sacekalo, moze i sa duljevicem.
medjutim, ako je neka luda ponuda preko 2 miliona eura, onda jebiga.
- emigrazione
#68662 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije nivo Duljevica, ali ima sve sto ima i Haris može ga se napraviti i boljim, to je moje misljenje
- Grean
#68663 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Duljevicu i Kovacevicu istice ugovor na ljeto 2017 godine, znaci imaju jos godinu i po. To malo brine. Ukoliko ne produze onda je ljeto 2016 krajnji rok za prodaju.jeza u ledja wrote:ti stvarno mislis da je kouadio nivo duljevica?emigrazione wrote:Ako je istina ovo za Duljevica, što ne vjerujem iskreno, prodati ga odmah...Ima Kuadio koji ni po čemu ne zaostaje za ovim, osim što je crnac i nije iz Sarajeva![]()
ne postoji krilo u ligi koje posjeduje atribute harisa duljevica. duljevicu fali stosta toga da se razumijemo, sto neka druga krila imaju, ali ono sto on ima nema niko. (i ne mislim na pjegice)
mislim da je prerano da se prodaje. sa cimirotom se fino sacekalo, moze i sa duljevicem.
medjutim, ako je neka luda ponuda preko 2 miliona eura, onda jebiga.no to zvuci malo nestvarno i tu slazem se s kolegom iznad. tek smo ljetos probili barijedu od milion, sad bi odmah 2 miliona.
mislim, sve je moguce, al ono...
- nKrkan
#68664 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja pis'o kol'ko nam se sastav promjenio od prošle sezone kad gle ovo , sastav protiv lištice na Koševu ove sezone
Delač -Barić - Tatomirović- Barbarić- Puzigaća( Al. Bekić) - Cimirot - Ikande - Radovac(Stojčev) - Bekić - Velkoski - Benko
#nikognigdje
Delač -Barić - Tatomirović- Barbarić- Puzigaća( Al. Bekić) - Cimirot - Ikande - Radovac(Stojčev) - Bekić - Velkoski - Benko
#nikognigdje
-
Ferid Avdic
#68665 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam neki prognozer,ali imam neku suhvu da ce ga zabit Amer Bekic,vrijeme je da se srusi neugodna tradicija ...
-
old_spice
#68666 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Uz pravi pristup, kao sto je bio slucaj u proslim utakmicama, ne sumnjam u dobar rezultat, idemo rajvosaaa
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#68667 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Miodrag Ješić: U Širokom nastaviti sa serijom kvalitetnih utakmica
Pročitajte više na: http://sport1.ba/miodrag-jesic-u-siroko ... -utakmica/
- emigrazione
#68668 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prati li neko Cimija večeras...
- Logovan
#68669 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nećemo niti jednog protivnika podcijeniti, a ni precijenitiVelkoski wrote:Miodrag Ješić: U Širokom nastaviti sa serijom kvalitetnih utakmica
-
naseroric
#68670 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ucestvovao kod treceg gola i pogodio stativu povreda ga nije unazadilaemigrazione wrote:Prati li neko Cimija večeras...
- mousstapha
#68671 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imao je i asistenciju.
-
TOM SCHOLZ
#68672 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bude se sjećanja na Atromitos...
.Dobar je bio Cimi i nadam se da će ga jareća glava pozvati u reprezentaciju na prvu prijateljsku tekmu.Evo i izvještaja sa utakmice:
https://www.youtube.com/watch?v=ebVOr4_7Eng
- Logovan
#68673 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hrvatski internacionalac Mario Barić od danas više nije igrač FK Sarajevo.
Naime, kako saznaje SportSport.ba, Barić je nakon razgovora sa čelnicima tima sa Koševa potpisao sporazumni raskid saradnje i kao slobodan igrač dobio je odriješene ruke u potrazi za novom sredinom.
Barić, koji se već zaputio ka Zagrebu, svojim igrama nije se uspio nametnuti novom treneru Miodragu Ješiću i zajedno sa Puzigaćom i Tatomirovićem je krajem mjeseca oktobra odstranjen iz tima. On je na Koševo stigao u julu 2014. godine iz Vojvodine i i u svojoj karijeri još je nosio dresove Slaven Belupa, Karlovca, Žminja i belgijskog Genta.
- omega369
#68674 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odigrao citavu tekmu, imao jednu asistencijuTOM SCHOLZ wrote:Bude se sjećanja na Atromitos....Dobar je bio Cimi i nadam se da će ga jareća glava pozvati u reprezentaciju na prvu prijateljsku tekmu.Evo i izvještaja sa utakmice:
- nKrkan
#68675 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Barić raskinuo ugovor s nama sporazumno , tjeraj i ostala govna .