Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#68426 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

SSemir wrote:dobro pojacanje, emerson je nekad cini mi se igrao i za reprezentaciju brazila. dok sam bio dijete :)

Jeste, da je ovo taj :D

Meni jedino sto daje neke nade, je to sto uvijek kada smo dizali euforiju, iscekivali velika 'pojacanja', najavljivali prekucavanja lige sa tim pojacanjima, u 90% slucajeva nista nije bilo ni P od tih pojacanja.
Ova dvojica su dosla 'nako...opusteno, bez da navijaci ocekuju prekucavanja od njih, nema euforije i sl.

E bas zato se nadam da bi njih dvojica mogli biti sasvim solidna prica :thumbup:
nKrkan

#68427 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

SSemir wrote:dobro pojacanje, emerson je nekad cini mi se igrao i za reprezentaciju brazila. dok sam bio dijete :)
Image

Jest Emerson al ovaj :D
animus

#68428 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Mogli su I ovog Ronaldinja dovesti kad su vec Emersona digli iz penzije. :lol:
Po meni bi najbolji potez bio vratiti Kouadija, tu nema fule. Vjerujem Jesicu, zna on sta radi pa tako I za ovaj dvojac nece sigurno fuliti.
nKrkan

#68429 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Doćedesno krilo novo s našim papirima :D
SSemir

#68430 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SSemir »

valjda ovaj nagovori ronaldinja i ekipu. nema veze sto su u godinama, zajedno su igrali, mogli bi pomoci :D
Obuca9

#68431 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Naših 5 najkorisnijih igrača ove sezone:
15 - Benko (12 golova + 3 asistencije)
13 - Velkoski (7+6)
11 - Okić (5+6)

6 - Am. Bekić (4+2)
5 - Radovac (0+5)

Ako su tačne mahalske da ostajemo bez četvorice od ovih pet, biće onda to jako vesela zimska pauza :D
nKrkan

#68432 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Od ovih bi samo Benko mogao nedostajat , ostalim sretno i prijatno .

Još da upišem ovo od kako nema Radovca 4 4 0 0 10:3 :thumbup:
Logovan

#68433 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

nKrkan wrote: Još da upišem ovo od kako nema Radovca 4 4 0 0 10:3 :thumbup:
Nije to do Radovca, nego do Ješića i njegove čvrste ruke.
maltam

#68434 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by maltam »

Klub može dobiti stream ovakvog kvaliteta

https://youtu.be/iIdphac67mY?t=24m36s

Ne samo za prvi tim nego i za treninge i juniore kadete i pionire samo trebaju malo da se trznu i nazovu a sve ostalo će se odraditi od instalacije interneta, ekskluzivnih grafika za klub tipa logo Bordo TV prenosa sa tri kamere itd....

Do Sport1 nije, sve je do njih i kako i koliko njima treba i koliko im ovisi od ss.ba i ugovora koje imaju sa njima pa kompleksi ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih u nečemu o Bože...

Prava adresa za uoite zašto nema je klub nikako ljudi koji realizuju stream za Sport1.

Realno siguran sam da klub može više zaraditi od vlastitog streama nego od BHT, Moja TV i Arene zajedno, ali smao treba malko se potruditi
nKrkan

#68435 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ja ću se ubit ako se neko pojavi s pričom kako bi naše strimovanje kršilo ugovor sa TV emiterima.
Stroj-2

#68436 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Strimovanje samo gostujućih utakmica mogu kvalitetno odraditi, e sad zato šte neće ili ne mogu....
medvjed23

#68437 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by medvjed23 »

[email protected]
hajmo im zatrpati mail upitima o strimu i vapajima: hočemo strim, dajte nam strim, svudže u svijetu ima strim, samo kod nas nema strim...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#68438 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

maltam wrote:Klub može dobiti stream ovakvog kvaliteta

https://youtu.be/iIdphac67mY?t=24m36s

Ne samo za prvi tim nego i za treninge i juniore kadete i pionire samo trebaju malo da se trznu i nazovu a sve ostalo će se odraditi od instalacije interneta, ekskluzivnih grafika za klub tipa logo Bordo TV prenosa sa tri kamere itd....

Do Sport1 nije, sve je do njih i kako i koliko njima treba i koliko im ovisi od ss.ba i ugovora koje imaju sa njima pa kompleksi ne mogu da podnesu da je neko bolji od njih u nečemu o Bože...

Prava adresa za uoite zašto nema je klub nikako ljudi koji realizuju stream za Sport1.

Realno siguran sam da klub može više zaraditi od vlastitog streama nego od BHT, Moja TV i Arene zajedno, ali smao treba malko se potruditi

Fino se spakujte/sredite i najavite za sluzbeni sastanak u klubu.
Bez jaranstava/poznanstava/preporuka i sl. Predocite im kapacitete, i poslovni potencijal, cijelog tog projekta...fino to sve upakovano, brendirano i sl....i ne vjerujem da se nece postici barem neki dogovor.

Pravne klauzule i moguce smetnje, to vec ne znam na cemu je. Ali sigurno ce se i to saznati :D
Stroj-2

#68439 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

-LIBERO- wrote:
Fino se spakujete/sredite i najavite za sluzbeni sastanak u klubu.
Bez jaranstava/poznanstava/preporuka i sl. Predocite im kapacitete, i poslovni potencijal, cijelog tog projekta...fino to sve upakovano, brendirano i sl....i ne vjerujem da se nece postici barem neki dogovor.

Pravne klauzule i moguce smetnje, to vec ne znam na cemu je. Ali sigurno ce se i to saznati :D
Ama hoćemo samo stream ba, nikakve projekte, samo stream :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68440 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

-LIBERO- wrote:Fino se spaujete/sredite i najavite za sluzbeni sastanak u klubu.

Još da to ide tako u BeiHa :mrgreen:

Nije da oni ne znaju da mi ovo radimo, al' jednostavno nema interesa, kako i što, ne znam. Valjda zbog 'nekih ugovora'. :mrgreen:
nKrkan

#68441 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ove sezone nije bio TV prenos za Rudar na AHF i sad 90 % da nece bit ovu tekmu protiv Travnika i za te utakmice mogu pravit strim . Ss.ba je pravio neki probni protiv Slavije u kupu ,valjda nešto naprave ili oni ili bilo koji drugi portal. Eno kamenjari prenose domaće tekme i neke gostujuće od prošle sezone , Zrinjski prenosio skoro utakmicu iz Mostara na svom youtube kanalu , jebemu red je da i mi nešto pokušamo , biće da nevalja net na AHF .

Derbije na AHF pokriva Arena , gostujuce Moja Tv i sad ove manje utakmice Vitez , Rudar , Travnik ili Slavija niko nece prenosit osim ako se BHT ne smiluje pa umjesto utakmice Mladost Olimpic prenose Sarajevo - Radnik npr.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#68442 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Sto?

Ne mozete dobiti sastanak sa SelimAGICEM? :D Ne mozete mu predociti potencijal svega toga?

Kazem opet, pravne/zakonske klauzile ne znam. Ali ako moze listica, garant mozemo i mi.
nKrkan

#68443 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Kad niko od TV stanica ne prenosi tekmu nema šanse da postoji nešto što zabranjuje stream, eto i kamenjari su primjer
nKrkan

#68444 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ove sezone kući

Drina - Moja Tv (iz razloga što se igralo u Travniku)

Široki - BHT - derbi

Zrinjski - Arena sport - derbi

Rudar - prenosa nigdje

Borac - Arena - derbi

Vitez - prenosa nigdje

Velež - BHT derbi

Sloboda - Arena sport derbi

Travnik - ako se BHT smiluje

Čelik - Arena sport

Slavija - ako se BHT smiluje

Radnik - ako se BHt smiluje

Zelja - derbi Arena ili Moja Tv

Mladost - ako se BHT smiluje

Olimpic - BHT ako bude za titulu
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68445 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

-LIBERO- wrote:Sto?

Ne mozete dobiti sastanak sa SelimAGICEM? :D Ne mozete mu predociti potencijal svega toga?

Kazem opet, pravne/zakonske klauzile ne znam. Ali ako moze listica, garant mozemo i mi.
Jebiga, prioritet imaju pokrovitelji valjda. :mrgreen:

kojima je jutros bilo mrsko na aerodrom :mrgreen:
cobe_fks

#68446 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by cobe_fks »

Tito te jebo i drzava i sve, ljudi ti bukvalno nude besplatan stream a ti neces. U kurac ovo sve ode :D
BHF_Manijak

#68447 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BHF_Manijak »

nKrkan wrote:Kad niko od TV stanica ne prenosi tekmu nema šanse da postoji nešto što zabranjuje stream, eto i kamenjari su primjer
Boli kamenjare qrac i kad neko prenosi odozodo, oni opet streamju... Ja sam Siroki - Zeljo gled'o njihov stream, jer je kudikamo, kojeg li apsurda, slika kvalitetnija nego sto sam nasao stream MojeTV. Tako da njih boli cuna, rade streamove svakako, bilo prenosa ili ne.
nKrkan

#68448 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

BHF_Manijak wrote:
nKrkan wrote:Kad niko od TV stanica ne prenosi tekmu nema šanse da postoji nešto što zabranjuje stream, eto i kamenjari su primjer
Boli kamenjare qrac i kad neko prenosi odozodo, oni opet streamju... Ja sam Siroki - Zeljo gled'o njihov stream, jer je kudikamo, kojeg li apsurda, slika kvalitetnija nego sto sam nasao stream MojeTV. Tako da njih boli cuna, rade streamove svakako, bilo prenosa ili ne.
Eto i to je primjer da se može sve + bolje sve nego na BHTu
jeza u ledja

#68449 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Ali to bi krsilo ugovore sa TV emiterima. :o :-?
nKrkan

#68450 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

jeza u ledja wrote:Ali to bi krsilo ugovore sa TV emiterima. :o :-?
Možda :mrgreen:
Locked