Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#68376 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Velkoski wrote:Samo nek' se meću poluekskluzive na forume

http://sportavaz.ba/clanak/12556/ikande ... tomirovica

:mrgreen:
http://sport1.ba/fk-sarajevo-harmony-ik ... spendovan/

Pa nije valjda da i vi prepisujete "poluekskluzive" :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#68377 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Sah - mat. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68378 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Sve ima svoje zašto :mrgreen:
supercali

#68379 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by supercali »

Ma kod tebe se vijesti mjenjaju u minuti
To ti je izgovor za svaku fulu kao npr sa povratkom stepanova
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68380 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Jebiga, ne preostaje ti ništa nego da mi ne vjeruješ. :mrgreen: I ako mi je to jedina fula, onda je procenat fula na nekih 1%, što nije loše :zjev: :mrgreen: Recimo ti imaš mnogo viši :mrgreen: Niđe tog novog SD-a? :(

Ikande možda i nije suspendovan, ali s obzirom na to da zvanične informacije nema, onda postoji upitnik, jbg.
1946--1987

#68381 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Sve za klik :mrgreen:
Logovan

#68382 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ne možemo mi bez suspenzija. :oops: :D
sencobih

#68383 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Ahmo nije odavno suspendovan :mrgreen:
supercali

#68384 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by supercali »

Velkoski wrote:Jebiga, ne preostaje ti ništa nego da mi ne vjeruješ. :mrgreen: I ako mi je to jedina fula, onda je procenat fula na nekih 1%, što nije loše :zjev: :mrgreen: Recimo ti imaš mnogo viši :mrgreen: Niđe tog novog SD-a? :(

Ikande možda i nije suspendovan, ali s obzirom na to da zvanične informacije nema, onda postoji upitnik, jbg.
pa imam i ja jednu gresku za sada
al opet rekao sam da ce biti SD nisam rekao odmah
vjerovatno traze profesionalnu osobu sa referencama a ne ko se javi na konkurs
ziv bio pa vidio
Cossack

#68385 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

supercali wrote:
Velkoski wrote:Jebiga, ne preostaje ti ništa nego da mi ne vjeruješ. :mrgreen: I ako mi je to jedina fula, onda je procenat fula na nekih 1%, što nije loše :zjev: :mrgreen: Recimo ti imaš mnogo viši :mrgreen: Niđe tog novog SD-a? :(

ziv bio pa vidio
Biće i AFH full natrkriven, samo neće u ovoj dekadi... :mrgreen:
supercali

#68386 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by supercali »

Cossack wrote:
supercali wrote:

ziv bio pa vidio
Biće i AFH full natrkriven, samo neće u ovoj dekadi... :mrgreen:
ja govorim o periodu do kraja sezone a ne o vremenskom periodu od 10 godinai vise
Logovan

#68387 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

http://scsport.ba/vijesti/jaksic-mozda- ... evo/102157
Zvorničane uhvatila euforija, najavljuju pobjedu. :skoljka:
leo karan

#68388 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Mogu samo da kažem da je Miodrag Jesic Tito.
Sad za sad. Prepoznao rak ranu, odstranio ekipicu hladno da može čovjek Radit svoj posao i evo rezultata. Sad će i ovaj debil Ikande da dobije nogu.
Otpast će ovdje još igrača, a i treba da otpadnu. Napokon smo dočekali da im neko stane u kraj.
Tek sad se vidi koliko su prijašnje treneri bili nesigurni, nisu htjeli da talasaju. U suštini bili su tu samo da uzmu pare, a rezultat ako naprave, dobro i jest.
nebitan lik

#68389 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

leo karan wrote:Mogu samo da kažem da je Miodrag Jesic Tito.
Sad za sad. Prepoznao rak ranu, odstranio ekipicu hladno da može čovjek Radit svoj posao i evo rezultata. Sad će i ovaj debil Ikande da dobije nogu.
Otpast će ovdje još igrača, a i treba da otpadnu. Napokon smo dočekali da im neko stane u kraj.
Tek sad se vidi koliko su prijašnje treneri bili nesigurni, nisu htjeli da talasaju. U suštini bili su tu samo da uzmu pare, a rezultat ako naprave, dobro i jest.
Prijasnji treneri nisu bili treneri vec su se ucili na nama to je razlika
north

#68390 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Ne bih ga još zvao Titom, da na proljeće ne bi pojeli slova, ali vidi se čvrsta ruka i mnogo ozbiljniji rad, to se ne može sporiti...bilo bi to daleko bolje, da imamo jaču ekipu, ali dobro, mislim da u zadnje vrijeme se izvlači skoro max.iz onoga sa čim raspolažemo...Mišljenja sam da on ne bi izgubio ni derbi i u Kaknju da su te utakmice došle nešto kasnije, a ne na samom početku njegovog mandata, kada nije ni znao šta ga je snašlo, trebalo je čovjeku vremena da vidi sa kakvom bandom raspolaže, i da se neke stvari moraju dovesti u red tako što ćeš zadužiti govnjivu motiku......Na ovakvim gostovanjima smo se gotovo po pravilu patili i često kiksali (Gradačac i još poneko gostovanje su rijetki izuzeci), a sada te ni kaljuža ne može spriječiti ako si pravi da dođeš do pobjede bez velike muke....Naravno, treba uzeti i u obzir da je Drina jedna od 3 najlošije ekipe u ligi i da ovoga ne treba praviti histeriju oduševljenja, ali bila i je prošle godine, kao i neki drugi primjeri gdje se u selima kiksalo i ostajalo bez 3 boda...

Čini se da polako počinjemo ličiti na nešto normalno, malo svježe krvi na proljeće, ali prava pojačanja, i onda bi to moglo možda biti ono što se svi nadamo...
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#68391 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Ma samo govnjiva motka i mrš stoko, pa da vidiš kako se igra. Drago mi je i zbog ove djece koja dobijaju priliku i stiču prevažno iskustvo.

Naredno kolo Travnik klepit...
leo karan

#68392 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

F&N wrote:Ma samo govnjiva motka i mrš stoko, pa da vidiš kako se igra. Drago mi je i zbog ove djece koja dobijaju priliku i stiču prevažno iskustvo.

Naredno kolo Travnik klepit...
Samo oštro, da se zna ko je sef. Opet ponavljam napokon smo dočekali da se stane igračima u kraj. Dosta su vise treneri letili. Sad lete igrači :D

Nemate pojma kako mi je drago. Jedva čekam sad da nabije nogom onu ublehu Ikandea i još neke.
necko_hz

#68393 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by necko_hz »

Pojačanja bordo kluba iz Brazila sutra stižu u Sarajevo

http://sport1.ba/pojacanja-bordo-kluba- ... -sarajevo/
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#68394 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ma neka se jedan od njih dvojice pokaze k'o POJACANJE, drugi neka bude samo ok prinova za rotacije, i PERFEKTNO. :thumbup:

Poslije prvog gola jednog od njih dvojice, ocekujem barem dvije zastave Brazila na tribinama AFH. :D :D :D
mirza_15

#68395 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Ma ja nesto kontam, da je ne znam ti kakva liga treba zabiti vise golova od odigranih utakmica (ovaj jedan zabio 105 u 100 utakmica). S druge strane, nadam se da Jesic zna sta radi, a radio je sa njima. Te dvije cinjenice mi daju nadu da ce biti nesto od ove dvojice. Valjda se necemo razocarati.
Logovan

#68396 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

mirza_15 wrote:Ma ja nesto kontam, da je ne znam ti kakva liga treba zabiti vise golova od odigranih utakmica (ovaj jedan zabio 105 u 100 utakmica). S druge strane, nadam se da Jesic zna sta radi, a radio je sa njima. Te dvije cinjenice mi daju nadu da ce biti nesto od ove dvojice. Valjda se necemo razocarati.
Baš i ja kontam nije lako imati više golova od odigranih utakmica. :-) Kad se sjetim koliko smo se mi puta u ovoj sezoni ispromašivali... :-) Benko, Krste, Bekić i Duljević skupili mali milion promašaja, a sad smo doveli napadača koji zicere ne zna fuliti. Ješić će se naći na velikom udaru, ako se ova dvojica ne budu pokazali. Valjda čovjek zna šta radi.
sencobih

#68397 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

Ne znam kakve su livade tamo gdje su igrali do sada ali sumnjam da moze gore od ove juče u zvorniku.
Danas gledam Palermo i Jajalo igra, pa kontam gdje je on bio ograjisao da dođe kod nas igrati lopte.
Ferid Avdic

#68398 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ferid Avdic »

Stroj-2

#68399 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Kontam nešto što uprava ne zaganja neku tv kuću recimo face tv ili hayat tv i ne naprave dokumentarac o historiji FK Sarajevo od nastanka do danas, ima kvaltetnog materijala, dobar marketing i to u u udarnoj špici.
Phantasy

#68400 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Phantasy »

Stroj-2 wrote:Kontam nešto što uprava ne zaganja neku tv kuću recimo face tv ili hayat tv i ne naprave dokumentarac o historiji FK Sarajevo od nastanka do danas, ima kvaltetnog materijala, dobar marketing i to u u udarnoj špici.
Ne mogu livestream da naprave a ne dokumentarce..
Locked