Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
animus

#67051 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

BHF_Manijak wrote:
jeza u ledja wrote:Ko je pustio ovog manijaka na nas forum? :twisted:
Ja dodjem i kad me ne zovu. :skoljka: :mrgreen:
Nije on nikakav manijak, nego tajni obozavatelj FKS ali ni on nije toga jos uvijek skroz svjestan. :P
alchak.ba

#67052 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by alchak.ba »

Direktor sportskog segmenta je Abdulah Ibrakovic, sve sto je ispod njega na celu sa njim ne stima na najbolje nivou - TACKA.
Cime se ja to branim, ja ti kazem, uzivaj u uvjerenju da mi je Irfan rođak :D i ti i taj sveistiniti koji ti je to rekao :D

Hajd ne spinuj sviju ti :D cuj znaci tu smo :D

Ispadas bas smijesan moj Belmine :D
animus

#67053 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Vrijeme je da se promijeni meta pljuvanja. Ibrakovic je vec odavno van kluba i iako je ostavio dubok trag ipak je previse ponovo ga pljuvati.
Ko je slijedeca zrtva? Trener vec polako preuzima pole position ali on nije toliko uticajan da bude jedina meta. Mozda da se krene malo po Dini.
Situacija je idealna, puno igraca povrijedjeno, izgubljen derbi, losa forma itd.
Tacno treba ovu temu zatvoriti dok se stvari malo ne srede.
alchak.ba

#67054 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by alchak.ba »

Jest jest ja sam pljuvač :D
I to poznati pljuvač uprave, kako loš spin i još jedna laz u nizu, i to od prosijedog starijeg covjeka :D

Otkud to da ja zelim nesto dokazati? Pa ne sluzim se ja lazima ko ti :D i tvoji istinoljubivi sveistiniti mentori :D
Raigor Stonehoof

#67055 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

znaci obrakovic je ubio svata :lol:
Pitarrr82

#67056 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Logovan

#67057 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Trifković je šansu da postane član prve momčadi dobio zahvaljujući dobrim nastupima u Akademiji FK Sarajevo :thumbup:

Sretno Ivane. :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#67058 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

@leskarenje i @alchak, te prepirke na personalnoj osnovi, ako imade zelju za nastavkom toga, prebacite na PP.
jeza u ledja

#67059 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

alchak.ba wrote:Jest jest ja sam pljuvač :D
I to poznati pljuvač uprave, kako loš spin i još jedna laz u nizu, i to od prosijedog starijeg covjeka :D

Otkud to da ja zelim nesto dokazati? Pa ne sluzim se ja lazima ko ti :D i tvoji istinoljubivi sveistiniti mentori :D
rajvosa071, Apocal, wenger, Fojnica - najveci pljuvaci na fksinfo.

ima i drugih, ali ovi se bas isticu. i kad sve naizgled funkcionise kako treba, oni ce naci nesto da ne valja.
jeza u ledja

#67060 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

Sto se tice ovih povreda trbusnog zida, ja nikad cuo za nju, osim u kontekstu u fudbala i nasih medija, a cuo sam i iskusio svasta nesto. I ovo sto citam o tim povredama je da su rijetke, a da oporavak cak i nakon operacije ne traje duze od par mjeseci.
Nije mi nikako jasno, kakve ba tolike "povrede trbusnog zida"?? :-)
jeza u ledja

#67061 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by jeza u ledja »

leškarenje wrote:
jeza u ledja wrote:

rajvosa071, Apocal, wenger, Fojnica - najveci pljuvaci na fksinfo.

ima i drugih, ali ovi se bas isticu. i kad sve naizgled funkcionise kako treba, oni ce naci nesto da ne valja.
Pogađaj ko je Irfan od pobrojanih :P
ma znam ko je :D .
ne znam je li to tacno sto tvrdis, ali bilo ko ko smatra da je irfan redzepagic neka pozitivna licnost u skorijoj historiji fks za mene je sumnjiv.
ZonFon

#67062 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Sad igracima treba jaca i veca podrska, vise nego ikad.
Stroj-2

#67063 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

ZonFon wrote:Sad igracima treba jaca i veca podrska, vise nego ikad.
Vala se davala podrška i više nego što su zaslužili, pa nam vratiše na derbiju baš dušmanski... Nek stisnu malo zube i muda, i nek počnu igrat za šta su plaćeni, podrška je uvijek tu...
ZonFon

#67064 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Stroj-2 wrote:
Vala se davala podrška i više nego što su zaslužili, pa nam vratiše na derbiju baš dušmanski... Nek stisnu malo zube i muda, i nek počnu igrat za šta su plaćeni, podrška je uvijek tu...
Ma nije ni meni do podrse igracima kao osobama, nego iskljucivo u cilju da moj klub osvoji nova 3 boda a iza toga opet nova tri boda i tako sto vise puta u cilju osvajanja titule. Igraci k'o ljudi su takvog bezmudog, pickastog, bezobrasnog karaktera da bi ih poljuno u facu ali ja nisam takav, jbg. "Ljubav za tebe mjere nema" ma ko god i kako god igrao.
Fabricio

#67065 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Fabricio »

Logovan wrote:
Trifković je šansu da postane član prve momčadi dobio zahvaljujući dobrim nastupima u Akademiji FK Sarajevo :thumbup:

Sretno Ivane. :thumbup:
Jel do mene, fakat nisam upratio sta je sa ostrakovicem??? Ima li ga igdje? Doduse kako je branio onih par tekmi ovaj mali ne moze bit nista gori :)
1946--1987

#67066 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Ujeba mi ova vijest za mateja bracno putovanje u pidzu materinu zao mi zene, ima da trpi narednih 5 dana :|
sencobih

#67067 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

1946--1987 wrote:Ujeba mi ova vijest za mateja bracno putovanje u pidzu materinu zao mi zene, ima da trpi narednih 5 dana :|
Nek je tebi hairli, a i Matej ce se oporaviti aBd.
Ned071

#67068 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ned071 »

alchak.ba wrote:Ja cu ti reci u oci ko sam kad se vidimo :)
Nije mentor, nego rođak :D
I branim ga smao u dijelu davanja SVOJIH para, a i cinjenice da licence dvije godine ne bi vidjeli da on to nije rijesio SVOJIM parama.

O ti fini koji nikad nikog ne prozivas :D

P.S. Pozdravi i ti svog mentora :D
P.P.S. Sad skontah da prozivas licemjere koji imaju neke koristi i bla bla bla trač.... e daj sad dokaze za mene da imam neke koristi jer mene prozivaš :D
Pratim malo sta pricate... Mislim da bio red kad spominjes davanje para da kazes da su i. r. sve pare koje je dao uredno vracene. A da ima jos nekih racuna koji su dobro prenapuhani... Al valjda se i to nekad porefena...
Stroj-2

#67069 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

leškarenje wrote:
Stroj-2 wrote:
Zar ne igraju za ono za sta su placeni ili ti ne pikas u to trofeje :shock: izgleda da i ti sudis na osnovu par tekmi,medju kojom je derbi :P pa ti isti su prosle godine pobucali malene,jesu li tad valjali :skoljka:
Prošle godine leško, prošle godine... Pikam ja trofeje, al vazda može i mora bolje :izet:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#67070 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Banned user for reason “vrjedjanje drugog forumasa, i neprikladan nacin komunikacije.”-7dana-
» leškarenje

alchak.ba

#67071 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by alchak.ba »

Ned071 wrote:
alchak.ba wrote:Ja cu ti reci u oci ko sam kad se vidimo :)
Nije mentor, nego rođak :D
I branim ga smao u dijelu davanja SVOJIH para, a i cinjenice da licence dvije godine ne bi vidjeli da on to nije rijesio SVOJIM parama.

O ti fini koji nikad nikog ne prozivas :D

P.S. Pozdravi i ti svog mentora :D
P.P.S. Sad skontah da prozivas licemjere koji imaju neke koristi i bla bla bla trač.... e daj sad dokaze za mene da imam neke koristi jer mene prozivaš :D
Pratim malo sta pricate... Mislim da bio red kad spominjes davanje para da kazes da su i. r. sve pare koje je dao uredno vracene. A da ima jos nekih racuna koji su dobro prenapuhani... Al valjda se i to nekad porefena...
Samo sam spomenuo sta je Irfan pozitivnu uradio, jer me ovaj fini ciko prozvo da mi je idol. Ne sumnjam da je vracen svaki dug. I sumnjam da nije bilo marefetluka sa njegove strane. Nazalost smo bili u situaciji gdje se disalo na slamku pa se vjerovatno prihvatalo svasta sto je stetilo klubu. Nazalosy. Takodjer treba spomenuti Mirzu koji je bio uvijek prvi na potpisu kad je trebao reprogram, doke je Zeka zajebavo.

Evo ispade wenger Irfan, jer znam da to Apocal i Fojnica nisu :D
alchak.ba

#67072 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by alchak.ba »

leškarenje wrote:

Pa jesi, sam si to napisao u nekom postu prije. Nemoj ti spinovati, nisam rekao da želiš već da trebaš dokazati vezu sa Irfanom...
Haveru pokaži se ko si, mojne te šuplje u svakom postu o meni... daj da vidim ljubitelja lika i djela Irfana Redzepagica, nemoj biti hinja :zzzz:
kako da dokazem svoju vezu sa Irfanom bolan ne bio? Procitas li ti sta pises prije nego posaljes send?

O ti koji ne lazes, koji ne prozivas, o ti koji samo istinu zboris i istinom se dojis na izvoru istine :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#67073 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Nema potrebe da mu repliciras, covjek je dobio ban. Kada se vrati, nastavite prepirku, a taj licni segment rasprave ostavite za PP.
alchak.ba

#67074 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by alchak.ba »

Tek sad skontah. Izvinjavam se svima, ipak nisam mogao sutiti na presmjesne lazi. Vozdra
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#67075 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

8-) 8-) 8-)

Image
Locked