Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
nebitan lik

#66801 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Org wrote:Meni nije jasno kako ne kontate da je danas presudilo to sto je komšinice onaj matematičar naložio ko da će u rat. oni su igrali na 200% svojih mogućnosti. To može proći na jednoj utakmici. Liga je maraton i mislim da to Jesic zna, ne sekiram se previše, za par kola sve će doći na svoje mjesto.
Njihovi u 60 toj minuti su se norili za vazduh i onda pocinje valjanje,steta sto je pauza jer oni nebi mogli hodat sljedecu tekmu
maraccana

#66802 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by maraccana »

.
Last edited by maraccana on 26/07/2016 01:31, edited 1 time in total.
1946--1987

#66803 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Hocemo l' halalit Jesi, ja mu halalim :D
uputio je iskreno izvinjenje :D

treba dati podrsku jednom treneru ba, bez obzira na poraz.Treba nam kontinuitet na klupi konacno
nebitan lik

#66804 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

1946--1987 wrote:Hocemo l' halalit Jesi, ja mu halalim :D

treba dati podrsku jednom treneru ba, bez obzira na poraz.Treba nam kontinuitet na klupi konacno
Imal kakva izjava osim ova sa moje tv Jesica to gdje se izvinjava? On trenutno nije u stanju da odma skonta ko i kako radi na terenu i svlacionici odma.i ima trenutno sta ima,al ako poludi gurnuce juniore a ove ce na tribine poslat to je sigurno,kad je mogao pola ekipe Partizana na transfer listu stavit i to najbolje moze i nase baletane
1946--1987

#66805 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

nebitan lik wrote:

Imal kakva izjava osim ova sa moje tv Jesica to gdje se izvinjava? On trenutno nije u stanju da odma skonta ko i kako radi na terenu i svlacionici odma.i ima trenutno sta ima,al ako poludi gurnuce juniore a ove ce na tribine poslat to je sigurno,kad je mogao pola ekipe Partizana na transfer listu stavit i to najbolje moze i nase baletane
sad na bht ona emisija.
sto se toga tice, nemam nikakav problem sa tim ako ce pojedincima stati u kraj.
Cossack

#66806 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Ne znam zašto ali mene ovaj poraz uopšte nije nasikirao. Za prvim zaostajemo 3 boda što uopšte nije puno. Zrinjski mora dobiti malene tako da tu očekujem da se vrati razlika. Dobili na seljačku ho-ruk taktiku jesu i ja im čestitam. Idemo dalje.
leo karan

#66807 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

nebitan lik wrote:

Ovi nasi ne bi na utakmice ni dolazili, toliko ih zanima FCS.
To bi dernecilo svaki dan, stadion ih ne bi vidio.
1946--1987

#66808 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

Cossack wrote:

Ne znam zašto ali mene ovaj poraz uopšte nije nasikirao. Za prvim zaostajemo 3 boda što uopšte nije puno. Zrinjski mora dobiti malene tako da tu očekujem da se vrati razlika. Dobili na seljačku ho-ruk taktiku jesu i ja im čestitam. Idemo dalje.
isti sam ti, malo sam se iznervirao u toku utakmice i tik poslije ali sad sam puno mirniji jer gledam malo dalje od derbija.Jesmo izgubili derbi ali pred nama je buducnost, klub bez repova, bez dugova, sa modernim kampom uskoro, sa bogatim vlasnikom, ne moze ici dole nego samo gore.Sto se njih tice, vec od sljedece utakmice im je opet pad, seljacki se nafurali na sampiona dobili i onda opet skidanje gaca.
Kad se glava malo ohladila gledam stvari realnije, jebo te derbi nek mi donesu titulu i vjecnu vatru opet.

:D
ps. nadam se X-u sljedece kolo u mostaru uz nasu pobjedu protiv veleza :D
Last edited by 1946--1987 on 04/10/2015 22:55, edited 1 time in total.
gold'n'brown

#66809 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Da smo bili losi, bili smo. Da su oni trebali imati 5 zutih nakon prvih 20 minuta, trebali su. Mislim da bi tada situacija bila malo drugacija, jer ne bi smjeli imati krvnickih startova.

Naravno da Jesicu treba pustiti da radi. Ako i njega smjenimo prije kraja sezone, ja mislim da nijedan ozbiljniji trener narednih 5 godina nece htjeti preuzeti ovu ekipu.

Druga stvar, Sarajevo na svom terenu mora organizovati derbi koji ce liciti na utakmicu, a ne na koridu. Ovakve utakmice, kao sto su derbiji od rata pa na ovamo nema ni u jednoj iole ozbiljnijoj ligi. Svaki put imamo minimalno dva prekida od po 10 minuta radi jebenih bakljada, onda se u to sve upetlja izlezavanje igraca. Pri tome se igraci hlade na terenu i totalno ispadaju iz ritma. Danasnja igra se moze donekle i opravdati ovakvom situacijom. Ovo nije bi profesionalni fudbal nego cirkus. Meni je ova danasnja utakmica bila skoro pa negledljiva.
nKrkan

#66810 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Ruku u vatru da će uprava ubrzat otvaranje kampa , nešto mi smrdi da ću u petak čitat na klixu "Kamp kao iz raja Kusturica :U svakom pogledu napredujemo" FOTO + VIDEO.
Cossack

#66811 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

nKrkan wrote:Ruku u vatru da će uprava ubrzat otvaranje kampa , nešto mi smrdi da ću u petak čitat na klixu "Kamp kao iz raja Kusturica :U svakom pogledu napredujemo" FOTO + VIDEO.
A to kao neki problem? :-)
Capajebo

#66812 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Capajebo »

Utakmicu smo izgubili prije nego sto je i pocela. Cak nije TOLIKO kriv ni Jesic, nego samo igraci.
Ja samo ne mogu da razumijem, niti cu ikada moci, da te neko udara krvnicki non stop a da mu ti niti jednom skoro ne vratis?!
Vec sam negdje napis'o, ja bi onom Beganovicu nogu iz kuka izvalio u 6oj minuta nakon onih par krvnickih startova na igraca (nije ni gledao loptu, vec samo da pokaze "dobit ce te batine").
Nabijem svakog igraca na kurac dok ne bude spreman da se i pobije na terenu ako je to potrebno.

Sto se tice takticke postavke Jesic je imao par fula koje su nas na kraju i kostale utakmice.
Po nekom mom vidjenju morali smo poceti sa Kallasijem na beku, Am. Bekicem na mjestu Okica i Kovacevic umjesto igraca manje na sredini terena.
Velkoski skroz nedefinisana pozicija, imao sam osjecaj da ni on sam nije znao sta treba da igra, niti u kojem pravcu da se krece i razvlaci protivnicku odbranu, sto bi mu kao trebao biti zadatak.
Nas, trenutno, jedini fudbalski inteligentan igracu u sredini je Rustemovic. Jedini zna da postoji i kretnja bez lopte, i da je cak i vaznija nego kretanja sa loptom. Samo sto je nazalost bio prinudjen "kombinovati" sa pokusajem od igraca Radovcem.
Ako vec moramo imati neki "projekat kluba" to definitivno nije Radovac, zasto ne probati sa Mihojevicem. Sigurno ne bi bili u minusu, jedino mozemo biti u plusu.

Ovaj tim nece napredovati sve dok su u prvih 11 Tatomirovic, Puzigaca i Radovac. Ovo ne govorim zbog kojekakvih "klanova", to me ne zanima, vec jednostavno sto su to fudbalski ograniceni igraci i kojima je FK Sarajevo vrh karijere.
Da je Stepanov jeb'o mater svima u klubu, pocevsi od cistacice do predsjednika, 3 puta je bolji igrac i karakter od Tatomirovica.
Nadam se da ce Jesic malo bolje upoznati ekipu u prestojecoj pauzi, pa da mozemo ocekivati neko poboljsanje protiv Veleza gdje ima idealnu priliku za vracanje na pravi put.
pinokio04

#66813 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pinokio04 »

Govnari mrtvi, pičkurine, ne treba ih bw više dolaziti gldati niti podržavati ko ih jebe.
Nema to karaktera ni pod nokat. Ovo što su nam danas priredili, je fujj, sramota, tuga i čemer. Nezalaganje totalno. Da smo bogdom primili 4 komada kolko smo realno trebali ja bi bio sretan. Jebem ja njima sve, neće oni vise mene vidjet dugo na tribinama, gori smo mi majmuni ato idemo da im dajemo fanaticnu podrsku
nKrkan

#66814 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nKrkan »

Cossack wrote:
nKrkan wrote:Ruku u vatru da će uprava ubrzat otvaranje kampa , nešto mi smrdi da ću u petak čitat na klixu "Kamp kao iz raja Kusturica :U svakom pogledu napredujemo" FOTO + VIDEO.
A to kao neki problem? :-)
Nije u normalnim okolnostima , a oni ce to ili nesto slicno tome uradit samo da se sto manje prica o ovako pičkastom pristupu u utakmicama.
Objektivni navijac

#66815 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Objektivni navijac »

nebitan lik wrote:

:mrgreen:
Sve zavisi kolike su ovlasti. Da li je trener ili menadzer i ako i jeste,koliko ce mu se petljati i uslovljavati ga.
No,od Jeshe Kasapina se ne moze puno ocekivati. Njegov CV je jacine probusenoga kurtona. Uzeti ce nesto para i razguliti za Beograd. Likovi iz uprave ,ce se ugraditi i cirkus ide dalje. Ko vjeruje da on moze,zeli i zna nesto uraditi ili je jako,jako naivan ili je dio tala.
Kad je Blazevic dosao u Slobodu,na prvom treningu je otjerao pola tima :mrgreen: Dok ovaj nesretnik za tako sta nema ni muda,ni znanja. No,veseli me jedna istina : Nece Jesha Kasapin dugo gaziti travu na Kosevu :mrgreen:
nebitan lik

#66816 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Capajebo wrote:Utakmicu smo izgubili prije nego sto je i pocela. Cak nije TOLIKO kriv ni Jesic, nego samo igraci.
Ja samo ne mogu da razumijem, niti cu ikada moci, da te neko udara krvnicki non stop a da mu ti niti jednom skoro ne vratis?!
Vec sam negdje napis'o, ja bi onom Beganovicu nogu iz kuka izvalio u 6oj minuta nakon onih par krvnickih startova na igraca (nije ni gledao loptu, vec samo da pokaze "dobit ce te batine").
Nabijem svakog igraca na kurac dok ne bude spreman da se i pobije na terenu ako je to potrebno.

Sto se tice takticke postavke Jesic je imao par fula koje su nas na kraju i kostale utakmice.
Po nekom mom vidjenju morali smo poceti sa Kallasijem na beku, Am. Bekicem na mjestu Okica i Kovacevic umjesto igraca manje na sredini terena.
Velkoski skroz nedefinisana pozicija, imao sam osjecaj da ni on sam nije znao sta treba da igra, niti u kojem pravcu da se krece i razvlaci protivnicku odbranu, sto bi mu kao trebao biti zadatak.
Nas, trenutno, jedini fudbalski inteligentan igracu u sredini je Rustemovic. Jedini zna da postoji i kretnja bez lopte, i da je cak i vaznija nego kretanja sa loptom. Samo sto je nazalost bio prinudjen "kombinovati" sa pokusajem od igraca Radovcem.
Ako vec moramo imati neki "projekat kluba" to definitivno nije Radovac, zasto ne probati sa Mihojevicem. Sigurno ne bi bili u minusu, jedino mozemo biti u plusu.

Ovaj tim nece napredovati sve dok su u prvih 11 Tatomirovic, Puzigaca i Radovac. Ovo ne govorim zbog kojekakvih "klanova", to me ne zanima, vec jednostavno sto su to fudbalski ograniceni igraci i kojima je FK Sarajevo vrh karijere.
Da je Stepanov jeb'o mater svima u klubu, pocevsi od cistacice do predsjednika, 3 puta je bolji igrac i karakter od Tatomirovica.
Nadam se da ce Jesic malo bolje upoznati ekipu u prestojecoj pauzi, pa da mozemo ocekivati neko poboljsanje protiv Veleza gdje ima idealnu priliku za vracanje na pravi put.
Jedino je Tatomorovic vratio nakon krvnickog starta sa ledja onom Pjevcu,i Benko se udarao,a Hebibovicu i Radovcu,Okicu i Velkoskom samo stavi nekakve mesare koji veze nemaju da im opsuju i lupe ih malo oni se useru i nema ih nigdje! Zato Krupinac i Zuka su bili majstori za te stvari!
1946--1987

#66817 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 1946--1987 »

jeste ,sjetio se da udara u 98. i 101. minuti, udarao je drama tad a ovi jedva docekali da se izlezavaju
nebitan lik

#66818 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Objektivni navijac tvoje misljenje mi je vazno kao i vremenska prognoza u Zimbabveu! Inace taj Jesic ima bolji CV od svih trenera koji su nas trenirali i od svih njih zajedno vise titula,i to je CV probusen kurton?
leo karan

#66819 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

AKo nama navijacima moze biti utjeha, makar su pickice dobile batine na terenu danas.
I nek su ih isprebijali mulalicevi puleni.
To sto nasim igracima moze pod kozu stati da ih klinci beganovic i memija tuku jasno govori kakvu ekipu imamo.

Dobro napisa kolega ovdje, na terenu su postojali kurac i picka. Ishod moze biti samo jedan.

Kud im noge ne polomise.
Zene bi hrabrije odigrale.
nebitan lik

#66820 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Imate dva zanimljiva klipa na sc u jednom gdje Delac legenda pozdravlja Manijake hahah a u drugom Malboro nesto prijeti nasem djetetu i curici Radovcu
Maharadza

#66821 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

1946--1987 wrote:jeste ,sjetio se da udara u 98. i 101. minuti, udarao je drama tad a ovi jedva docekali da se izlezavaju
Ma jednostavno toliko glup lik da je to za ne povjerovati! :-)
Chavez Presidente

#66822 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Chavez Presidente »

Obuca9 wrote:Bravo Ibrakoviću na izboru trenera. A posebno bravo na selektiranju ekipe. Ganjas rezultat, a osim Bekića nemaš koga uvesti sa klupe.

Konju rumeni jebem ti dan kad ti put u Šeher pokazaše.
:lol: :thumbup:

Kako ste strucnjaci hahaahahhaha

Samo lijepu nam ekipu sastavi zloglasna seoska varalica IbRak, klasicni kvalitetni otpad i smece :D Poluraspali strumfovi odrzali fudbalski cas jadnim divovima svemira i galaksija hahahaha. Sad ce sarplaninac IbRak kupiti par tekmi, nista ne brinite, od kad nema funkciju lakse mu ide posao :wink:
Ima li gdje Dine, princa iz parka, nesto nam se usutio :D
Koshpa

#66823 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Koshpa »

Hajd sta se sekirate zbog jednog poraza duga je sezona a vratit cemo im na proljece troduplo :D
nebitan lik

#66824 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by nebitan lik »

Chavez Presidente wrote:
Obuca9 wrote:Bravo Ibrakoviću na izboru trenera. A posebno bravo na selektiranju ekipe. Ganjas rezultat, a osim Bekića nemaš koga uvesti sa klupe.

Konju rumeni jebem ti dan kad ti put u Šeher pokazaše.
:lol: :thumbup:

Kako ste strucnjaci hahaahahhaha

Samo lijepu nam ekipu sastavi zloglasna seoska varalica IbRak, klasicni kvalitetni otpad i smece :D Poluraspali strumfovi odrzali fudbalski cas jadnim divovima svemira i galaksija hahahaha. Sad ce sarplaninac IbRak kupiti par tekmi, nista ne brinite, od kad nema funkciju lakse mu ide posao :wink:
Ima li gdje Dine, princa iz parka, nesto nam se usutio :D
Pa za tebe i takve je bas princ,nema.on sta da cuti iradio je vise za Sarajevo nego sve uprave! Koliko smo ono cekali titulu a on je donese nakon par godina,i neka ce Ibrak kupit ako big da sve u inat slinama,baljkovim.pulenima i takvim kao.ti cao cao vozdrica
mgogic

#66825 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mgogic »

Nama trebaju jedno 5-6 psihologa da rade sa igracima po 8 sati dnevno! Ne moze me niko ubijediti da su to losi igraci - sigurno nisu losiji od Zeljinih igraca, da jebe jez jeza! Ali jbg kad nisu uredni u vugla...sve neke frustracije, krize, padovi mentalni - da Bog dragi sacuva...

A treneru treba dati mjesec dana fore - kad moze 100 dana se dati vladi, moze i treneru 30 jbg! Pa da vidimo na cemu smo...sva sreca pa ide pauza, da se konsoliduje ekipa, i da se stvari malo sloze...godice nam ko Juventusu aBd!
Locked