Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wannabe_ultra wrote:dolazi nam iz ofk beograd jedan igrac, a drugi iz novog pazara
oba su prosli omladinsku skolu c. zvezde i igrali po jednu utakmicu za mladu reprezentaciju srbije ali su ih povrede usporile da potpisu jake ugovore u ligama petice.
Nego, o kojim igracima se radi? Ili barem, koje pozicije igraju?
Mislim da nema vise potrebe da se misimovic spominje na ovoj temi. Nije bilo potrebe ni prije, ali eto hajde...
Ima istine oko Misketa, nije sve tako crno, e sad hoce li nasi uspjeti naci zajednicki jezik sa njim, to ostaje da se vidi.
Takodjer, u pregovorima smo sa jednim bivsim reprezentativcem, vrlo je moguce da ce nam doci dvojica iz Cardiffa.
Last edited by -LIBERO- on 08/12/2013 21:38, edited 1 time in total.
Reason:Edit: Nemoj o "konama". Hvala.
wannabe_ultra wrote:dolazi nam iz ofk beograd jedan igrac, a drugi iz novog pazara
oba su prosli omladinsku skolu c. zvezde i igrali po jednu utakmicu za mladu reprezentaciju srbije ali su ih povrede usporile da potpisu jake ugovore u ligama petice.
Grahovac, Misimović...who is next? Što duže nas uprava duže držala u neizvjesnosti mahala će više da licitira sa imenima....najbolje bi bilo da nam skrate muke, da u narednoj sedmici dovedu dvojicu novih i kažu to je to što se tiče prelaznog roka....da završimo sa ovom temom, nekada zvuči i simpatično, ali bogami nekada i nervira, bilo da neko ozbiljno misli ili se zajebaje A neka mi je šuha, da će naredne hefte nešto biti....ne znam ništa odmah da se razumijemo
Za ove iz Cardiffa je prica vec odavno. Dvojica ili trojica. Bar bilo aktuelno prije 15-20 dana. U ovom periodu sam i ja u frci tako da se ne stignem posteno "nakahvenisati"
Trebaju doci u "paketu" sa Tanom. Nisu prvotimci, cesto nisu ni na klupi ali obojica/sva trojica imaju premijerligaske minute ove sezone.
Oko Misketa, bivseg reprezentativca i ostalih jakih pojacanja fakat ne znam nista. Ali kao sto rekoh, zadnjih 15-20 dana i sam sam u frci tako da nisam imao vremena da se posvetim situaciji u klubu i mahalanju.
Opetja033 wrote:Za ove iz Cardiffa je prica vec odavno. Dvojica ili trojica. Bar bilo aktuelno prije 15-20 dana. U ovom periodu sam i ja u frci tako da se ne stignem posteno "nakahvenisati"
Trebaju doci u "paketu" sa Tanom. Nisu prvotimci, cesto nisu ni na klupi ali obojica/sva trojica imaju premijerligaske minute ove sezone.
Oko Misketa, bivseg reprezentativca i ostalih jakih pojacanja fakat ne znam nista. Ali kao sto rekoh, zadnjih 15-20 dana i sam sam u frci tako da nisam imao vremena da se posvetim situaciji u klubu i mahalanju.
zavaljuta je ti neofirno, taman se raja usutila, sad ide seciranje kardifovog rostera...
Kak bi trebao brkonja da stigne, haj nam to razmahalaj
Do sredine januara bi sve trebalo biti gotovo: njegov dolazak, prezentacija, presica, predstavljanje, detalji, pare na racunu, itd.
Tacne ili okvirne datume fakat ne znam.
Nema zakon veze.
Zakon u svakom slucaju nece proci do tada, tj nema sanse da prodje sve procedure u tako kratkom vremenskom roku. Al isto tako vrlo vjerovatno ce biti usvojen. Koliko sam upoznat oni uslovi su vise bili Tanov test sposobnosti uprave nego stvarni. U svakom slucaju zadovoljan je angazman nasih.
Nema zakon veze.
Zakon u svakom slucaju nece proci do tada, tj nema sanse da prodje sve procedure u tako kratkom vremenskom roku. Al isto tako vrlo vjerovatno ce biti usvojen. Koliko sam upoznat oni uslovi su vise bili Tanov test sposobnosti uprave nego stvarni. U svakom slucaju zadovoljan je angazman nasih.
prema mojim saznanjima nije bas tako....
jerbo, ne bi se pravila radna grupa sa nekim nasim ljudima u istoj
Nema zakon veze.
prema mojim saznanjima nije bas tako....
jerbo, ne bi se pravila radna grupa sa nekim nasim ljudima u istoj
Nismo se skontali.
Nama je od krucijalne vaznosti da se ovaj zakon donese. I sa Tanom i bez Tana ovaj zakon je nama vrlo bitan. Evo konkretnog primjera (a i dokaza da zakon nije bio Tanov uslov):
vecina love koju ce Tan unijeti (a radi se o milionima) otici ce na saniranje dugova. Da je taj zakon vec donesen, mi bi bili mirni i mogli bi tu lovu preusmjeriti na infrastrukturalno-sportski aspekat. Ovako ce vecina love otici na ranije dugove.