Robert Jarni, hrvatski nogometni stručnjak, predstavljen je danas kao novi šef Stručnog štaba FK Sarajevo. Ovaj bivši igrač Real Madrida, Juventusa, reprezentacija Jugoslavije i Hrvatske, sa Bordo timom potpisao je ugovor na godinu i pol.
klix.ba
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Cossack wrote:"Volim da radim kako mislim da je najbolje i ako pogriješim, priznaću to uvijek. Igrač u mom timu može pogriješiti jednom, dvaput, ali triput ne smije pogriješiti niko'', naglasio je novi trener Sarajeva.
Kada vidi Karichevu okretnost, Osmanagićevu lucidnost i Tatkove centaršuteve odmah će mijenjati trenersku filozofiju!
Muhamed Đakmić wrote:Znate šta, nije ni Pape imao Bog zna kakvo vrhunsko iskustvo kad je preuzeo reprezentaciju, pa je napravio najveći uspjeh u njenoj historiji. Nekad je potrebno i da se neke stvari poklope, nije dovoljno samo trenersko znanje.
Ne govorim da će Jarni biti kao Pape, ali se nadam da će u startu dobiti podršku svih nas.
Muhamed Đakmić wrote:Ma svakako, ali eto, nadam se da neće istok od početka polusezone biti u elementu
Cossack wrote:"Volim da radim kako mislim da je najbolje i ako pogriješim, priznaću to uvijek. Igrač u mom timu može pogriješiti jednom, dvaput, ali triput ne smije pogriješiti niko'', naglasio je novi trener Sarajeva.
Kada vidi Karichevu okretnost, Osmanagićevu lucidnost i Tatkove centaršuteve odmah će mijenjati trenersku filozofiju!
leo karan wrote:Ma mi smo nevjerovatni ba.
Fakat, nije se rodio ko bi nama ugodio.
To se definitivno na nas moze primijeniti. Jesmo naopaki u pm.
Jel nam iko ikad valjao?
Vjerujte mi to je jedan od razloga sto ne mozemo naprijed, pa vi vidite.
Po meni je vazno ove godine uzeti kup ili titulu, uglavnom neki pehar.Muhamed Đakmić wrote:Ja bih rekao da je najveći problem što je apsolutno svakom treneru uslov titula u roku od godinu dana ili noga u suprotnom
Nema se vremena kreirati ništa, odmah rezultat u prvom planu. Isto da imamo sto titula pa nam sad problem što je nismo uzeli od 2007
Meni je ok, ali mi se nedavno isto desilo pa sam ponovo ukucao password iz maila.kokuz_sa wrote:Imal ko problema sa fksinfo?
Nece da se loguje..kao trazi da se upise onaj cod sa slikuce..a sliku ne prikazuje ni na jednom browseru
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
leo karan wrote:Ma mi smo nevjerovatni ba.
Fakat, nije se rodio ko bi nama ugodio.
To se definitivno na nas moze primijeniti. Jesmo naopaki u pm.
Jel nam iko ikad valjao?
Vjerujte mi to je jedan od razloga sto ne mozemo naprijed, pa vi vidite.
Pa uprava, a ni navijači nikad nisu pokazali strpljenje za TU sezonuPitarrr82 wrote:Nije frka, moze i ova sezona, problem je sto mi tu frazu ponavljamo vec nekoliko sezona tako da bi TA sezona nekad morala i doci
Muhamed Đakmić wrote:Pa uprava, a ni navijači nikad nisu pokazali strpljenje za TU sezonuPitarrr82 wrote:Nije frka, moze i ova sezona, problem je sto mi tu frazu ponavljamo vec nekoliko sezona tako da bi TA sezona nekad morala i doci![]()
Šta ako Jarni lupam uzme osam tekmi i tri poiksa, ostanemo drugi na tabeli? Je l' i tad noga treba?
I po meni isto, uzmemo titulu ili kup i biće dobro. Samo da nas hoće više pročepiti sa trofejima.Ripicipi wrote:Po meni je vazno ove godine uzeti kup ili titulu, uglavnom neki pehar.Muhamed Đakmić wrote:Ja bih rekao da je najveći problem što je apsolutno svakom treneru uslov titula u roku od godinu dana ili noga u suprotnom
Nema se vremena kreirati ništa, odmah rezultat u prvom planu. Isto da imamo sto titula pa nam sad problem što je nismo uzeli od 2007
tako je paša, samo u kost.Dr. Kuca wrote:Ima haman 4 mjeseca da spremi ekipu, ako ne osvoji titulu, neka se kupi. Za 4 mjeseca moze se rodit.