A sta, kao husref je bio garancija da nema potrebe igrati na 'mozda'?? on je kao bio neka sigurica jel?tataćusak wrote:Ma ja sam prvi bio za "možda" promjenu trenera. Naša ekipa - igra nije imala ni glavu ni rep. Jednostavno igrali smo preloše. Mladi igrači koje smo doveli i koje smo izbacili iz svog pogona pod Husrefovim vodstvomnisu napredovali. Sve su to stveri zbog kojih je on trebao da ode ali KOCKATI se sa Jarnijem je samoubistvo. Možda i ubodu ali mi nismo klub za MOŽDAomega369 wrote:ne znam, mozda se pokaze da je bolji. a siguran sam da se mogao dovesti 'bolji' da bi ga doveli
na kraju, sta znaci bolji i koja ti je garancija da nekoj ko je 'bolji' da ce to na terenu i pokazati? pa nemojte zezati.
pa jarane moj, ako cemo biti iskreni ja da sam vodio klub toliko dugo i toliko puta kao on i ja bih imao najmanje jednu titulu osvojenu. kao neko ko ima toliko iskustva kao on, on je MORAO u par kola odmah pokazati da je BOLJI, da zna sta i kako treba, ali to jednostavno nije uradio. I sta je trebalo ostaviti ga?
jarniju sve najbolje, vidjecemo sta zna i umije. dolazi u jako nezgodnom momentu, da je bogdo ovo urađeno ranije i to je moja zamjerka upravi pa da novi trener ima par kola 'fore'. ovako ce nakon pauze odmah u vatru