Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#39826 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@Kemo, ne brini, ne bi tu trebalo biti problema...Oruč govori italijanki i engleski... par godina poslije rata je živio u Rimu i radio sa mlađim selekcijama Rome, ali neće da se o tome priča, ne želi da se eksponira....engleski je usavršio na kursevima - MAX CENTAR u Štrosi 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#39827 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Bezze pare trosio u dzamiji Kralja Fahda besplatno ga mog'o usavrsitinorth wrote:@Kemo, ne brini, ne bi tu trebalo biti problema...Oruč govori italijanki i engleski... par godina poslije rata je živio u Rimu i radio sa mlađim selekcijama Rome, ali neće da se o tome priča, ne želi da se eksponira....engleski je usavršio na kursevima - MAX CENTAR u Štrosi
-
north
#39828 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Budala, kako to nije znao....ispravka krivog navoda samog sebe, nije max nego MARX i mjesto je kralja Tomislava, viđala ga raja sa cambridge udžbenicimabordo gandalf wrote:Bezze pare trosio u dzamiji Kralja Fahda besplatno ga mog'o usavrsitinorth wrote:@Kemo, ne brini, ne bi tu trebalo biti problema...Oruč govori italijanki i engleski... par godina poslije rata je živio u Rimu i radio sa mlađim selekcijama Rome, ali neće da se o tome priča, ne želi da se eksponira....engleski je usavršio na kursevima - MAX CENTAR u Štrosi
- Butmiran
#39829 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
http://www.tuttomercatoweb.com/altre-no ... pro-506017
Tekst sa talijanskog portala.
Prevod s google translatea
Simone Venturi, in the field, was the expression of fighter, gladiator. Novara remembers with pleasure, the same is true for other squares mesh dressed in his career. He hung up his boots, he sat on the bench of the youth of Livorno, a choice which culminated with the bench in the Spring until last June. Now in the scouting department labronico, as collected by Tuttomercatoweb.com good performance on the bench of the Tuscan baby would certainly not be forgotten. In the Pro League, many have his name on the notebook for any sequences already in the present. Eye, however, because there is also the FK Sarajevo ready to make him sign a contract: Bosnian club, vying for the Champions League preliminaries, Venturi would try to rush the decisive ...
Uglavnom naši spremni da mu ponude ugovor da nas vodi po ovom.
Tekst sa talijanskog portala.
Prevod s google translatea
Simone Venturi, in the field, was the expression of fighter, gladiator. Novara remembers with pleasure, the same is true for other squares mesh dressed in his career. He hung up his boots, he sat on the bench of the youth of Livorno, a choice which culminated with the bench in the Spring until last June. Now in the scouting department labronico, as collected by Tuttomercatoweb.com good performance on the bench of the Tuscan baby would certainly not be forgotten. In the Pro League, many have his name on the notebook for any sequences already in the present. Eye, however, because there is also the FK Sarajevo ready to make him sign a contract: Bosnian club, vying for the Champions League preliminaries, Venturi would try to rush the decisive ...
Uglavnom naši spremni da mu ponude ugovor da nas vodi po ovom.
-
north
#39830 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo ja do sada nikad nisam pisao o nekim mahalaškim informacijama, to me užasava
, ovo sam sad na brzinu uspio sa sms-om provjeriti sa jednim svojom krticom koji je uvijek na izvoru informacija i 99% sitaucija je do sada lik unaprijed pogađao.... neki preliminarni kontakti su uspostavljeni, vjerovatno mailovima ili tako nešto, ali ne još uživo i to je jako daleko od realizacije..tako da vjerovatno ništa od toga....realnije mi je ako se bude tražio trener, da će to neko biti iz regije....ali dobro nije pošteno da se traži trener pored živog Husrefa, lik je još uvijek trener, koliko god sam za njegov odlazak, da prvo vidimo je li definitivno odlazi, pa onda o mogućim nasljednicima..
- Butmiran
#39831 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sudeći po svemu ja mislim da Husref više neće biti trener.north wrote:Evo ja do sada nikad nisam pisao o nekim mahalaškim informacijama, to me užasava, ovo sam sad na brzinu uspio sa sms-om provjeriti sa jednim svojom krticom koji je uvijek na izvoru informacija i 99% sitaucija je do sada lik unaprijed pogađao.... neki preliminarni kontakti su uspostavljeni, vjerovatno mailovima ili tako nešto, ali ne još uživo i to je jako daleko od realizacije..tako da vjerovatno ništa od toga....realnije mi je ako se bude tražio trener, da će to neko biti iz regije....ali dobro nije pošteno da se traži trener pored živog Husrefa, lik je još uvijek trener, koliko god sam za njegov odlazak, da prvo vidimo je li definitivno odlazi, pa onda o mogućim nasljednicima..
- Mračajski proto
#39832 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Logično da neće, treba mu dati neku drugu funkciju u Klubu i to je to. E, čuj da neki Talijan bude nama trener. Dat ćemo masne pare za njegovu platu, a on će praviti pitu od čega?
Last edited by Mračajski proto on 29/11/2013 23:49, edited 1 time in total.
- Butmiran
#39833 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo se slažem definitivno.Mračajski proto wrote:Logično da neće, treba mu dati neku drugu funkciju u Klubu i to je to.
Ukoliko se ne varam, na konkursu za sportskog direktora je bilo i nekih prijava iz inostranstva. Nekako me raduje kad vidim to, pa sad i ove špekulacije oko Italijana za trenera. Mislim ne mora doći, i ne zna niko kakav je trener ali je lijepo da se neki strani ljudi povezuju sa FK Sarajevom. Jebi ga valjda je i to neki znak da se dobro radi.
-
north
#39834 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa šta to onda govori? Da treba trener koji će to posložiti i šibati igrači koji krše klupsku disciplinu opijajući se, pušeći i karajući u sitne sate...pa je li toliki problem reći Travančiću ili bilo kome drugom ako još jedno završi u kafani kad ne treba ili ga se vidi iza 11 da lomi po gradu, da će igrati narednu tekmu, ali na istoku ili zapadu, i ako opet isto to ponovi da mu ide 50% od plate.....pa ponovi još jednom, nikakav problem prijatelju, dođi ujutru da potpišeš raskid ugovora i da vidimo ko je slijedeći...pa mora se bandi stati u kraj, to se može, samo treba znati kako odreagovati i stati jednom u kraj tim amaterskim ponašanjima...takvih trenera i koji još znaju spremiti ekipu nema kod nas, zato se i treba tražiti neko s vana...wannabe_ultra wrote:Ne treba mi neki zabarski internet portal da znam da se dobro radi u upravi, ali se na treninzima slabo radi a pogotovo na utakmicama
cinjenica je da nasi igrace najbolje rade u kafanama, tu daju 100% tj igraju srcem.
- Logovan
#39835 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovako će i biti, nekako sam siguran.Mračajski proto wrote:Logično da neće, treba mu dati neku drugu funkciju u Klubu i to je to. E, čuj da neki Talijan bude nama trener. Dat ćemo masne pare za njegovu platu, a on će praviti pitu od čega?
- PrdeKokos
#39836 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo stranca da ne razumije kad 'sujemo.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#39837 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kakvi smo bili, i na sta smo licili ne mogu da ne budem nezadovoljan kako smo zavrsili. Nadam se da ce zimska pauza proteci onako kako se svi nadamo. Odmorimo se, zasluzli smo. 
-
north
#39838 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Baš tako....sa toliko kikseva, loših igara, pa realno jesmo li gledali više od dvije utakmice od preko 20 odigranih računajući i kup, sa koje smo otišli zadovoljni i biti drugi na -2 i još nakon dugo vremena i u kupu smo, ovaj rezultat je glupo zvuči imajući u vidu i dobar raspored, ali dobar
Lijepa pauza, dobro će doći za srce i živce....igrači neka idu na odmor, ima ih koji bi trebali da se ne vraćaju nakon njega, ali se nadam da za ljude koji vode klub nema odmora, oni bi već u ponedjeljak trebali zasukati rukave i ko nikad do sada upregnuti...znaju što im je činiti...
Lijepa pauza, dobro će doći za srce i živce....igrači neka idu na odmor, ima ih koji bi trebali da se ne vraćaju nakon njega, ali se nadam da za ljude koji vode klub nema odmora, oni bi već u ponedjeljak trebali zasukati rukave i ko nikad do sada upregnuti...znaju što im je činiti...
- Kemal Malovčić
#39839 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemanja + najmanje provjerenih igrača --- samo nebo je granica.
- Kemal Malovčić
#39840 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Savjet za usrefa.
Daklem, hefe, uzmeš na markalama kilu limuna i trista grama bijela luka, sve to na sitno isjeckaš, što sitnije to bolje, prokuhaš litar i po vode, kad otpočmu balomčići da se formiraju na površi vode, limun i luk tutneš u tu vodu, onda na blagoj vatri 15-17 minuta sve to miješaš, kasnije skineš, procijediš, i tečnos tutneš u tegle (one što se kisele paprike u nji turaju), i svako jutro idući 21 dan (tolko treba ploči da se primi) piješ po po deca, onda ohaneš des-petnes dana, pa jope.
Bićeš ba bolji od trapatonija, vjeruj kemi malovčiću hemuliju.
Daklem, hefe, uzmeš na markalama kilu limuna i trista grama bijela luka, sve to na sitno isjeckaš, što sitnije to bolje, prokuhaš litar i po vode, kad otpočmu balomčići da se formiraju na površi vode, limun i luk tutneš u tu vodu, onda na blagoj vatri 15-17 minuta sve to miješaš, kasnije skineš, procijediš, i tečnos tutneš u tegle (one što se kisele paprike u nji turaju), i svako jutro idući 21 dan (tolko treba ploči da se primi) piješ po po deca, onda ohaneš des-petnes dana, pa jope.
Bićeš ba bolji od trapatonija, vjeruj kemi malovčiću hemuliju.
-
MHAB
#39841 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hvala Bogu da završi i ova jesen. Da malo i mi odmorimo. Teška patnja još od kako su počele utakmice u Euro kupu ljetos. Valjda će se do proljeća sve posložiti u klubu što čekamo godinama, počevši od Tana i finansijske stabilizacije, preko ekipe do trening kampa u Butmiru. Valjda će i nas ako Bog da na proljeće ogrijati sunce napokon. Vrijeme je i da mi jednom u svojoj istoriji osvojimo duplu krunu. Nada posljednja umire...
- Zatamnjena stakla
- Mračajski proto
#39843 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Imamo novog Mahira Karića!
- SmokingMan
#39844 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prije da će ovo biti kakav šalabajzer,nego kakav ozbiljan trener,ni slike nema...
A statistike mu...

A statistike mu...

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#39845 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nikola Ventola viđen sa direktorom danas a ne Venturi Simone.
- BegA_
#39846 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma nista od tog Venturija...
- Svakodobro!
#39847 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa taj nas komotno može pojačati igrački, sa svojih 35 'dina, da haramo ligom hahaha.Woole Triwunovich wrote:Nikola Ventola viđen sa direktorom danas a ne Venturi Simone.
-
north
#39848 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma hajdeBegA_ wrote:Ma nista od tog Venturija...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#39849 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
North, je l' to ti znas ime?
Ja danas cuo mahalanje, na utakmici i poslije utakmice, i to raja prica o dva imena. E sada, moguce da je mahalanje, kao sto i napisah
Ja danas cuo mahalanje, na utakmici i poslije utakmice, i to raja prica o dva imena. E sada, moguce da je mahalanje, kao sto i napisah
-
north
#39850 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam, i ja samo načuo od nekih insajdera, vjerovatno je to što si i ti čuo...ništa što bi se moglo reći da je sigurica...ali vidjećemo da ne trčimo pred rudu...