Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Gandra_1
#39101 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ono sto je sasvim sigurno da je nama prije svega potreban jedan kvalitetan playmaker u sredini, tipa Kojasevica, jednostavno nemamo ideje u igri... A ne bi bilo na odmet da i ovi bocni igraci nauce centrirati, jer imamo previse neiskoristenih probijanja po boku...
- Dr. Kuca
#39102 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa da ne igramo dobro kako bi prilike stvarali? Nikola i ne moze biti spreman jer je doso kad su pripreme prosle, Anid doso kasno, Kovacevic, Bisanovic je ko i najspremniji, Karic kasno doso iako se pokazo bolje nego pola nasih konkretno Todorovic koji evo za godinu i po ne moze 2 sprinta po utakmici napravit, Puzigaca isto tako kasno doso, Vule doso kad su se pripreme uradile. 7 novih igraca bez priprema a neki nisu trenirali po 2 mjeseca
. Vidjecemo poslije zime. Cuj trazenje alibija pa sad si evo zadnju utakmcu imo 8-9 zicera mrtvih i jos 3-4 situacije koje su se morale bolje zavrsiti konkretno Anid i Todorovic. Pa protiv borca stvoris 4-5 sjajsnih situacija ne mogu gola dat, jel i to do trenera. Jedino sta moze da obuce dres i zabije ga glavom. Nego Husref smeta jer nema menadjerisanja i klepanja para.
- omega369
#39103 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
O cemu ti pricas? Imas vrhunske pripreme u sloveniji, nakon kojih kazes da je sve ok i onda se obrukas protiv dvije amaterske ekipe. O ligi da i ne pricam. Cuj dominacija, irfan, BP...? Taj isti irfan je iskesirao pare za licencu, znas ono borcu treba 75000 pa jos na ostale igrace 2 puta toliko. hajde vi nadjite nekoga medju vasim 'ljubimcima' ko ce to isto uraditi? uradice, jasta ce...eto sklonili ste ga, otjerali 'njegove' igrace i opet ne ide?!Dr. Kuca wrote:Ako sam ja zlonamjeran ti si presmjesan. Samo navodim kako se prica o odlicnim uvjetima medju navijacima. pogledaj prvu utakmicu u evropi i zandje kolo i nadji razliku.bolje tvrdo nego ko zadnjih godina vodis 2 razlike lafo napadas i primis 2 gola il izgubis tekmu, ili krenes bezglavo protiv zete primis go i nemozes ga dati za godinu. Treba biti realan samo. To sto BPovci ne mogu Husrefa je druga prica, ti isti su se do jucer kleli u Irfana i izdizali ga iznad kluba isti ovaj Dino Selimovic. Al to je druga tema da ne otvaramo.
- Dr. Kuca
#39104 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dakle sve je jasno odakle vjetar puse. Hvala
. icice, polako, samo takvi ko ti, irfan, neka su sto dalje od kluba! 
P.s prosli bi aljbance da od tvog kolege irfana igrac nije namjerno fulio penal.
P.s prosli bi aljbance da od tvog kolege irfana igrac nije namjerno fulio penal.
- Baltazar_khan
#39105 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
zar i dalje spominjete sandžačkog lopinaša i njegove kloceve?
- omega369
#39106 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ma presmjesan si, fakat. Frajer dao pare i sad namjerno fuliDr. Kuca wrote:Dakle sve je jasno odakle vjetar puse. Hvala. icice, polako, samo takvi ko ti, irfan, neka su sto dalje od kluba!
pa sto mu dopusti da puca?
nema odgovora
- omega369
#39107 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
husref ga je prvi spomenuo u avazuBaltazar_khan wrote:zar i dalje spominjete sandžačkog lopinaša i njegove kloceve?
- Dr. Kuca
#39108 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pojma nemam. Kakve pare? Nije htjeo nikog ljetos da dovede da bi ga mogli otjerat
. Koga je Husref spomenuo?
-
leo karan
#39109 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne smeta mi Husref, smeta mi kompletan stručni štab...Dr. Kuca wrote:Pa da ne igramo dobro kako bi prilike stvarali? Nikola i ne moze biti spreman jer je doso kad su pripreme prosle, Anid doso kasno, Kovacevic, Bisanovic je ko i najspremniji, Karic kasno doso iako se pokazo bolje nego pola nasih konkretno Todorovic koji evo za godinu i po ne moze 2 sprinta po utakmici napravit, Puzigaca isto tako kasno doso, Vule doso kad su se pripreme uradile. 7 novih igraca bez priprema a neki nisu trenirali po 2 mjeseca. Vidjecemo poslije zime. Cuj trazenje alibija pa sad si evo zadnju utakmcu imo 8-9 zicera mrtvih i jos 3-4 situacije koje su se morale bolje zavrsiti konkretno Anid i Todorovic. Pa protiv borca stvoris 4-5 sjajsnih situacija ne mogu gola dat, jel i to do trenera. Jedino sta moze da obuce dres i zabije ga glavom. Nego Husref smeta jer nema menadjerisanja i klepanja para.
organizaciona struktura našeg stručnog štaba je isto ko 1971.
Šta mogu Oruč i onaj trener golmana naučit nekoga.
Ako neće da mijenjaju šefa, nek dovedu makar 3 nova trenera koja će radit u stručnom štabu.
- Dr. Kuca
#39110 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam, meni se cini da je Dejo napredovo od izbijanja lopte, do izljetanja, hvatanja itd. Naravno neke stvari ne mozes ispravit, ipak on ima 30 godina i tesko ispravit te neke djecije bolesti.
- omega369
#39111 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ma ja pojma nemas, ali znas da neko najmjerno opstruira husrefa, pa vjerovatno zbog toga ne mozemo pobjediti obarsku ni zvijezdu. Uh, kakva bajka

- kisni indijanac
#39112 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo žalio se na odluku Takmičarske komisije da prekinutu utakmica s Borcem na stadionu Asim Ferhatović Hase, registruje službenim rezultatom 0:3.
Apelaciona komisija prošlog petka je zasijedala, ali konačna odluka o žalbi Bordo kluba nije donesena.
Nova sjednica zakazana je za danas (srijeda), a kako saznaje portal RadioSarajevo, ovo Tijelo naložit će odigravanje nove utakmice između Sarajeva i Borca.
Iz Titove 38b tvrdili su da imaju neoborive dokaze o činjenici da su svi uvjeti za nastavak ovog meča postojali, a čini se da su njihove najave imale pokriće.
Zvanična potvrda informacije očekuje se u popodnevnim satima, a svakako će biti interesantno saznati odluku o kojoj su proteklih dana vođene brojne diskusije.
E.A., Radio Sarajevo
Apelaciona komisija prošlog petka je zasijedala, ali konačna odluka o žalbi Bordo kluba nije donesena.
Nova sjednica zakazana je za danas (srijeda), a kako saznaje portal RadioSarajevo, ovo Tijelo naložit će odigravanje nove utakmice između Sarajeva i Borca.
Iz Titove 38b tvrdili su da imaju neoborive dokaze o činjenici da su svi uvjeti za nastavak ovog meča postojali, a čini se da su njihove najave imale pokriće.
Zvanična potvrda informacije očekuje se u popodnevnim satima, a svakako će biti interesantno saznati odluku o kojoj su proteklih dana vođene brojne diskusije.
E.A., Radio Sarajevo
- Logovan
#39113 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
http://scsport.ba/vijest/62080
Nova utakmica, Borac odbija doći, nama tri boda. Savršeno.
I možda levati istupe iz lige.
Nova utakmica, Borac odbija doći, nama tri boda. Savršeno.
- Impavidus
#39114 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kada budu naslovi bez upitnika na kraju, onda se radovati malo...
Čisto sumnjam da će odbiti da dođu i da izgube 3:0 sada oni, plus da gubi još bod zbog ne poštivanja odluke.
Nova utakmica nam puno znači, nadati se da će tako i odlučiti...
Čisto sumnjam da će odbiti da dođu i da izgube 3:0 sada oni, plus da gubi još bod zbog ne poštivanja odluke.
Nova utakmica nam puno znači, nadati se da će tako i odlučiti...
- Dr. Kuca
#39115 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Uzo sam da puca, jer je znao da ce fulat. Zvijezdu nismo dole dobili 6 godina, al eto samo je Husref ne moze da pobjedi ***** ********* ********:) .omega369 wrote:ma ja pojma nemas, ali znas da neko najmjerno opstruira husrefa, pa vjerovatno zbog toga ne mozemo pobjediti obarsku ni zvijezdu. Uh, kakva bajka![]()
Last edited by -LIBERO- on 09/10/2013 13:37, edited 1 time in total.
Reason: Bez uvreda
Reason: Bez uvreda
- omega369
#39116 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja se mogu kladiti da ce ovo danas opet biti prolongirano iskljucivo zbog reprezentacije i 'mira u kuci' 
- omega369
#39117 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kao sto rekoh, bajke su na nekom drugom podforumu pa se tamo upisi. nama je nebuloza preko glaveDr. Kuca wrote: Uzo sam da puca, jer je znao da ce fulat. Zvijezdu nismo dole dobili 6 godina, al eto samo je Husref ne moze da pobjedi ti presmjesni coece.
p.s. cuj husref se bori protiv menadzerisanja a muco, mesar i ismet mu godinama glavni haveri bili
Last edited by omega369 on 09/10/2013 12:57, edited 1 time in total.
- omega369
#39118 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ma ti i istina ste nebo i zemlja. glupav i stupidan pokusaj svaljivanja svih problema na sve druge osim trenera moze vjervoatno proci samo jos u rodnoj janji i eventualno u cevljanovicima
odustajem od svakog pokusaja rasprave sa bicem poput tebe ali ti necu dozvoliti da ovuda siris neistine i budalastine u to budi siguran
odustajem od svakog pokusaja rasprave sa bicem poput tebe ali ti necu dozvoliti da ovuda siris neistine i budalastine u to budi siguran
- Dr. Kuca
#39119 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nista nisam slago i to te boli. Ne opravdavam trenera, samo nedam da bude sve njegova krivica. Evo i Dino je reko to sve fino, tako da... Iako kako je ova uprava proslo je kroz klub 130 igraca za 3 godine il je i to laz? Tj kako je irfan vedrio i oblacio. To za janju je jos jedan od dokaza kako vas je Husref bacio na distancu vas koji zivite od kluba za sitne pare menadjera. cao cao vozdrica 
Nazad na temu, evo izgleda nova utakmica sa borcem

Nazad na temu, evo izgleda nova utakmica sa borcem
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#39120 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@Omega i @Dr. Kuca, pazljivo sa nacinom komunikacije. Bez medjusobnih uvreda.
- Butmiran
#39121 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo da se potvrdi ova odluka.
- omega369
#39122 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pa daj ubodi barem nesto da ima veze sa istinom. Niti je irfan bio u klubu 3 godine niti je doveo 130 igraca, niti je koga placao u klubu, niti je kome sta nametao a Boga mi ni husref ne baca nikoga na distancu osim samog sebe i vas sacice koja zivi u zabludi sirenja dezinformacija njegovog jarana muce i najdrazeg mu mesara i pokojnog jarana. To su faktiDr. Kuca wrote:Nista nisam slago i to te boli. Ne opravdavam trenera, samo nedam da bude sve njegova krivica. Evo i Dino je reko to sve fino, tako da... Iako kako je ova uprava proslo je kroz klub 130 igraca za 3 godine il je i to laz? Tj kako je irfan vedrio i oblacio. To za janju je jos jedan od dokaza kako vas je Husref bacio na distancu vas koji zivite od kluba za sitne pare menadjera. cao cao vozdrica![]()
Skontaces jednog dana, mozda
- Opetja033
#39123 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da se razumijemo oko par stvari: sta ja mislim o Irfanu sam rekao odmah nakon utakmice protiv Albanaca. Cak sam i pretjerao sa psovkama i uvredama, ali je to bilo u afektu. Irfana smatram jednim od glavnih krivaca za ispadanje od Kukesija. Nakon one utakmice je MORAO otici iz kluba zajedno sa svim svojim pulenima. I otisao je. Tu se prica oko Irfana zavrsava. Da je dovodio svoje polovnjake - dovodio je. Ali je i najzasluzniji za jednog Saida. Da je na 10 igraca imao 6 karina, dva mrtva prosjeka, jednog solidnog i jednog odlicnog - imao je.
Medjutim da tog istog Irfana nije bilo, mi ne bi vidjeli Europe one sezone kada smo izbacili Levski i ispali od Zete. Da nismo otisli u Europu, kompletan ovaj projekat bi propao. Frajer je licno svoju lovu iskesirao (ne bih konkretno o brojkama ali koliko sam upucen radi se o sestocifrenom broju). Tu lovu nikada nije dobio nazad niti ce je traziti. Ako krene sa potrazivanjima pred licencu onda cemo svi zajedno zakljuciti da se radi o karini. Ovako je covjek ipak ispao gospodin.
I da: dabogda se nikada ne vratio u FK Sarajevo jer sam od samog pocetka govorio da nas klub ne treba da postane menadzersko leglo. Nije tu Irfan bio sam jer kod menadzera se uvijek na jednog, vrte jos trojica-cetverica. Necu sada o imenima. Menadzerima nije mjesto u upravi.
Da zakljucim: HUSREFE ODLAZI! On je drugi glavni krivac za ispadanje od Kukesija.
Da dodam: smatrajte odluku da ce se odigrati nova utakmica sa Borcem zavrsenom. O tome sam pisao jos prosle sedmice.
Medjutim da tog istog Irfana nije bilo, mi ne bi vidjeli Europe one sezone kada smo izbacili Levski i ispali od Zete. Da nismo otisli u Europu, kompletan ovaj projekat bi propao. Frajer je licno svoju lovu iskesirao (ne bih konkretno o brojkama ali koliko sam upucen radi se o sestocifrenom broju). Tu lovu nikada nije dobio nazad niti ce je traziti. Ako krene sa potrazivanjima pred licencu onda cemo svi zajedno zakljuciti da se radi o karini. Ovako je covjek ipak ispao gospodin.
I da: dabogda se nikada ne vratio u FK Sarajevo jer sam od samog pocetka govorio da nas klub ne treba da postane menadzersko leglo. Nije tu Irfan bio sam jer kod menadzera se uvijek na jednog, vrte jos trojica-cetverica. Necu sada o imenima. Menadzerima nije mjesto u upravi.
Da zakljucim: HUSREFE ODLAZI! On je drugi glavni krivac za ispadanje od Kukesija.
Da dodam: smatrajte odluku da ce se odigrati nova utakmica sa Borcem zavrsenom. O tome sam pisao jos prosle sedmice.
- Dr. Kuca
#39124 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#39125 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Opetja033 wrote:Frajer je licno svoju lovu iskesirao (ne bih konkretno o brojkama ali koliko sam upucen radi se o sestocifrenom broju). Tu lovu nikada nije dobio nazad niti ce je traziti.