Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alchak.ba
#38951 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
kako vidim ovdje se mijesaju kruske i jabuke.
- SmokingMan
#38952 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mogu mislit na šta bi to ličilo,kafanska atmosfera u upravi,prostitucija od kluba,radi ko šta hoće...Steph wrote:Uprava mora ići niz dlaku navijačima. E svašta.
- alchak.ba
#38953 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
mozeleškarenje wrote:Moze pojasnjenje ?alchak.ba wrote:kako vidim ovdje se mijesaju kruske i jabuke.
mijesa se NAMJERNA steta klubu od strane takozvanih i samoprozvanih navijača sa neuspijesima na terenu koji su objektivniji od subjektivnih steta.
-
Sa_u_srcu
#38954 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prestanite srati o navijacima...bilo i proslo...momci su napravili gluposto, svijesni su toga, uradili su to na svoju ruku i bice adekvatno kaznjeni od strane HZ radi ovog poteza...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi... prestanite pametovati...sta bi vi uradili ili sta treba uraditi...
Igraci, ako danas ne odigraju kako treba...tek ce tada vidjeti, sta mislimo o njihovom zalaganju.
Igraci, ako danas ne odigraju kako treba...tek ce tada vidjeti, sta mislimo o njihovom zalaganju.
- alchak.ba
#38955 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
jos bi nam i odredjivali da razmisljamo, a?Sa_u_srcu wrote:Prestanite srati o navijacima...bilo i proslo...momci su napravili gluposto, svijesni su toga, uradili su to na svoju ruku i bice adekvatno kaznjeni od strane HZ radi ovog poteza...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi... prestanite pametovati...sta bi vi uradili ili sta treba uraditi...
igrace na stub srama i posamarat, ponasanjem do sada i paljenjem baklji STETE KLUBU. Ne stete igracima, ne stete upravi, ne stete Husrefu, stete samo KLUBU!
A vidi paradoksa, kazu da taj klub vole.
Ljudi su prolazni, ali KLUB OSTAJE!
-
Sa_u_srcu
#38956 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne pricam u tvoje ime...samo ti pojasnjavam, da to sto vi pisete nema nikakvog smisla...imaju ljudi koji vode tribinu...leškarenje wrote:Mislimo ili mislis,ne mozes ti pricati u ime sviju koji vole klub ?Sa_u_srcu wrote:Prestanite srati o navijacima...bilo i proslo...momci su napravili gluposto, svijesni su toga, uradili su to na svoju ruku i bice adekvatno kaznjeni od strane HZ radi ovog poteza...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi... prestanite pametovati...sta bi vi uradili ili sta treba uraditi...
koji su podarili svoj zivot...imena, i sve ostalo radi Sarajeva, momci koji bukvalno nemaju privatnog zivota radi kluba i HZ, momci koji se zrtvuju da bi SArajevo, bilo gdje da igra imalo podrsku...dakle, postoje ljudi koji ce uraditi ono sto se treba uraditi, kada su ovakve stvari u pitanju...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi...
-
gold'n'brown
#38957 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kao ono HZ imaju visoko sudsko vjece, koje ce odrediti odgovarajucu kaznu? WTF. Klub treba tuziti ove sto su uletili na teren, a adekvatnu kaznu trebaju dobiti na sudu (onom pravom)Sa_u_srcu wrote:Prestanite srati o navijacima...bilo i proslo...momci su napravili gluposto, svijesni su toga, uradili su to na svoju ruku i bice adekvatno kaznjeni od strane HZ radi ovog poteza...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi... prestanite pametovati...sta bi vi uradili ili sta treba uraditi...
- alchak.ba
#38958 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo se nije smjelo desavat.Sa_u_srcu wrote:Ne pricam u tvoje ime...samo ti pojasnjavam, da to sto vi pisete nema nikakvog smisla...imaju ljudi koji vode tribinu...leškarenje wrote:Mislimo ili mislis,ne mozes ti pricati u ime sviju koji vole klub ?Sa_u_srcu wrote:Prestanite srati o navijacima...bilo i proslo...momci su napravili gluposto, svijesni su toga, uradili su to na svoju ruku i bice adekvatno kaznjeni od strane HZ radi ovog poteza...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi... prestanite pametovati...sta bi vi uradili ili sta treba uraditi...
koji su podarili svoj zivot...imena, i sve ostalo radi Sarajeva, momci koji bukvalno nemaju privatnog zivota radi kluba i HZ, momci koji se zrtvuju da bi SArajevo, bilo gdje da igra imalo podrsku...dakle, postoje ljudi koji ce uraditi ono sto se treba uraditi, kada su ovakve stvari u pitanju...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi...
Dakle, ako radis za klub i radis za njegovu dobrobit zasto mu namjerno stetis?
To nikako ne mogu da shvatim.
I da, vecina njih radi za promociju HORDI ZLA sto podrzavam i svaka im cast na tome, medjutim stavljati HORDE ZLA ispred interesa kluba nema smila i totalno je pogresno.
-
Sa_u_srcu
#38959 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na tome se i radi...niko ne spominje da ovo nije glupost...niko te momke ne opravdava...samo vam je prica smijesna...leškarenje wrote:Jesi li ti svjestan sta pricas ?
Pa bolan ne bio,ja vikendom ne idem sa djecom nigdje (da ne nabrajam gdje sve mogu otici) kad igra Sarajevo i tako evo vec 15 godina.Ako vec imaju ljudi koji vode tribinu,a meni se cini da takvih nema neka povedu malo racuna o tome ko i kakav im sve dolazi na tribinu i neka ih tribina sankcionise da ne mora to klub raditi.
Ti ljudi nisu propustili gostovanje po dvije godine...ako cemo vec o utakmicama da pricamo ili posjeti...
To je isto kao da ja sada kazem, treba istoku jebati mater, sto je gadjao sudiju i igrace, zbog cega smo dobili 20 milja eura kazne...tako treba razmisljati jel???
Daj ba, popustite vise s vizijama, bilo sta je bilo i tacka...
- Reglan
#38960 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
a ovaj je neki glasnogovornik,sta li?
-
Sa_u_srcu
#38961 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pocni ba ici na utakmice...idi u klub kupi clansku,godisnju, idi do Fan shopa kupi koju majicu...pomozi klubu, nemoj srati preko tastature...arshavin wrote:a ovaj je neki glasnogovornik,sta li?
- kokuz_sa
#38962 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
sto bi se to radilo?
da te pare mogu ici za onih 240 milja za kazne?
- Cossack
#38963 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaš li ti kome je palo na pamet da u jeku naših napada napravi bakljadu!? Uprava Borca hoće da mu uruči priznanje.Sa_u_srcu wrote:Pocni ba ici na utakmice...idi u klub kupi clansku,godisnju, idi do Fan shopa kupi koju majicu...pomozi klubu, nemoj srati preko tastature...arshavin wrote:a ovaj je neki glasnogovornik,sta li?
-
Sa_u_srcu
#38964 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemoj buraz...sjedi kuci i pisi kako Sarajevo igra, koga treba tuziti...pljujkokuz_sa wrote:sto bi se to radilo?
Jesu li HZ krive sto je istok gadjao??? Sto smo ispali od ZEte? Kukesija?
Sto u zadnje 3 utakmice nisu gola dali???
Sad ce brzo Derbi...dodji, i onda se opet vrati doma, i tipkaj i pljuj...a mi cemo podrzavati Sarajevo gdje god bude igralo...budi siguran u to...
-
Sa_u_srcu
#38965 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaš li ti kome je palo na pamet da u jeku naših napada napravi bakljadu!? Uprava Borca hoće da mu uruči priznanje.[/quote]
Slazem se s tobom 10000000% to sam isto odmah rekao...ali.... zasto su usli onako u prvo poluvrijeme???
ZAsto nisu igrali prvo kao i drugih 10 minuta??? Zasto??? Zato sto ih treba nasamarati sve i jednog...i za Obarsku, i za Velez a pogotovo za Borac...
Slazem se s tobom 10000000% to sam isto odmah rekao...ali.... zasto su usli onako u prvo poluvrijeme???
ZAsto nisu igrali prvo kao i drugih 10 minuta??? Zasto??? Zato sto ih treba nasamarati sve i jednog...i za Obarsku, i za Velez a pogotovo za Borac...
- Steph
#38966 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
E kad bi se svugdje u svijetu šamarali igrači...
Što sinoć ne uletiše Realovi navijači da šamaraju igrače?
Što sinoć ne uletiše Realovi navijači da šamaraju igrače?
- Reglan
#38967 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
http://pokit.org/get/img/0aa64cd2dfc5ea ... 7715eb.jpgSa_u_srcu wrote:Pocni ba ici na utakmice...idi u klub kupi clansku,godisnju, idi do Fan shopa kupi koju majicu...pomozi klubu, nemoj srati preko tastature...arshavin wrote:a ovaj je neki glasnogovornik,sta li?
Clanska je tu,za godisnju nisam imao love al platim svaku domacu utakmicu 7 maraka.
Tu su 4 karte sa Koseva(protiv Celika sam usao na clansku jer se moze uci na jednu utakmicu sa clanskom) kao i karta sa Otoke.
Imam dviej godisnje sa sjevera,iz era Blekica i sezonu poslije ali tamo vec ne idem 2 godine.
- strong69
#38968 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A u koju grupu onda spadam ja sa dvojicom prijatelja? Nisam u HZ (bio sam od '89. do' 92.) a svaku tekmu idemo na gostovanje. Svojim autom i svojim novcem.Sa_u_srcu wrote:Ne pricam u tvoje ime...samo ti pojasnjavam, da to sto vi pisete nema nikakvog smisla...imaju ljudi koji vode tribinu...leškarenje wrote:Mislimo ili mislis,ne mozes ti pricati u ime sviju koji vole klub ?Sa_u_srcu wrote:Prestanite srati o navijacima...bilo i proslo...momci su napravili gluposto, svijesni su toga, uradili su to na svoju ruku i bice adekvatno kaznjeni od strane HZ radi ovog poteza...ali se nikad HZ nece odreci svojih ljudi... prestanite pametovati...sta bi vi uradili ili sta treba uraditi...
I prestanite da se bavite filozofijom i politikom i počnite da navijate i podržavate ono sto je za dobrobit kluba. I ova generacija HZ ce se povuči bas kao sto je i moja a klub ce ostati. Vremena se mijenjaju, Sarajevo ostaje. A HZ su bitan dio te price i moraju se prilagođavati klubu a ne klub njima.
I sta cete vi to da radite igracima ako danas ne pobijede? Nakon sto ste ih onemogućili protiv Borca???
Sent from my C6603 using Tapatalk 4
- Cossack
#38969 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nezadovoljstvo se onda pokaže ili na poluvremenu ili na kraju utakmice, definitivno ne u trenutcima kada ljudi igraju kako treba i kada smo u prilici da preuzmemo 1. mjesto. Kao rezultat smo dobili trenutnih -8 bodova, -8000 KM, 4 krivične prijave, 2 utakmice bez publike...Sa_u_srcu wrote: Slazem se s tobom 10000000% to sam isto odmah rekao...ali.... zasto su usli onako u prvo poluvrijeme???
Baš golem doprinos popravljanu situacije.
- strong69
#38970 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svi na Kosevo, igra Saraj'vo!
- van helsing
#38971 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam kako pristupiti iliti pronaci ip adresu ( link ) na ovom moja tv stb-u,a rado bih podijelio.-LIBERO- wrote:Je l' ima neko sa foruma ko ima Moja TV, da bi nam mogao skontati ovaj prenos. Ako ima, moj prijedlog je da samo preko PP podijelimo link. Vidim da se pokusava nesto slicno organizovati i na infu, ali kontam vise linkova, manje opterecenje.....manje ce "pucati" prenos.![]()
-
Cafe Camargue
#38972 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koga boli q... što nisu propustili nijedno gostovanje???Sa_u_srcu wrote:Na tome se i radi...niko ne spominje da ovo nije glupost...niko te momke ne opravdava...samo vam je prica smijesna...leškarenje wrote:Jesi li ti svjestan sta pricas ?
Pa bolan ne bio,ja vikendom ne idem sa djecom nigdje (da ne nabrajam gdje sve mogu otici) kad igra Sarajevo i tako evo vec 15 godina.Ako vec imaju ljudi koji vode tribinu,a meni se cini da takvih nema neka povedu malo racuna o tome ko i kakav im sve dolazi na tribinu i neka ih tribina sankcionise da ne mora to klub raditi.
Ti ljudi nisu propustili gostovanje po dvije godine...ako cemo vec o utakmicama da pricamo ili posjeti...
To je isto kao da ja sada kazem, treba istoku jebati mater, sto je gadjao sudiju i igrace, zbog cega smo dobili 20 milja eura kazne...tako treba razmisljati jel???
Daj ba, popustite vise s vizijama, bilo sta je bilo i tacka...
Ideš bolan radi svog čejfa, isto kao što i dolaziš na Koševo - radi svog jebenog čejfa !!
Nemojte ba pričat te narko-priče, kako pušite batine , trpite ponižavanja, samo radi Saraj'va!
Prošao sam čitavu Bosnu od 98-2009 i onog prokletog Širokog Brijega i ubistva Vedrana.
To je vaš i samo vaš čejf, i kad vam prestane bit čejf-nećete vi više ni ići na gostovanja!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- KPNCTNJAH
#38974 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Uletila djecurlija od 18-20 godina i sad nam takvi trebaju pricati kako ne propustaju utakmice, gostovanja, kako su oni pravi navijaci.
Koliko dugo im je uopste furka Sarajevo... ne duze od 2-3 godine, a mnogi s kojim ovdje raspravljaju prate ovaj klub 20+ godina.
-
north
#38975 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
KPNCTNJAH wrote:Uletila djecurlija od 18-20 godina i sad nam takvi trebaju pricati kako ne propustaju utakmice, gostovanja, kako su oni pravi navijaci.Koliko dugo im je uopste furka Sarajevo... ne duze od 2-3 godine, a mnogi s kojim ovdje raspravljaju prate ovaj klub 20+ godina.