ova vam je za 10,nekoeko wrote:
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#12976 Re: FK Sarajevo
- Obuca9
#12977 Re: FK Sarajevo
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100623012
A fino im najavio čovjek, a neki mu se ovdje smijali
A fino im najavio čovjek, a neki mu se ovdje smijali
-
lulica
#12978 Re: FK Sarajevo
sada izadje momak sa "pouzdanim" informacijama kao Mirza ne zeli da podnese ostavku , odnosno da se ostavka nece usvojiti. kao fol uspjesna sezona
dali iko ista zna jeli ovo lupeta neko gluposti ili ima nesto u toj info.
-
DON_eARL
#12979 Re: FK Sarajevo
Bordo momčad, koja je u Premijer ligi zauzela drugo mjesto u drugom pretkolu će biti nositelj. Mogući protivnici Sarajeva između ostalog su, Slask (Poljska), Hafnarfjardar (Island), Metalurgs Liepaja (Latvija), Orebro (Švedska), Rudar Plevlja (Crna Gora), Metalurg Skoplje (Makedonija), Domžale (Slovenija), Tirana (Albanija) i Khazar (Azerbejdžan).
- Obuca9
#12980 Re: FK Sarajevo
Nek su oni povadili samo ove teške, a onu sitnu buraniju zaboravili nabrojati.DON_eARL wrote:Bordo momčad, koja je u Premijer ligi zauzela drugo mjesto u drugom pretkolu će biti nositelj. Mogući protivnici Sarajeva između ostalog su, Slask (Poljska), Hafnarfjardar (Island), Metalurgs Liepaja (Latvija), Orebro (Švedska), Rudar Plevlja (Crna Gora), Metalurg Skoplje (Makedonija), Domžale (Slovenija), Tirana (Albanija) i Khazar (Azerbejdžan).
- Baltazar_khan
#12981 Re: FK Sarajevo

Taman su zakopali ratne sjekire bordo prijatelji i uprava... a ovaj gmaz i dalje nastavlja po svom. Da pravi razdor, u tome je nenadjebiv!
- ledeni_caj
#12982 Re: FK Sarajevo
Pa imas li imalo obraza smradu jedan. Fuj.
- afannedim
#12983 Re: FK Sarajevo
Večeg šupka ne vidjeh mrš iz kluba više.
- Logovan
#12984 Re: FK Sarajevo
Idiot na kvadrat
MRŠ

MRŠ
- Pitarrr82
#12985 Re: FK Sarajevo
Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 30.05.11. 10:33.
Završetkom nacionalnih liga na Starom kontinentu sastavljene su i konačne liste nositelja u pretkolima Evropske lige.
Bosna i Hercegovina imat će tri predstavnika s tim što će Široki Brijeg startati od prvog pretkola, a Sarajevo i Željezničar od drugog.
Fudbaleri Širokog Brijega u prvom pretkolu će biti nositelji i samim tim imat će znatno lakšeg protivnika. Mogući protivnici Širokog Brijega u prvom pretkolu između ostalog su Glentoran (Sjeverna Irska), Olimpija (Slovenija), Flarmutari (Albanija), Zeta (Crna Gora), i Tre Penne (San Marino).
Bordo momčad, koja je u Premijer ligi zauzela drugo mjesto u drugom pretkolu će biti nositelj. Mogući protivnici Sarajeva između ostalog su, Slask (Poljska), Hafnarfjardar (Island), Metalurgs Liepaja (Latvija), Orebro (Švedska), Rudar Plevlja (Crna Gora), Metalurg Skoplje (Makedonija), Domžale (Slovenija), Tirana (Albanija) i Khazar (Azerbejdžan).
Osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, Željezničar, već u drugom pretkolu imat će težak zadatak. Željezničar nije nositelj, pa ga očekuju i znatno teži protivnici a sasvim sigurno najzvučnije ime koje bi moglo gostovati u Sarajevu je Fulham. Pored Fulhama mogući protivnici Željezničara su Dinamo Bukurešt (Rumunija), Salzburg (Austrija), Austria Beč (Austrija)Gaziantepspor (Turska), Vojvodina (Srbija), Dundee United (Škotska), Split (Hrvatska) i Varaždin (Hrvatska)

Ponedjeljak, 30.05.11. 10:33.
Završetkom nacionalnih liga na Starom kontinentu sastavljene su i konačne liste nositelja u pretkolima Evropske lige.
Bosna i Hercegovina imat će tri predstavnika s tim što će Široki Brijeg startati od prvog pretkola, a Sarajevo i Željezničar od drugog.
Fudbaleri Širokog Brijega u prvom pretkolu će biti nositelji i samim tim imat će znatno lakšeg protivnika. Mogući protivnici Širokog Brijega u prvom pretkolu između ostalog su Glentoran (Sjeverna Irska), Olimpija (Slovenija), Flarmutari (Albanija), Zeta (Crna Gora), i Tre Penne (San Marino).
Osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, Željezničar, već u drugom pretkolu imat će težak zadatak. Željezničar nije nositelj, pa ga očekuju i znatno teži protivnici a sasvim sigurno najzvučnije ime koje bi moglo gostovati u Sarajevu je Fulham. Pored Fulhama mogući protivnici Željezničara su Dinamo Bukurešt (Rumunija), Salzburg (Austrija), Austria Beč (Austrija)Gaziantepspor (Turska), Vojvodina (Srbija), Dundee United (Škotska), Split (Hrvatska) i Varaždin (Hrvatska)
- KPNCTNJAH
#12986 Re: FK Sarajevo
Izbrisase nam temu
jos malo, pa ce i ovo na istu listu kao gg.ba
- Charuga
- Globalni moderator
#12987 Re: FK Sarajevo
Ja sam KRIVAC sto je tema nestala. Napisao sam na novoj sta je bilo. Iz dobre namjere sam prebacio ovde onu staru temu i stajala je tu jedno vrijeme ali sad je nema. Evo i ovde se IZVINJAVAM, nije bilo namjerno!KPNCTNJAH wrote:Izbrisase nam temujos malo, pa ce i ovo na istu listu kao gg.ba
- Obuca9
#12988 Re: FK Sarajevo
Eh sad nam napravi neku temu sa 3.000 postova ili izbriši toliko postova iz neke teme o FK Željezničaru 
-
north
#12989 Re: FK Sarajevo
Kavav bezobrazluk...treba preduzeti oštrije mjere (legalne), da se nesposobnjaković otjera....Baltazar_khan wrote:
Taman su zakopali ratne sjekire bordo prijatelji i uprava... a ovaj gmaz i dalje nastavlja po svom. Da pravi razdor, u tome je nenadjebiv!
- Impavidus
#12990 Re: FK Sarajevo
Duša draga odrekao se svih stavki iz ugovora, ni za gela više nema. Vidi mu kose sva suha i ispucala.
- Topla voda
#12991 Re: FK Sarajevo
nenadjebiv je lik.koja odsutnost od stvarnosti 
- van Basten
#12992 Re: FK Sarajevo
stipu ti tu priču... frajer nas već 1,5 godinu vuče za nos i pravi budalama, a očito da ima namjeru i nastaviti sa tim... i nikom ništa... pokoje skandiranje, parolica, prozivanje preko neta, smjena uprava, ostavke... ali on i dalje jaše... strah me je kako će se to sve riješiti na kraju
- Impavidus
#12993 Re: FK Sarajevo
Mene je strah da njemu ne isteknu one 2 godine, a ovi naši mu ne budu htjeli produžiti ugovor. Zato ide apel upravi da na vrijeme produže ugovor jednom stručnjaku kakav je mirza, ako je kriza sa parama nek se onom nekom Damiru Hadžiću (ustati na pomen njegovog imena) odbije od ugovora (koje naravno ima potpisanog).
Malo sam došao pameti i više ne želim da napustiš klupu naše svetinje, želim ti da UMREŠ STOKO!!!
Jedan zagađivač zraka manje u šeheru.
Malo sam došao pameti i više ne želim da napustiš klupu naše svetinje, želim ti da UMREŠ STOKO!!!
Jedan zagađivač zraka manje u šeheru.
-
theprodigy
#12994 Re: FK Sarajevo
pa jbt kakav smo mi proklet klub, uvijek se nadje neko da nas j.ebe stalno, da li je to trener direktor il ko vec
-
north
#12995 Re: FK Sarajevo
Bitno je je da je zalizani sa dijelom uprave u subotu slavio u "poznatom" restoranu na Ilidži (nisam bio naravno u tom smeću od lokala, ali 100% siguran info), gdje su se naručivale pjesme i slavilo drugo mjesto uz litre alkohola, toliko o njegovim ambicijama, on od osvojenog drugog mjesta, BEZ TROFEJA u dvije sezone koje je na klupi, u nikad goroj ligi, pravi rezultat vrijedan divljenja, pravi nas budalama i tako svjesno vuče za nos...
Šta raditi? Najradije bi da dobije dvije-tri vaspitno popravne, jer je odavno zaslužio, ali to nije rješenje...
Sa upravom se izgleda jako dobro slaže i liže i ako još kojim slučajem prođe 2 pretkolo, nećeš ga moći puškom otjerati....mada i da ispadne od ekipe iz San Marina našao bi neko idiotsko obrazloženje i pravio se po običaju blesav.....
Nije vrijeme za bojkota, jer igramo tako važne utakmice u Evropi, vidjećemo kako će idiot pripremiti ekipu za te utakmice, mada ništa pozitivno od njega ne treba očekivati.....protiv Veleža (a i sve prethodne) se vidjelo kako je pripremio ekipu u jako bitnoj utakmici protiv juniora Veleža gdje smo na guzove dobili......ako ispadnemo od bilo koje ekipe, a da nije iz San Marina, Andore, Luksemburga i sl...biti će veselo slušati njegova obrazloženja i razloge ispadanja...
Šta raditi sa ovom budalom?
Šta raditi? Najradije bi da dobije dvije-tri vaspitno popravne, jer je odavno zaslužio, ali to nije rješenje...
Sa upravom se izgleda jako dobro slaže i liže i ako još kojim slučajem prođe 2 pretkolo, nećeš ga moći puškom otjerati....mada i da ispadne od ekipe iz San Marina našao bi neko idiotsko obrazloženje i pravio se po običaju blesav.....
Nije vrijeme za bojkota, jer igramo tako važne utakmice u Evropi, vidjećemo kako će idiot pripremiti ekipu za te utakmice, mada ništa pozitivno od njega ne treba očekivati.....protiv Veleža (a i sve prethodne) se vidjelo kako je pripremio ekipu u jako bitnoj utakmici protiv juniora Veleža gdje smo na guzove dobili......ako ispadnemo od bilo koje ekipe, a da nije iz San Marina, Andore, Luksemburga i sl...biti će veselo slušati njegova obrazloženja i razloge ispadanja...
Šta raditi sa ovom budalom?
- Šibicar
#12996 Re: FK Sarajevo
Ne pišem po vašoj temi i nije moje da nešto pametujem,ali krenite npr. od sebe,da ste vi osvojili 2. mjesto na tabeli i da ste izborili Evropu,da li bi vi smatrali tu sezonu uspješnom da ste trener?Drugo je sad što ga vi ne podnosite,sigurno da imate svoje razloge,ali on je ubjedjen da je imao uspješnu sezonu iza sebe i nema teorije da ga se riješite dok ne odradi evropske utakmice jer on sigurno smatra da je najzaslužniji za tu Evropu i da on treba i da je odradi.To je isto k'o kad bi neko od vas radio na nekom projektu i završio ga do kraja(i smatrao ga vrlo uspješnim),i kad trebate da ga predstavite u javnost,dodje vaš kolega i kaže "ne valja ti to,daj da ga ja malo preradim" i pritom preuzme sav vaš trud i zalaganje.Dakle,bez obzira šta vi mislili o zalizanom,to se ne pika,jer je on ubjedjen da je iza sebe imao uspješnu sezonu i mislim da ga prije sage u Evropi ne možete otjerati,ma koliko se trudili,jer on hoće da završi započeto kao što bi siguran sam i bilo koji drugi trener.
-
Baudelaire
#12997 Re: FK Sarajevo
Mislim da bi se Zalizani problem sam riješio od sebe kad bi se riješili neki drugi problemi, dakle mislim da je on najmanji problem u FK Sarajevo. Imam puno toga protiv Zalizanog, ali činjenica je da drugo mjesto s obzirom na sve ove okolnosti nije loš rezultat. Međutim, to drugo mjesto nije samo njegova zasluga, kako to pokušava sebi pripisati.
- ultima_palabra
#12998 Re: FK Sarajevo
Jesi ti @extraordinary?Baudelaire wrote:Mislim da bi se Zalizani problem sam riješio od sebe kad bi se riješili neki drugi problemi, dakle mislim da je on najmanji problem u FK Sarajevo. Imam puno toga protiv Zalizanog, ali činjenica je da drugo mjesto s obzirom na sve ove okolnosti nije loš rezultat. Međutim, to drugo mjesto nije samo njegova zasluga, kako to pokušava sebi pripisati.
Složio bih se sa tim, lik ima neki rezultat... pa nek je imao i sreće, morao je imati nešto i znanja.
Druga stvar je što treneru nikad nije dobro da se kači sa navijačima... prije ili kasnije će mu se napiti krvi.
- junkers
#12999 Re: FK Sarajevo
slažem se da zalizani nije jedini problem,ali jeste jedan od najvećih,drugo mjesto šta je to? uspjeh?Baudelaire wrote:Mislim da bi se Zalizani problem sam riješio od sebe kad bi se riješili neki drugi problemi, dakle mislim da je on najmanji problem u FK Sarajevo. Imam puno toga protiv Zalizanog, ali činjenica je da drugo mjesto s obzirom na sve ove okolnosti nije loš rezultat. Međutim, to drugo mjesto nije samo njegova zasluga, kako to pokušava sebi pripisati.
- Obuca9
#13000 Re: FK Sarajevo
Ne bih. Drugo mjesto nije trofej, ne diže se u zrak i ne zapisuje se u historiji.Šibicar wrote:Ne pišem po vašoj temi i nije moje da nešto pametujem,ali krenite npr. od sebe,da ste vi osvojili 2. mjesto na tabeli i da ste izborili Evropu,da li bi vi smatrali tu sezonu uspješnom da ste trener?
Uostalom, imaš primjer u svojoj avliji, svog trenera koji je uoči revanša u Zenici rekao da ako Željezničar ne osvoji Kup, sezonu neće smatrati uspješnom.