Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
smoki_choko

#12151 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

Baltazar_khan wrote:evo čitam ovaj članak na saxu u vezi redžepagića... ih, kad počne na kraju sezone sa imenima tipa montiel, gavu, muhamed kalon :run:
zaboravio si dzeku :D
Baltazar_khan

#12152 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

smoki_choko wrote:
Baltazar_khan wrote:evo čitam ovaj članak na saxu u vezi redžepagića... ih, kad počne na kraju sezone sa imenima tipa montiel, gavu, muhamed kalon :run:
zaboravio si dzeku :D
možda je dobio dio "kolača" od onih famoznih 2 miliona, koja su se rastalila :razz:
missko

#12153 Re: FK Sarajevo

Post by missko »

I nakon Muce "Muco", pa dokle vise sa menadzerima u talu jbt. Ne bi me cudilo da slijedeci bude Mamic sa Pasalicem u talu kad ga odjebu iz Dinama.
Max Bunker

#12154 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Pitarrr82 wrote:
s3d4m wrote:Mirza Varešanović podnio ostavku, članovi UO je odbili
Mirza Varešanović trener Fudbalskog kluba Sarajevo podnio je ostavku na redovnoj sjednici Upravnog odbora kluba. Međutim, njegova ostavka nije prihvaćena.
Mirza Varešanović (Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis)
Mirza Varešanović (Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis)
Varešanović je danas nakon žustre rasprave na sjednici UO FK Sarajeva ponudio pismenu ostavku i odrekao se svih prava iz ugovora. Međutim, članovi UO odbili su ostavku prvog stratega koševskog premijerligaša.

"Upravni odbor kluba ocijenio je potez Varešanovića visokomoralnim, međutim njegova ostavka je odbijena. Sezona je pri kraju, evropska takmičenja nisu neostvariv cilj i zbog toga ostavka nije prihvaćena", kazao je za Sarajevo-x.com direktor FK Sarajevo Edin Prljača.

Dodao je da su čelnici kluba dali punu podršku menadžmentu da istraje na putu ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Također, na sjednici je zaključeno da sudije na prošlosedmičnoj utakmici između Sarajeva i Olimpica (koja je završena 2:1 za vukove) nisu bile profesionalne i da su sudile na štetu tima s Koševa.

Inače, na današnjoj sjednici Irfan Redžepagić je izabran za novog člana Upravnog odbora i prema pravilima F/NSBiH zamrznuo je licencu menadžera.

Suspenzija do daljnjeg važi za Branislava Arsenijevića, Vučinu Šćepanovića, Hilmu Gutića, Dženaldina Hamzagića i Adisa Jahovića. Ja bih dodao samo i za ovih 100 - 200 kvazi navijaca koji su pljuvali na Mirzu V. i igrace.

Posto je jucer na moj post izneseno toliko negativnih komentara, teorija zavjere, izmisljotina itd. da ne nabrajam.. zelim reci sledece.. O ugovoru i silnim parama toliko, o ostavci toliko, o moralu toliko, o tome koliko se voli klub koji vodi toliko.. Necu spominjati ime gospodina koji nije mnogo pricao o svemu ovome vec djelima pokazao ljudsku velicinu.. Nadam se samo da ce neki od ovih koji su puni negativne energije shvatiti da nije sve u tri boda koja se donesu sa strane TREBA BITI COVJEK preci preko uvreda i cista obraza voditi ekipu do konacnog cilja. Nikom ne zamjeram na ruznim rijecima i komentarima na moj jucerasnji post.. nije mi cilj da nekog uvrijedim ili iznerviram.. zelio sam samo da se pocne graditi pozitivna atmosfera.. da se sefu tima pruzi bar mala podrska kako bi mu bilo lakse pokazati da zna, umije i moze dovesti ekipu pa ako ne ove onda sledece godine do titule i Evrope..

Na virsle i vodu bih ja tebe...

Kao sto sam i prije rekao ne moze ni jedan Mirza srusiti ljubav prema voljenom klubu, ja cu i dalje ici na tekme i oni koji se bore do zadnjeg za klub ce uvijek imati podrsku ili moj aplauz s tribine...
O cemu ti pricas ( @s3d4m ) ?
O "moralisti" koji je nosao fakturu kako je Isovic naplatio izvodjenje pjesme " Mi smo divovi ?
O " zaljubljeniku " bordo boje, koji kaze da mu je bolje igrati bez navijaca i koji i ono 3 000 psihijatrijskih slucajeva sto je ostalo na Kosevu, naziva placenicima ( dedu od osamdeset godina, kojemu je to jedina sadisfakcija u zivotu, nazvati placenikom ) ?
O " strucnjaku " kojem je za poraz od Zrinjskog bio kriv teren i bura ?
O covjeku koji kaze Bajraktarevicu da ne moze igrazi za FK Sarajevo jer su neki platili da igraju ?
O "strucnjaku" koji ima Nuhica ima Dupovca ali opet na stoperu drzi Muharemovica ?
O " strucnjaku " ciji igraci nakon dvadeset minuta igre disu na skrge ( vidjelo se na utakmici protiv Borca ) ?

P.S.
Obicno ne odgovaram i ne komentarisem gluposti ali fakat ne mogu da podnesem nekog mudrosera, koji sjedi za tastaturom i navijace Sarajeva koji zive, disu, sa fakulteta luftaju, sa roditeljima i curama/zenama se svadjaju, na gostovanjima ( oni koji idu a ja priznajem, nisam toliko aktivan ) zivote riskiraju radi FK Sarajeva, naziva kvazi navijacima.
Reglan

#12155 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Eto nama Balotelija na ljeto,sredit ce to Dzekson :D
Pitarrr82

#12156 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

arshavin wrote:Eto nama Balotelija na ljeto,sredit ce to Dzekson :D

K'o da bez njega nismo dovoljno ludi :lol: :lol:
smoki_choko

#12157 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

teveza ce vama dzeko srediti :D
Baltazar_khan

#12158 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

ko, balotelli? bio bi kod zalizanoglua ko bubica :oops:

ne znam šta da kažem za ovog "managera". iz iskustva znamo da nas je svak živ levatio do sad, po tradiciji bi i ovaj trebao ali... nikad ne reci nikad.
north

#12159 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:
ko, balotelli? bio bi kod zalizanoglua ko bubica :oops:

ne znam šta da kažem za ovog "managera". iz iskustva znamo da nas je svak živ levatio do sad, po tradiciji bi i ovaj trebao ali... nikad ne reci nikad.
Zbog ovoga čovjek mora biti pesimističan, ali ne znam da smo ikad imali nekog menadžera takvog renomea....Druga stvar je što će vjerovatno čovjek željeti hajrovati za sebe, ali neka donese nešto dobro klubu, pa bi čovjek i svario....

Ne spominjite ugostitelja Muću, jebaji ga, ovaj je za njega klasa....

Ja vjerujem da ovaj čovjek može, e sad hoće li i kako to je drugo pitanje.....

U svakom slučaju mali sam optimista, samo zbog silnih razočarenja koje smo do sada preživjeli :( ......
Reglan

#12160 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Hocemo Balonju :sax:
BegA_

#12161 Re: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

arshavin wrote:Hocemo Balonju :sax:
:thumbup: :lol:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#12162 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

arshavin wrote:Hocemo Balonju :sax:
Ne bi se on mogao sa Jahovicem :lol:
Ne T.

#12163 Re: FK Sarajevo

Post by Ne T. »

Irfan dobar lik 100 %, bar je profesionalac za razligu od ovih na koje smo navikli ..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#12164 Re: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Ne T. wrote:Irfan dobar lik 100 %, bar je profesionalac za razligu od ovih na koje smo navikli ..
irfane sta mai :mrgreen:
Ne T.

#12165 Re: FK Sarajevo

Post by Ne T. »

leet wrote:
Ne T. wrote:Irfan dobar lik 100 %, bar je profesionalac za razligu od ovih na koje smo navikli ..
irfane sta mai :mrgreen:
:thumbup: wow
The 51st State

#12166 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

ok je varijanta sa redzepagicem, sve dok je klub zasticen, a u nasem slucaju znamo kako to hoda..., ali dzaba da ovom klocu po barse dovedi, ne vrijedi.
Samo HZ

#12167 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

Nama svakako niko ne valja, dobro Mirza ne valja sto jest-jest :lol:
Reglan

#12168 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Sad ce on Jahi probu da sredi.
Impavidus

#12169 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Kako bi Balu mirza suspendovao ne bi ovaj ni sletio :D
To je odlika pravih trenera, a ne k'o onaj da mu nista ne smije :oops:
Obuca9

#12170 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Imamo mi Handžića, ne treba nam Balo :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#12171 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

arshavin wrote:Sad ce on Jahi probu da sredi.
Jaha je vie bio na probama i tu vise minuta odigrao nego u nekom od klubova..kakva karijera,o njemu se moze i dobar film snimiti,jako zivotopisno..putovanja i virsle i tako ta prica.

Evo izgleda ukida se suspenzija svima..naravno sem Jahovicu.. :D
emigrazione

#12172 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Ma kakvi menadzeri, mars od kluba sto dalje. Ova govna nam samo stetu mogu navuci. Perete lovu preko Sarajeva klosari dabogda vam za dzenaze zatrebalo :x
Kolekcionar033

#12173 Re: FK Sarajevo

Post by Kolekcionar033 »

Prodajem :

Manchester Unitd - FK Sarajevo , The official programme of Manchester United Football Clubb ( oficijelni program sa utakmice )
Novembar 29ti 1967!

R.S.C. Anderlecht - FC Sarajevo , Orginalna ulaznica sa utakmice
24.11.1982.god

CFR 1907 Cluj - FK Sarajevo , Orginalnu ulaznicu sa utakmice
27.08.2009.god

I prodajem jednu zastavicu FK Sarajevo.

Na zahtjev preko pm saljem scan svega :)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#12174 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Predrag Pašić najavio odlazak iz Upravnog odbora

Predrag Pašić, član šampionske generacije FK Sarajevo iz sezone 1984/85, najavio je odlazak iz Upravnog odbora tima sa Koševa.

Predrag Pašić
Naime, nekadašnja "bordo jedanaestka" ističe kako nije zadovoljan kadrovskom politikom kluba, te će zbog toga u toku dana dostaviti pismenu ostavku čelnicima koševskog premijerligaša.

Nedavno iz UO istupili Damir Hadžić i Dževad Bećirević, zbog sukoba interesa, a na sastanku u utorak za novog člana imenovan je Irfan Redžepagić.

Međutim, kako sada stoje stvari, ponovo će dva mjesta biti upražnjena.
van Basten

#12175 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

šta znači nije zadovoljan kadrovskom politikom? koliko znam i on je jedan od onih koji su glasali da se ne usvoji mirzina "ostavka", a sada fol nije zadovoljan. Mislim da se Pašić malo gubi u tim rukovodećim stvarima i da, bez obzira kako velik igrač bio, njegov odlazak niej nneki gubitak.
Uostalom, legenda manje, a vidimo šta nam rade te "legende" predvođene Fazlagićem, Muzurovićem, Agimom, a evo i mriza hoće da se sa svojih 20ak odigranih utakmica za klub uvali u tu grupu legendi kluba...
Locked