svi se zabavise eurom a oni u miru kuju nove planove za sastanak u BL
Aktuelno iz N/FSBiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- olduser
#226 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
kako takticki ovo odradise sve im

-
cooly
#227 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
nisam bio sad duze na forumu (jedan dan
), imao sam malo posla.......
eto, da nastavimo nasu diskusiju
samo ukratko: daysleeper-e, bas sam cekao na takvu izjavu kao sto si je ti donjio, cudi me kako nije prije dosla
to poput "znamo mi sta je zapad,a isto takodje na zapadu nije sve dobro, djedovi maltetiraju svoje kcerke etc"
ZA TO HOCU DA KAZEM: upravu si, naravno da nije sve dobro na zapadu, ali ja isto tako nikad nisam rekao da je SVE dobro ovdije
naprotiv, ova liberalizacije nista nevalja, i sav taj pederluk, da muskarac ozeni muskarca i svi ti pedofili i sve je to BLJAK, odvratno, konzervativni stavovi su jedini pravi, a to je u BOSNI i na balkanu dobro, da su ljudi i dalje KONZERVATIVNI
i naravno da je sve sto se tice oko muzike, derneka, etc, bolji JUG (istocni-jug) NEGO ZAPAD
ali u cemu je zapad bolji, i SAMO NA TO su moji postovi bili namijereni: SISTEM RADA
ne samo drzavni sistem, nego kako U LJUDIMA ....kako LJUDI imaju tu radnu disciplinu u sebi, i to je to sto u bosni fali
ETO, to je sve...
a da, a ono "da vi u bih znate sta je zapad"...nebi bas rekao da znate, MOZDA ZNAS TI; ali vecina stanonistva ima pogresnu sliku zapada
OK, to je to, da se nebi ulazilo u off topic
sad za fudbalsku temu:
problem je samo taj, sto imamo samo malo nesaglasnicu:
SVI KAZEMO da su lopovi u savezu
SVI SMO protiv njih
SVI kazemo da narod u bih nista neradi protiv njih, i da se stalno izvlaci na neke "nama tesko nama ovako nama onako, nemoze se ovo nemoze se ono" (da li je to sad tacno, je druga stvari)
ZNACI JEDINI PROBLEM JE U TOME, da ti daysleeper-e mislis DA SE NEBI NISTA USPIJELO SA AKCIJAMA
A JA MISLIM DA BI SE USPIJELO NESTA SA AKCIJAMA
tu je sva svadja, samo ta mala tackica
ali ETO, RECIMO DA SI TI U PRAVU, da i sa nekim akcijama nebi uspijeli iztijerati ljude do utakmice sa spanijom.......
PA BOLAN OPET SI BAREM BESTO USPIO AKO SE RADE AKCIJE, BAREM SI IZ INATA nesto radio protiv njih
barem se NESTO radilo protiv njih
barem se nisu PUSTILI NA MIRU DA J*BU KOGA HOCE
RAZUMIJES, TU JE TA RAZLIKA
sto se vi predajate bez nesto da probate
ponekad se i zna unaprijed da je veca sansa se se izgubi, ALI OPET SE LJUDI BORE, i cak ponekad i pobijede
TAKO JE TO
samo kod vas to nije tako
i to je to sto mene zivcira, i to pametovanje vase, NARAVNO DA JE NARODU TESKO U BOSNI, ali opet se mora reci DA SE DOSTA izvlace zbog toga, i u stvarima gdije se nebi trebali izvlaciti jer im nije sistem i politicar kriv tu
u bosni na putu se covijek nemoze ni posteno posrati na benzinskim pumpama kad vec sa 20 metara smrde na g*vna
pa jesuli i tu politicari krivi? da je narod tako prljav
idem kroz grad, vidim kako ljudi bacaju smece u rijeku
pa jel im i tu politicar kriv?
COVIJECE ako sam slomio nogu juce, nemogu trcati, ok, to je u redu
ali da kazem "joj nemogu uciti zbog toga, kad sam slomio nogu" a sijedim 5 sati pred tv, i kad mi kaze "pa sto neucis imas sutra ispit" "Joj pa nemogu uciti imam gips"
onda je to cisto izvlacenje zbog ljenost, a to je u dosta bosanaca koji zive u bih TAKO!!!
- da svaki dan 50 hiljada ljudi salje pisma svakavkim novinama
- da svaki dan 50 hiljada ljudi salje mailove svakavim novinama i televizijama
- da svaki dan 50 hiljada ljudi zovu na kucne telefone muniba i ilju (imam njihove brojebe, ako hocete mogu vam ih dati)
- da svaki dan 50 hiljada ljudi zovu savez, CISTO IZ PROVOKACIJE, reci psihopaticne perverzne stvari sekretarici, ili probaj dobiti muniba pa mu onda tako nesto reci
- da svaki dan 50 hiljada ljudi salju NA KUCNE ADRESE (takodjer imam, mogu ih staviti na forum ako hocete), pisama, sa perverznim slikama, ili sa zajebancijama kao naprimjer bijeli prasak preko pisma
da se slavica pecikoza boji cijeli dan kakav je to sad prasak sto su dirnule njene ruke
- da bi bili na protestima 50 hiljada ljudi, i to svaku subotu
- da bi svaki dan 1000 ljudi prosetalo do munibove kuce, i samo pozvonili i pravili se budale, i pitale neke psihopaticne stvari, ali nesto gdije vam policija nemoze NISTA
- da bi se, za malo hrabrije, nasao neko ko ce graffiti na munibovu kucu staviti
- DA SE SAZNA KO CU MI DIJECA, nije to valjda tako testo, i samo na asfalt ispred njegove kuce napisati ime kcerke i neku perverznu psihopaticnu recenicu, ima tu dosta kombinacija
- da bi svaki dan pravili ISTI TAKAV PRITISAK na kantonalnesaveze i na njihove ljude, takdoje sa pisanjem pisama, graffiti ETC
MISLITE DA BI NJIH "k*rac bolio za time"
BOGAMI NEBI
njih boli k*rac kad na --- SPAM --- pise malecni tekst "krajino vrijeme je da ljudi iz saveza odu" ili kad fanatikosi jednom u godini naprave parolu "savez napolje"...tu njih boli k*rac
ali jednom je ovdije neko to napisao, zao mi je sto neznam nickname kako se ta osoba zvala, ali napisala je BAS TO, DA JE STALKING JEDINI NACIN
a za ljude koji nisu bas jaki sa engleskim: stalking znaci to pracenje ljudi, svaki cas, svaki dan, i psihiski teror cijelo vrijeme
TO JE SUPER NACIN BOLAN, uz to bojkot reprezentacije i klubskih utakmica
eto, da nastavimo nasu diskusiju
samo ukratko: daysleeper-e, bas sam cekao na takvu izjavu kao sto si je ti donjio, cudi me kako nije prije dosla
to poput "znamo mi sta je zapad,a isto takodje na zapadu nije sve dobro, djedovi maltetiraju svoje kcerke etc"
ZA TO HOCU DA KAZEM: upravu si, naravno da nije sve dobro na zapadu, ali ja isto tako nikad nisam rekao da je SVE dobro ovdije
naprotiv, ova liberalizacije nista nevalja, i sav taj pederluk, da muskarac ozeni muskarca i svi ti pedofili i sve je to BLJAK, odvratno, konzervativni stavovi su jedini pravi, a to je u BOSNI i na balkanu dobro, da su ljudi i dalje KONZERVATIVNI
i naravno da je sve sto se tice oko muzike, derneka, etc, bolji JUG (istocni-jug) NEGO ZAPAD
ali u cemu je zapad bolji, i SAMO NA TO su moji postovi bili namijereni: SISTEM RADA
ne samo drzavni sistem, nego kako U LJUDIMA ....kako LJUDI imaju tu radnu disciplinu u sebi, i to je to sto u bosni fali
ETO, to je sve...
a da, a ono "da vi u bih znate sta je zapad"...nebi bas rekao da znate, MOZDA ZNAS TI; ali vecina stanonistva ima pogresnu sliku zapada
OK, to je to, da se nebi ulazilo u off topic
sad za fudbalsku temu:
problem je samo taj, sto imamo samo malo nesaglasnicu:
SVI KAZEMO da su lopovi u savezu
SVI SMO protiv njih
SVI kazemo da narod u bih nista neradi protiv njih, i da se stalno izvlaci na neke "nama tesko nama ovako nama onako, nemoze se ovo nemoze se ono" (da li je to sad tacno, je druga stvari)
ZNACI JEDINI PROBLEM JE U TOME, da ti daysleeper-e mislis DA SE NEBI NISTA USPIJELO SA AKCIJAMA
A JA MISLIM DA BI SE USPIJELO NESTA SA AKCIJAMA
tu je sva svadja, samo ta mala tackica
ali ETO, RECIMO DA SI TI U PRAVU, da i sa nekim akcijama nebi uspijeli iztijerati ljude do utakmice sa spanijom.......
PA BOLAN OPET SI BAREM BESTO USPIO AKO SE RADE AKCIJE, BAREM SI IZ INATA nesto radio protiv njih
barem se NESTO radilo protiv njih
barem se nisu PUSTILI NA MIRU DA J*BU KOGA HOCE
RAZUMIJES, TU JE TA RAZLIKA
sto se vi predajate bez nesto da probate
ponekad se i zna unaprijed da je veca sansa se se izgubi, ALI OPET SE LJUDI BORE, i cak ponekad i pobijede
TAKO JE TO
samo kod vas to nije tako
i to je to sto mene zivcira, i to pametovanje vase, NARAVNO DA JE NARODU TESKO U BOSNI, ali opet se mora reci DA SE DOSTA izvlace zbog toga, i u stvarima gdije se nebi trebali izvlaciti jer im nije sistem i politicar kriv tu
u bosni na putu se covijek nemoze ni posteno posrati na benzinskim pumpama kad vec sa 20 metara smrde na g*vna
pa jesuli i tu politicari krivi? da je narod tako prljav
idem kroz grad, vidim kako ljudi bacaju smece u rijeku
pa jel im i tu politicar kriv?
COVIJECE ako sam slomio nogu juce, nemogu trcati, ok, to je u redu
ali da kazem "joj nemogu uciti zbog toga, kad sam slomio nogu" a sijedim 5 sati pred tv, i kad mi kaze "pa sto neucis imas sutra ispit" "Joj pa nemogu uciti imam gips"
onda je to cisto izvlacenje zbog ljenost, a to je u dosta bosanaca koji zive u bih TAKO!!!
- da svaki dan 50 hiljada ljudi salje pisma svakavkim novinama
- da svaki dan 50 hiljada ljudi salje mailove svakavim novinama i televizijama
- da svaki dan 50 hiljada ljudi zovu na kucne telefone muniba i ilju (imam njihove brojebe, ako hocete mogu vam ih dati)
- da svaki dan 50 hiljada ljudi zovu savez, CISTO IZ PROVOKACIJE, reci psihopaticne perverzne stvari sekretarici, ili probaj dobiti muniba pa mu onda tako nesto reci
- da svaki dan 50 hiljada ljudi salju NA KUCNE ADRESE (takodjer imam, mogu ih staviti na forum ako hocete), pisama, sa perverznim slikama, ili sa zajebancijama kao naprimjer bijeli prasak preko pisma
- da bi bili na protestima 50 hiljada ljudi, i to svaku subotu
- da bi svaki dan 1000 ljudi prosetalo do munibove kuce, i samo pozvonili i pravili se budale, i pitale neke psihopaticne stvari, ali nesto gdije vam policija nemoze NISTA
- da bi se, za malo hrabrije, nasao neko ko ce graffiti na munibovu kucu staviti
- DA SE SAZNA KO CU MI DIJECA, nije to valjda tako testo, i samo na asfalt ispred njegove kuce napisati ime kcerke i neku perverznu psihopaticnu recenicu, ima tu dosta kombinacija
- da bi svaki dan pravili ISTI TAKAV PRITISAK na kantonalnesaveze i na njihove ljude, takdoje sa pisanjem pisama, graffiti ETC
MISLITE DA BI NJIH "k*rac bolio za time"
BOGAMI NEBI
njih boli k*rac kad na --- SPAM --- pise malecni tekst "krajino vrijeme je da ljudi iz saveza odu" ili kad fanatikosi jednom u godini naprave parolu "savez napolje"...tu njih boli k*rac
ali jednom je ovdije neko to napisao, zao mi je sto neznam nickname kako se ta osoba zvala, ali napisala je BAS TO, DA JE STALKING JEDINI NACIN
a za ljude koji nisu bas jaki sa engleskim: stalking znaci to pracenje ljudi, svaki cas, svaki dan, i psihiski teror cijelo vrijeme
TO JE SUPER NACIN BOLAN, uz to bojkot reprezentacije i klubskih utakmica
-
dlfo
#228 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
@cooly Naravno da se s tobom slazem da je na zapadu sistem rada neprikosnoven. I da je to uglavnom zbog takve situacije u glavama tih ljudi. Ali, ja ti kazem, da zivis u Bosni znao bi da to tako ne radi ovdje.
Prvo, garantujem da bi svi ljudi ovdje radili (osim izroda, ali njih ima i na zapadu
), da im drzava omoguci. Dalje, rate je zavrsen prije 12-13 godina, na pocetku su ljudi mnogo protestvovali i bio je prisutan entuzijazam, ali covjece, shvati da su ljudi izgubili volju za zivotom ovdje. Gledaju da prezive iz dana u dan i mnogima je mnogo vaznije izaci na ulicu i protestvovati zbog sehidskih penzija, penzija za penzionere ili ratne vojne invalire, itd. Nakon toliko godina nista se nije promjenilo. Lako je za Europu, gdje ko zeli da radi imace posao, kakav takav. Ovdje stvari tako ne funcionisu druze moj. Na svakom koraku se mogu vidjeti bivsi borci, invalidi, penzioneri, ocevi poginulih boraca kako rove po kontejnerima u potrazi za hljebom. Da, za hljebom care. Lako je tebi pricati o Europi kad si vec tamo, (nemoj me pogresno shvatiti, nemam nista protiv dijasporaca) ali dodji u Sarajevo, zivi par godina i pokusaj nesto promjeniti za to vrijeme. Vrlo brzo ces se pokajati sto si se vratio. E, tek onda ces imati osnova da pricas o Europi i "SISTEMU RADA".
Tako je isto i sa fudbalom, ljudi su jednostavno izgubili volju i izlaz se je nedogledan.
Prvo, garantujem da bi svi ljudi ovdje radili (osim izroda, ali njih ima i na zapadu
Tako je isto i sa fudbalom, ljudi su jednostavno izgubili volju i izlaz se je nedogledan.
- stulic
#229 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Pa naravno da je cjelokupna situacija ne samo u fudbalu nego u cijeloj zemlji rezultat agonije u koju je stanovnistvo samo sebe dovelo. Isto se nece ni rijesiti dok god polovica urbanog stanovnistva bude bojkotovala izbore i dok god se ne nadje licnost ili pokret koji ce tu agoniju pozitivno kanalizirati u radikalne promjene.
A to moze biti uskoro ili ne biti nikako.
-
cooly
#230 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
i sta mislite?
da li ce se uspijeh hrvatske reprezentacije pozitivno ili negativno utijecati na situaciju u bosni u vezi saveza i fudbala.....
naravno da se nemoze izbijeci tema zapadnog mostara, ali NISAM MISLIO SAMO NA TU TEMU nego bas sta se tice saveza......
o tome vec duze razmisljam, a OD DANAS sam takodje nesto kontao, kako bi uspijeh turske uticao na situaciju ......
jer kad bi HRVATSKA imala uspijeh, onda bi se naravno oni zapadni hercegovci nalozili, a bosanci (SVI KOJI IMAJU BIH U SRCU, sto vecina zapadni hercegovaca nema) nemaju nista, vidite u kakvoj smo situaciji
ali kontam nesto....zamislite TURSKA UDJE U POLUFINALE (ili finale, morao bi pogledati malo bolje) SA HRVATSKOM
i da pobijedi turska
onda bi se veliki dio bosnjaka nalozio na taj uspijeh i iz inata slavio, pogotovo u mijestima koja granicu sa hrvatskim stanonistvom
ali ok, recimo da se turska neplasira dalje, a da hrvatska ima uspijeh.......JA MISLIM DA BI SE TO DOBRO NA SITUACIJU U BOSNI vezalo, jer bi glupe bosnje napokon JOS VISE mislili STO SU ONI TAMO a mi tako nisko spali
pa se nadam da ce se jos koji lik vise iz zivcirati i probati nesto raditi protiv njih, POGOTOVO PROTIV ILJE
HUJA CE ZNACI BITI VECA, A HUJA PROTIV SAVEZA SAMO DOBRO NESTO MOZE BITI
sta vi mislite??
da li ce se uspijeh hrvatske reprezentacije pozitivno ili negativno utijecati na situaciju u bosni u vezi saveza i fudbala.....
naravno da se nemoze izbijeci tema zapadnog mostara, ali NISAM MISLIO SAMO NA TU TEMU nego bas sta se tice saveza......
o tome vec duze razmisljam, a OD DANAS sam takodje nesto kontao, kako bi uspijeh turske uticao na situaciju ......
jer kad bi HRVATSKA imala uspijeh, onda bi se naravno oni zapadni hercegovci nalozili, a bosanci (SVI KOJI IMAJU BIH U SRCU, sto vecina zapadni hercegovaca nema) nemaju nista, vidite u kakvoj smo situaciji
ali kontam nesto....zamislite TURSKA UDJE U POLUFINALE (ili finale, morao bi pogledati malo bolje) SA HRVATSKOM
i da pobijedi turska
onda bi se veliki dio bosnjaka nalozio na taj uspijeh i iz inata slavio, pogotovo u mijestima koja granicu sa hrvatskim stanonistvom
ali ok, recimo da se turska neplasira dalje, a da hrvatska ima uspijeh.......JA MISLIM DA BI SE TO DOBRO NA SITUACIJU U BOSNI vezalo, jer bi glupe bosnje napokon JOS VISE mislili STO SU ONI TAMO a mi tako nisko spali
pa se nadam da ce se jos koji lik vise iz zivcirati i probati nesto raditi protiv njih, POGOTOVO PROTIV ILJE
sta vi mislite??
- Real Khan
#231 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Ja mislim da hitno moraš uzeti koji čas pravopisa
Što se tiče poente, ima smisla... ali da se bogdo može okupiti tolika kritična masa oko rušenja "saveza", onda ne bi bilo nemoguće promijeniti mnogo toga u društvu u cjelini...
- Fiore
#232 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Cooly kad si toliko zagrijan.. javi se sto prije da se nesto dogovorimocooly wrote:i sta mislite?
i da pobijedi turska
sta vi mislite??
- Gandalf
#233 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Čitaš mi misli , svako društvo se mijenja evolucijom ili revolucijom a naše definitivno ne može evoluirati - puno je atavizama - stoga ostaje nam samo ulica - pad NS bio bi početak kraja postojećoj vlasti , ali definitivno nemamo karizmatičnog vodžu koji bi sve to pokrenuo i završio - gradska raja se potpuno izgubila u ovim novim ruralnim običajima i trendovima i na dan izbora kladionice su pune omladine a birališta penzionera.Za sada nam ostaje samo bojkot svih aktivnosti NS kako bi srezali finansije "stručnjacima" u NSstulic wrote:Pa naravno da je cjelokupna situacija ne samo u fudbalu nego u cijeloj zemlji rezultat agonije u koju je stanovnistvo samo sebe dovelo. Isto se nece ni rijesiti dok god polovica urbanog stanovnistva bude bojkotovala izbore i dok god se ne nadje licnost ili pokret koji ce tu agoniju pozitivno kanalizirati u radikalne promjene.
-
LSD
#234 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Nisam znao gdje da stavim ovo,bezveze mi otvarati novu temu
Napadnut Iljo Dominković i Željko Jurkić!
Bivski uposlenik Nogometnog saveza Hrvatske Željko Jurkić i trenutni predsjednik NFSBIH Iljo Dominković napadnuti su sino oko 22:35 u Interklakenu blizu restorana Rhone Ver u Svicarskoj. Nepoznati napadaći su ispalili 2 topovska udara na vozilo Mercedes Benz u kom se nalazio Dominković i Jurkić, u incidentu niko nije stradao. Prema izjavama vozaća Jurkića koje je dao Svicarskoj Policiji, njihovo vozilo je bilo praceno do oko 10 minuta, tek nakon sto su usli u mjesto Interklakena. Kada su stali na prvom semaforu dva automobila marke Mazda i Audija svicarskih tablica ZH 3810351 i SD102663 dvije njima nepoznate osobe iz dva automobila pocela su da bacaju topovske udare na njihovo vozilo al na svu srecu prozori na vozilu u kome su se nalazili vozac Jurkic i suvozac Dominkovic bili su zatvoreni, potom su se napadaci udaljili oko 20 metara od vozila u kome je se nalazio Jurkic i Dominkovic i cekali su oko 5 minuta a potom se udaljili u nepoznatom pravcu, sav slucaj su prijavili u policijskoj stanici koja je bila 20 minuta daleko od mjesta napada, na vozilu je samo nacinjena mala materijalna steta jer je ostecen prednji dio vozila.
Izvor: http://WWW.NR.HR
Evo našeg poštenog predsjednika Ilje u Švici,covjek uzeo malo odmora
Bivski uposlenik Nogometnog saveza Hrvatske Željko Jurkić i trenutni predsjednik NFSBIH Iljo Dominković napadnuti su sino oko 22:35 u Interklakenu blizu restorana Rhone Ver u Svicarskoj. Nepoznati napadaći su ispalili 2 topovska udara na vozilo Mercedes Benz u kom se nalazio Dominković i Jurkić, u incidentu niko nije stradao. Prema izjavama vozaća Jurkića koje je dao Svicarskoj Policiji, njihovo vozilo je bilo praceno do oko 10 minuta, tek nakon sto su usli u mjesto Interklakena. Kada su stali na prvom semaforu dva automobila marke Mazda i Audija svicarskih tablica ZH 3810351 i SD102663 dvije njima nepoznate osobe iz dva automobila pocela su da bacaju topovske udare na njihovo vozilo al na svu srecu prozori na vozilu u kome su se nalazili vozac Jurkic i suvozac Dominkovic bili su zatvoreni, potom su se napadaci udaljili oko 20 metara od vozila u kome je se nalazio Jurkic i Dominkovic i cekali su oko 5 minuta a potom se udaljili u nepoznatom pravcu, sav slucaj su prijavili u policijskoj stanici koja je bila 20 minuta daleko od mjesta napada, na vozilu je samo nacinjena mala materijalna steta jer je ostecen prednji dio vozila.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#235 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
cooly wrote:i sta mislite?
i da pobijedi turska
sta vi mislite??
Mislim da trebaš malo opuštenije gledat na to ...za početak pojedi nešto ovako..prije dogovora i veselice nad topovskim udarima

-
cooly
#236 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
samo molite boga da je ovo istina sto pise.......
da nebude neka izmisljena prica..............
i da, jos nesto sam htio reci, kad nema druge teme, a kad sam otvorio temu SVI SU ME NAPADALI
PA GDIJE SU SAD SVI ONI KOJI SU PRICALI "sta bolan pricas, to je prdodimija tamo vamo bla bla bla, ko ce bolan navijati za turke, sta hoces da siris nacionalizam, ufudbalu svi sportski navijaju a ne politicki bla bla bla, sta bolan seres bla bla bla"
ETO VAMA SVIMA: PROCITAJTE SAD HILJADE OD KOMENTARA poput "navijam za tursku kad nema bih" "hajmo turci sad ce polu finale" bla bla
nekako sva tri naroda u bih imauju neke svoje zemlje
za koje mogu navijati
ponasaju se koda sa su sva tri naroda samo neke "dijaspore" tih zemalja
jadno
A ZA SVE ONE KOJI NECE REALITET DA SVATE NEGO PALAMUDE "sta imamo bolan za tursku, nece ti niko navijati za tursku, sta imamo za njih" .... STO POSTO CE SE U VISE GRADOVA SLAVITI ako turska pobijedi (ma slaviti ce se i ovako i onako, svedno ko da pobijedi, za taj cetvrtfinale ce u bosni biti ovako i onako u nekim krajevima kod neki ljudi party, svedno ko da pobjedi, jedino se pitam za koga ce one istocne komsije biti
)
I ZA SVE TE KOJI NECE DA GLEDAJU REALNOST U OCI: PA STA VI SAD KAZETE NA TO DA IMA HILJADE OD KOMENTARA POPUT "kad neigra bih, navijam za tursku"???
I ZA SVE TE KOJI NECE DA GELDAJU REALNOSTI U OCI: PA AKO VAM JE TOLIKO STALO DA IGRA REPKA, ZA KOJU NAVODNO JEDINO NAVIJATE.......i za koju ce narod SAMO ZA NJU navijati, ni za koju drugu repku........PA GDIJE SE SAD?? STO NERADITE NISTA PROTIV SAVEZA????? IMATE SAD SANSE POSLJE EP-a, kad se budu vratili cika iljo, bogdan, munib, ...
i da, jos nesto sam htio reci, kad nema druge teme, a kad sam otvorio temu SVI SU ME NAPADALI
PA GDIJE SU SAD SVI ONI KOJI SU PRICALI "sta bolan pricas, to je prdodimija tamo vamo bla bla bla, ko ce bolan navijati za turke, sta hoces da siris nacionalizam, ufudbalu svi sportski navijaju a ne politicki bla bla bla, sta bolan seres bla bla bla"
ETO VAMA SVIMA: PROCITAJTE SAD HILJADE OD KOMENTARA poput "navijam za tursku kad nema bih" "hajmo turci sad ce polu finale" bla bla
nekako sva tri naroda u bih imauju neke svoje zemlje
jadno
A ZA SVE ONE KOJI NECE REALITET DA SVATE NEGO PALAMUDE "sta imamo bolan za tursku, nece ti niko navijati za tursku, sta imamo za njih" .... STO POSTO CE SE U VISE GRADOVA SLAVITI ako turska pobijedi (ma slaviti ce se i ovako i onako, svedno ko da pobijedi, za taj cetvrtfinale ce u bosni biti ovako i onako u nekim krajevima kod neki ljudi party, svedno ko da pobjedi, jedino se pitam za koga ce one istocne komsije biti
I ZA SVE TE KOJI NECE DA GLEDAJU REALNOST U OCI: PA STA VI SAD KAZETE NA TO DA IMA HILJADE OD KOMENTARA POPUT "kad neigra bih, navijam za tursku"???
I ZA SVE TE KOJI NECE DA GELDAJU REALNOSTI U OCI: PA AKO VAM JE TOLIKO STALO DA IGRA REPKA, ZA KOJU NAVODNO JEDINO NAVIJATE.......i za koju ce narod SAMO ZA NJU navijati, ni za koju drugu repku........PA GDIJE SE SAD?? STO NERADITE NISTA PROTIV SAVEZA????? IMATE SAD SANSE POSLJE EP-a, kad se budu vratili cika iljo, bogdan, munib, ...
-
palermo
#237 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Stvarno negdje uzmi malo tih sati pravopisa, šteta je da ne znaš i to. Inače, sviđa mi se način tvoga razmišljanja, u onom najbitnijem si u pravucooly wrote:samo molite boga da je ovo istina sto pise.......
nekako sva tri naroda u bih imauju neke svoje zemljeza koje mogu navijati
jadno
A ZA SVE ONE KOJI NECE REALITET DA SVATE NEGO PALAMUDE "sta imamo bolan za tursku, nece ti niko navijati za tursku, sta imamo za njih" .... STO POSTO CE SE U VISE GRADOVA SLAVITI ako turska pobijedi (ma slaviti ce se i ovako i onako, svedno ko da pobijedi, za taj cetvrtfinale ce u bosni biti ovako i onako u nekim krajevima kod neki ljudi party, svedno ko da pobjedi, jedino se pitam za koga ce one istocne komsije biti)
-
AbU_JamaL_MovE
#238 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Pa fakat covjek ne zna vise sta da im uradi pa da odu sa funkcije.
Izgleda da ce oni jos dugo vedriti i oblaciti NSBIH.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-3929.htm
Izgleda da ce oni jos dugo vedriti i oblaciti NSBIH.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-3929.htm
- uvjek dobar gost
#239 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Ja znam šta treba... i mislim da je sazrjelo vrijeme za to...jer definitivno nam svima je jasno da nas ignorišu, da je tekma na koševu bila neuspio pokušaj...
Kulturno sa kulturnim, bezobrazno sa bezobraznim... bahato sa bahatim....
-
Mobile_Disco
#240 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Fazon je sto oni misle da se sve utisalo.. I da ce moci nastaviti po starom.. E grdno su se prevarili!!! Ovo je samo zatisje pred buru.. Ako su mislili da je ona tekma protiv Azerbejdjana samo puka slucajnost.. Vidjet cete da to nije tako.. I ako dodje raja na tekmu.. Bolje im je da nije doslauvjek dobar gost wrote:Ja znam šta treba... i mislim da je sazrjelo vrijeme za to...jer definitivno nam svima je jasno da nas ignorišu, da je tekma na koševu bila neuspio pokušaj...
-
AbU_JamaL_MovE
#241 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Izgleda da ce nam ovo biti novi selektor
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-3921.htm
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-3921.htm
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#242 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Jos malo pa ce morati se voziti u blindiranim autima.LSD wrote:Nisam znao gdje da stavim ovo,bezveze mi otvarati novu temu
- uvjek dobar gost
#243 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Fazon je u tome što ... nama kao ljudima fali pobjeda, bile one sportske il onako životne...
Što se tiče Cice... čovjek mislim da nije lud da dođe... jedino ako ga nespremnog dovedu.. bez informacija bilo kakvih....
Ma nemam pojma... džaba je nama po forumima palamuditi i tješiti se jedni drugima..... treba zasukati rukave.. pripremiti se za koji pendrek... i lagano.. dostojanstveno istjerati bandu.. kad neće nadležna tužilaštva hoćemo mi.....
Što se tiče Cice... čovjek mislim da nije lud da dođe... jedino ako ga nespremnog dovedu.. bez informacija bilo kakvih....
Ma nemam pojma... džaba je nama po forumima palamuditi i tješiti se jedni drugima..... treba zasukati rukave.. pripremiti se za koji pendrek... i lagano.. dostojanstveno istjerati bandu.. kad neće nadležna tužilaštva hoćemo mi.....
- uvjek dobar gost
#244 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Dado dijasporitus wrote:Jos malo pa ce morati se voziti u blindiranim autima.LSD wrote:Nisam znao gdje da stavim ovo,bezveze mi otvarati novu temu
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo našeg poštenog predsjednika Ilje u Švici,covjek uzeo malo odmoraRespect za pocinioce.
Malo mi je zao Jurkica ali s kim si takav si.
- Edin H.
#245 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
LSD wrote:Nisam znao gdje da stavim ovo,bezveze mi otvarati novu temu
Opet dijaspora mora rijesavati probleme![]()
- Edin H.
#246 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
[quote="Edin H."][quote="LSD"]Nisam znao gdje da stavim ovo,bezveze mi otvarati novu temu
Opet dijaspora mora rijesavati probleme
Opet dijaspora mora rijesavati probleme
- campa_xxx
#247 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Održana konferencija za novinare N/FSBIH
Danas je u prostorijama N/FSBiH održana konferencija za novinare na kojoj je generalni sekretar Munib Ušanović govorio o svim pitanjima u proteklom periodu kao i narednim aktivnostima Saveza.
Ušanović je potvrdio da će redovna 14. sjednica Izvršnog odbora biće održana 04.07. 2008. godine u Banja Luci, a na dnevnom redu će se, između ostalog, raspravljati o izboru novog selektora A reprezentacije BiH, te o sljedećoj sezoni Premijer lige.
Vanredna sjednica Skupštine NS/FS BiH zakazana je za 05. 07. 2008., također u Banja Luci, a na dnevnom redu je Aktualna situacija u nogometu u BiH sa prijedlogom mjera.
Ušanović je govorio i o prijateljskim utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine, rekavši da je N/FSBiH poslao čak 27 ponuda za odigravanje prijateljskih utakmica, a da ih je dogovoreno pet, od kojih je ona sa Iranom otkazana. Savez je, između ostalog, slao ponude Portugalu, Francuskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Engleskoj…, a rezultat vam je poznat.
Danas je u prostorijama N/FSBiH održana konferencija za novinare na kojoj je generalni sekretar Munib Ušanović govorio o svim pitanjima u proteklom periodu kao i narednim aktivnostima Saveza.
Ušanović je potvrdio da će redovna 14. sjednica Izvršnog odbora biće održana 04.07. 2008. godine u Banja Luci, a na dnevnom redu će se, između ostalog, raspravljati o izboru novog selektora A reprezentacije BiH, te o sljedećoj sezoni Premijer lige.
Vanredna sjednica Skupštine NS/FS BiH zakazana je za 05. 07. 2008., također u Banja Luci, a na dnevnom redu je Aktualna situacija u nogometu u BiH sa prijedlogom mjera.
Ušanović je govorio i o prijateljskim utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine, rekavši da je N/FSBiH poslao čak 27 ponuda za odigravanje prijateljskih utakmica, a da ih je dogovoreno pet, od kojih je ona sa Iranom otkazana. Savez je, između ostalog, slao ponude Portugalu, Francuskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Engleskoj…, a rezultat vam je poznat.
-
Risto Kuglarić
#248 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Munib Ušanović u jutrošnjem avazu otkriva da će novi selektor biti Bošnjak. Mašala, već sam se prepo...
- zanzibar
#249 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
Iskreno ja sam zgrožen, uvrijeđen kao građanin i užasno razočaran.
Razočaran sam NOVINARIMA koji su prihvatili pojaviti se na press konferenciji u Nogometnom savezu i slušati Muniba Ušanovića, za kojeg godinama tvrde da je kriminalac. Isti ti NOVINARI koji su podržavali Kodru i Bolića opet su se okrenuli Nogometnom savezu.Sutra kada bude izabran novi selektor tipa Denijel Pirić, svi će biti na njegovoj strani...
Nije ni čudo jer sada idu kvalifikacione utakmice, i valja na račun saveza putovati po Španiji, Turskoj, Belgiji i egzotičnim državam bivšeg Sovjetskog Saveza.
Što se mene tiče sportski novinari dnevnih novina i tv-stanica od danas su za mene ništice, moralne nule i licemjeri.Njihov stav nije njihov, već bosova za koje rade.
Ako su već morali da budu na konferenciji trebali su doći tamo samo sa jednim pitanjem: Hoćete li podnijeti ostavku. Nećete, hvala lijepo, doviđenja!Umjesto toga šale se sa Ušanovićem kao da su rod rođeni.
Gdje im je priča o vraćanju Kodre.
Šutili su kada je Ušanović rekao da utakmica sa Iranom nije otkazana nego odgođena.
Sada mirne duše mogu reći i da je većina sportskih novinara(čast rijetkim izuzetcima, zaista rijetkim) dio mafijaškog klana Nogometnog saveza BiH.
Ovom prilikom ih lijepo molim da više ne daju svoje komentare tipa u Savezu su ovakvi onakvi. Juče su sve rekli.
Razočaran sam NOVINARIMA koji su prihvatili pojaviti se na press konferenciji u Nogometnom savezu i slušati Muniba Ušanovića, za kojeg godinama tvrde da je kriminalac. Isti ti NOVINARI koji su podržavali Kodru i Bolića opet su se okrenuli Nogometnom savezu.Sutra kada bude izabran novi selektor tipa Denijel Pirić, svi će biti na njegovoj strani...
Nije ni čudo jer sada idu kvalifikacione utakmice, i valja na račun saveza putovati po Španiji, Turskoj, Belgiji i egzotičnim državam bivšeg Sovjetskog Saveza.
Što se mene tiče sportski novinari dnevnih novina i tv-stanica od danas su za mene ništice, moralne nule i licemjeri.Njihov stav nije njihov, već bosova za koje rade.
Ako su već morali da budu na konferenciji trebali su doći tamo samo sa jednim pitanjem: Hoćete li podnijeti ostavku. Nećete, hvala lijepo, doviđenja!Umjesto toga šale se sa Ušanovićem kao da su rod rođeni.
Gdje im je priča o vraćanju Kodre.
Šutili su kada je Ušanović rekao da utakmica sa Iranom nije otkazana nego odgođena.
Sada mirne duše mogu reći i da je većina sportskih novinara(čast rijetkim izuzetcima, zaista rijetkim) dio mafijaškog klana Nogometnog saveza BiH.
Ovom prilikom ih lijepo molim da više ne daju svoje komentare tipa u Savezu su ovakvi onakvi. Juče su sve rekli.
- van Basten
#250 Re: 4.JUNI-KRAJ N/FSBiH?????
znači, opet ide prebrojavanje krvnih zrnaca?Risto Kuglarić wrote:Munib Ušanović u jutrošnjem avazu otkriva da će novi selektor biti Bošnjak. Mašala, već sam se prepo...