kilometraža je stvarna pošto je bio 4ti auto u kuči bivšeg vlasnika koji je služio hanumi za "na pijacu".
ni vodu za brisače nije trebalo dosipati... zadnji put fabrika nasula
Moderators: _BataZiv_0809, anex
haha, sto je najgore nemam garazu, jos ga i vozim!respo wrote:izvuci ga nekad iz garazeteAMICA wrote:Ev' da se malo ibretite... 2005 godina, 41.000 km
Na klocovimateAMICA wrote:haha, sto je najgore nemam garazu, jos ga i vozim!respo wrote:izvuci ga nekad iz garazeteAMICA wrote:Ev' da se malo ibretite... 2005 godina, 41.000 km![]()
![]()
![]()
Ko kaže da nemam. Aston Martin DB9 773 milje preš'o. Garantovano nije vozen u rikverc da se vrati celer.madner wrote:'ocam, ti isto da nemas auto od 200ks pa ti vokri?CharlesBukowski wrote:Malo vam sto se kurchite po čaršiji još se kurčite ovdje nabijem vas na qrac.

A vozilica je ???????ljubav_aha wrote:75,000 milja = 120700 kmavto 2005 godiste
Ma neće da napiše. Samo nas muči.citroen wrote:A vozilica je ???????ljubav_aha wrote:75,000 milja = 120700 kmavto 2005 godiste
![]()
![]()
ma vozilica je pontiac coupesunfire 2005,nista posebno,nek' smao gura po gradushlauf wrote:Ma neće da napiše. Samo nas muči.citroen wrote:A vozilica je ???????ljubav_aha wrote:75,000 milja = 120700 kmavto 2005 godiste
![]()
![]()
![]()
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeee
Peugeot 206link wrote:koji automobilcicteAMICA wrote:Ev' da se malo ibretite... 2005 godina, 41.000 km
Passat 1997 godiste - 80 hiljadateAMICA wrote:Ev' da se malo ibretite... 2005 godina, 41.000 km
Registracija 560,oo KMNeelix wrote:Shlauf posjeduje Lagunu, cini mi se isto godiste, a i koliko primjetim razumije se u Renoe fino, pa ce ti najbolje pomoc![]()
shlaufeeee, ljubise ti tvogdeder odgovori curi
jest vala, baš me čudi da u ovoj zemlji blagostanja i zlatnih kašika neko kupuje polovno ...link wrote:zato se kupuje samo novo. da je sta valjalo ne bi se prodavaloasafinho wrote:Ovdje vecina bombasa,i sve auti ko lampe hehe![]()
Skoda Fabia 2002 1.4 MPi kupljena prije 3 godine sa 130 hiljada,sad 205 hiljada,izmjenjano sve i svasta,nedaj boze da vidim cifru koju sam dao sve skupa,mislim da bi me srca ladno opalila
link wrote:upravo, kupis polovno i toliko se naplacas servisa, potrosis vremena i zivaca, da si rahat mogao kupiti novo.