"Aktivni ucesnik..." :lol:

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BigusDickus

#1 "Aktivni ucesnik..." :lol:

Post by BigusDickus »

I ovi ljudi znaju svasta izvalit' kad hoce da pokazu da su patriote... Citat iz pisma/molbe, jedne vlasnice nekakve samostalne trgovinske radnje... :D
...napominjem da smo (cijela porodica) tokom agresije na RBIH proveli u drzavi a otac mi je bio aktivni ucesnik u agresiji na RBIH. Ja sam dd.mm.yyyy. diplomirala...
U citatu sam pokusao ocuvati izvornu originalnost... :D
flora.sa

Post by flora.sa »

glupost je neuništiva!!!
:D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

:D:D:D

šta je diplomirala :D
edu

Post by edu »

sto ti je reci glupo zensko...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sad ce one popizditi...
car-x

Post by car-x »

komi wrote::D:D:D

aktivno ucesce u agresiji na bih
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

komi wrote::D:D:D

Žurnalistiku :lol: .
rei

#7 Re: "Aktivni ucesnik..." :lol:

Post by rei »

BigusDickus wrote:I ovi ljudi znaju svasta izvalit' kad hoce da pokazu da su patriote... Citat iz pisma/molbe, jedne vlasnice nekakve samostalne trgovinske radnje... :D
...napominjem da smo (cijela porodica) tokom agresije na RBIH proveli u drzavi a otac mi je bio aktivni ucesnik u agresiji na RBIH. Ja sam dd.mm.yyyy. diplomirala...

sto ti je iskrenost :D
rumenko

Post by rumenko »

ovo mi je vise zalosno nego smijesno...... al' eto.....a i ovi komentari su vam pravi..super....zena je pogrijesila...pa sta....hajde sad da se valjamo od smijeha...haha...haha...fakat ste sitni....il' vam je dosadno....Meni je veca odvala recenica gosp.BigusDickus..." U citatu sam pokusao ocuvati izvornu originalnost.." sta li je htio da nam poruci sa ovom izvornom originalnosti citata...nemam pojma...il' citiras...il ne citiras....ako ima kakav strucnjak za jezik ...da nam ovo razjasni...
novalic

Post by novalic »

vala i meni je zalosno.. radi se o obicnom lapsusu, ali.. ali..
nije ni to svakome lako skontati..

hijena koliko hoces :P :P :P :P :P
flora.sa

Post by flora.sa »

A možda joj je otac, zaista bio učesnik agresije na BiH?
:D

naravno da je smiješno, kako neko ko je diplomirao može da izvali ovakvu glupost?

:x
edu

Post by edu »

ma garant konkurise na mjesto sekretarice u Drazinom pokretu..pa je kontala da se malo pohvali...

:D :D :D
rei

#12 Re: "Aktivni ucesnik..." :lol:

Post by rei »

rei wrote:
BigusDickus wrote:I ovi ljudi znaju svasta izvalit' kad hoce da pokazu da su patriote... Citat iz pisma/molbe, jedne vlasnice nekakve samostalne trgovinske radnje... :D

e pa ljudi ja se evo tek sada smijem, :lol: ja sam stvarno mislila da ovo sto je napisano "otac mi je bio aktivni ucesnik u agresiji na RBiH" pomislila da je stvarno a ne da je lapsus, e sto ti je nerazumljivo pisanje

ali vidite do cega moze dovesti , jadna majko sad mi zao
:-?
edu

#13 Re: "Aktivni ucesnik..." :lol:

Post by edu »

rei wrote:
rei wrote:

e pa ljudi ja se evo tek sada smijem, :lol: ja sam stvarno mislila da ovo sto je napisano "otac mi je bio aktivni ucesnik u agresiji na RBiH" pomislila da je stvarno a ne da je lapsus, e sto ti je nerazumljivo pisanje

Image
rei

#14 Re: "Aktivni ucesnik..." :lol:

Post by rei »

edu wrote:
rei wrote:
rei wrote:

Image

nek se zna "ko je prvi pucao" :D
edu

#15 Re: "Aktivni ucesnik..." :lol:

Post by edu »

rei wrote:
edu wrote:
rei wrote: Image

nek se zna "ko je prvi pucao" :D
a znaci i ti se pucas?! :D :D :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

novalic wrote:vala i meni je zalosno.. radi se o obicnom lapsusu, ali.. ali..
nije ni to svakome lako skontati..

hijena koliko hoces :P :P :P :P :P
Kakve veze ima ako se i radi o lapsusu (u sto imam dosta razloga da sumnjam, ali nejse... :D)? Od kad smo se to prestali smijati takvim i slicnim stvarima? :-?

Nisam naveo nikakve informacije, koje bi upucivale o kome se radi (niti mi je cilj ismijavati bilo koga licno), nego samo izjavu, koja je nedvojbeno smijesna... cak i ako je lapsus... :roll:

Ovi mrgudi, svaku bajku pokvare... :D
novalic

Post by novalic »

veliki.. ne znam ti ja sta..

znala sam da je zajebancija... samo. eto, nisam mogla da ne ubacim..

mislim, neko se grdno.. provalio..
ne bi li dobio prolaz na guzove, jeste za ruglo.. ali..ne znam...

meni vise smeta kada se neko lupa u prsa pozivajuci se na svoju veliku inteligenciju.. i onda pukne glupost...

eto...
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Ja sa ovakvim lapsusima nemam nikakav problem, niti mi smetaju i nisam zato izbacio ovo na forum. Jednostavno, smijao sam se jedno kratko vrijeme nakon sto sam procitao to i htio sam na ovaj nacin jos nekome uveseliti par trenutaka. Zar je toliko komplikovano? Iz istog razloga ljudi pricaju viceve... nema tu nikakve filozofije, ni pametovanja... :)
novalic

Post by novalic »

istina, i ja bih se u vecini slucajeva sigurno grohotom nasmijala.. al' mi nekako bi tuzno.. procitati cime se ljudi sluze ne bi li dosli do necega, a sto je jos najtuznije, neko to i cita.. i zarezuje...
Post Reply