Akon?
Moderator: _BataZiv_0809
-
mr__bosnjak
#1 Akon?
Sta mislite o Akon-u i njegovim pjesmama? Ja mislim da je odlican pjevac, ustvari jedan od najboljih repera danas, npr. sta kazete o ovoj pjesmi i videu?
http://www.youtube.com/watch?v=_CGqwBUu ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=_CGqwBUu ... ed&search=
-
mr__bosnjak
JesamTeufik iz Los Angelesa wrote:Jesil ga pitao ko su Bosnjaci
- cartman
Bosnjo , Bosnjo
akon nije reper niti rapper, akon je rNb pjevach. Sto se samog akona tiche, prvi album mu je bio bomba, ovaj dolazeci smrdi mi na klubske prljave bombe...sranje.. Ova pjesma sto si postavio je od Obiea ( jedan od jachih MCijeva na mainstream sceni) gdje su obojica uradili dobar posao mada obadvoje znaju puno bolje !
-
Teufik iz Los Angelesa
ziv ti meni bio, autor je Bobby Vinton prije nesto vise od 50 godina. on je samo obradio tozach wrote:autor najretardiranije pjesme koja je ikad izdata za major label.
lonely, i am so lonely...
fuj
sto ne mogu ove djece
-
mr__bosnjak
Okej onda RnB ali su to dvoje obicno vrlo povezani. Slazem se da je prvi album sa "Locked up" i "ghetto" bio bomba ali i ovaj je odlican. Pa sta ako malo psuje, samo oslikava realnost a i raji se svidja. Znam da je zadnja sa Obie-m, a i nova mu je sa Eminemom, "Smack that".cartman wrote:Bosnjo , Bosnjoakon nije reper niti rapper, akon je rNb pjevach. Sto se samog akona tiche, prvi album mu je bio bomba, ovaj dolazeci smrdi mi na klubske prljave bombe...sranje.. Ova pjesma sto si postavio je od Obiea ( jedan od jachih MCijeva na mainstream sceni) gdje su obojica uradili dobar posao mada obadvoje znaju puno bolje !
A to za Lonely, to je odlicna pjesma, jos bolja od originala, sto?
-
mr__bosnjak
Sve je od pjevaca do pjevaca... A svako ima svoj ukus... Meni je npr. puno bolji on od gorile Loyd BanksaBeslija wrote:Ne slusam ga bas. Inace ne slusam R&B....nekvalitetan text.......